• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam kızlar bişey soracağım.. geçen ay adet olmuştum bu ay gelmedi daha böyle düzensizlik oldumu sizdede...
3 aydır düzenli oluyordum bu ay olmadım 10gun gecikti hatta pazar günü burayı da ayağa kaldırdım hamileyim heralde diye çünkü idrar testi yaptım silik çıktı. Koşturdum hastaneye yokmuş şükür

Kızlar benim bebis muslin ortuyle rahatliyor cekeleyip duruyor uykusu falan gelince ya da çok huysuzlaninca veriyorum eline susuyor bazen uyuyor. Da acaba bağımlılık yapar mi gerçi normalmis bu guven veriyormus özellikle emmeyen bebeklerde hatta bi adı var psikolojide hatirlayamadim.ama bizim tanıdığın bi kızı vardı bi başörtüsü vardı elinde hiç ayirmiyordu her yere goturuyordu eskimiş puskumus ama sürekli elindeydi ondan korktüm. bi tane uyku arkadaşı mi alsam ki.siz kullanıyor musunuz uyku arkadaşı bez bebek fln.
Benim vardı 6 yaslarima kadar hic yanimdan ayirmadim o kadar eskiydi ki uzerinde bin tane dikiş vardi herhalde:) kesinlikle çok güzel bişey canim inanilmaz bir sevgim vardi ona büyüdükçe biraktim zaten. Ama sen alacaksan da bi tane aynisindan yedek sakla kaybolur ya da basina bisey gelirse bebegin günlerce aglar heralde :)

Aynı durumdayım. D vitaminine yaz boyu ara verildi ve baş çevresi takip edilecek. 42 cm oğlumunda baş çevresi. Büyüme devam ediyorsa sorun değilmiş.

Kızlar size bi hatta 2 soru;

Hala lekelenme regl vb. Yasamayanlar parmak kaldirsin

Hamile kaldigi kilonun 7 kilo uzerinde olanlar da parmak kaldirsin.

Gobek ve regl arasındaki baglantiyi cozucem :KK70:
Tamde ben :) regl olmadım 63 ile hamile kaldım 70 im şuanda :((((

Canım bizim de aşıdan 3 gün sonra sırtında ve karnında döküntü oldu dr aşıdan olabilşr dedi. Buraya da foto atmıştım hatta. Senin dediğin farklı sanırım ama aşının yan etkisi olabiliyormuş:/
evet görmüştüm fotoları canım size de geçmiş olsun, bizimki daha farklı küçük sinek ısırığı gibiydi ama geçiyor çok şükür daha fazla artmadı.

Geçmiş olsun kuzum ins mühim değildir
sağol canım, geçiyor çok şükür daha fazla artmadı.:emir_bebek:

Kizlar bende hamilelikten once -3 oldum fakat kendimi cok sisko hissediyorum herkes yeter zayiflama artik diyor ama ben heryerden biryerim cikiyor gibi hissediyorum

Canım işte kas/yağ oranı dengesinden dolayı. Eskisine göre daha az kasın vardır. Yaş oldu 30 bu sene, daha bunun 2.bebesi de var. Salmamam lazım. Oldu bitti sevmem ben bi çocuk yapıp salanları. Benimde karın çevrem kalın eskiye göre. Aslında nasıl çekilmişti doğumdan sonra. Afedersin (b)ok vardı o kadar yiyecek:işsiz:

eşiniz çok zayıfmış :confused:

62filandı. Ben doğurdum o zayıfladı:sinirli:

KIzlar gegçmişi okuyamadım ama okuyacağım moralim çok bozuk aşırı sinirliyim bana soruştrma açmışlar uyarı cezası vereceklermiş raporumda yanlışlık oldu aslında müdürümün suçu kabul etmemesi gerekiyormuş beni ifadeye çağıracaklr söyleyeceğim bunları yanlışsa madem kabul etmeseydi
Rapordaki yanlışlık nedir ?

Canım işte kas/yağ oranı dengesinden dolayı. Eskisine göre daha az kasın vardır. Yaş oldu 30 bu sene, daha bunun 2.bebesi de var. Salmamam lazım. Oldu bitti sevmem ben bi çocuk yapıp salanları. Benimde karın çevrem kalın eskiye göre. Aslında nasıl çekilmişti doğumdan sonra. Afedersin (b)ok vardı o kadar yiyecek:işsiz:

62filandı. Ben doğurdum o zayıfladı:sinirli:
Itiraf ediyorum vbende tatliyi fazla kacirdim oruc tutuyordum sutum azalmasin diye yememi kismadim.bende 30 oldum ilk kizimda 6.ayimda inceciktim bundada 2 ay sonra sikilasmayi umit ediyorum

Kizlar 4.ay kilo alimlariniz nasil bizim kiz bu ay 600 grm almis oruc tutunca kizin rizkinimi azalttim diye vicdan yaptim biraz

Aynı durumdayım. D vitaminine yaz boyu ara verildi ve baş çevresi takip edilecek. 42 cm oğlumunda baş çevresi. Büyüme devam ediyorsa sorun değilmiş. E Eda3476

Canim brn kullaniyorum ama kavonoz mama degil hipp organik tahil bazlı princli ek gıda yazıyo kutuda onu hem anne sutuyle hem devam sutuyle yada suyla hazırlayabiliyosun muhallebi kivaminda oluyo ama tabi şekersiz hali ben memnunum denemeni öneririm
meyve onerdimi
aa bende ondan almıştım bugün sabah.yeni gördüm yazdığını .ama yulaflı olanından.evet anne sütüyle hazırlanıyor olduğundan bunu tercih etmiştim.Birde banyo ürünlerimiz hipp bizim çok memnunum o yüzden hipp i seçmiştim bide yine hipp in 4.aydan itibaren olan kavanoz meyve püreleri var onlardan aldım denemelik her meyvesinden bakalım.inşallah sever tontişim

Kizlar 4.ay kilo alimlariniz nasil bizim kiz bu ay 600 grm almis oruc tutunca kizin rizkinimi azalttim diye vicdan yaptim biraz
Hiç sorma geçen ay 300 gr bu ay 300 gr aldı almadı doğum kilosu iyiydi 4 ayda 2 kilo aldı oruçta tutmuyorum kızının maaşallahı var vucdan yapmana gerek yok birde 3 aydan sonra kilo alımı azalırmış

Kızlar size bi hatta 2 soru;

Hala lekelenme regl vb. Yasamayanlar parmak kaldirsin

Hamile kaldigi kilonun 7 kilo uzerinde olanlar da parmak kaldirsin.

Gobek ve regl arasındaki baglantiyi cozucem :KK70:
ben regl oldum 3.5 aylıkken o nolacak :rolleyes:hamile kaldığım kilonunda 10 fazlasındayım hala:olamaz: oruç tutmuyorum zaten işe başladım hakkına girdim gibi hissediyorum birde oruçla sütüm azalsın istemedim. kilo verimi yok ama alımıda yok ancak göbeğim çıkmış gibi hissediyorum bende.Ben 40 günlükken spiral taktırdım ilk 3 ay ağır kaldırma vs.dikkat etmek gerekiyormuş.Bu ayın sonunda mekik çekmeye başlıycam evde göbek için :KK33:

biz 300 gr almışız bu ay canım.Zaten dr söylemişti 3.aydan sonra artık çok kilo alımı beklemeyiz diye kafaya takmadım çok ondan.Bu ay ek gıdaya başlıycam ben yavaş yavaş anne sütüyle hazırlananlardan aldım ben işteyken ondan deniycez bakalım.

Back