2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Uykusuzluktan kafayı yicem kızlar bu oğlum gece seksen kere uyanıyo sürekli meme istiyo tükendim bittim artık emzirirken uyyakalıyorum
Bizim de öyle bu aralar mikir mikir uyuyor çok uyanıyor çok meme istiyor . Doymuyor mu tam doymadan mi uyuyor sonra yine uyanıyor yoksa başka bi sıkıntısı mi var Neden anlamadım . Hani beslenme araligi artacaktı kısaldı diye söyleniyieum her gece

Yok artık, eee ama sinir olursun tabi

Itiraf ediyorum vbende tatliyi fazla kacirdim oruc tutuyordum sutum azalmasin diye yememi kismadim.bende 30 oldum ilk kizimda 6.ayimda inceciktim bundada 2 ay sonra sikilasmayi umit ediyorum

Ah bir vakit olsa da spor yapabilsem hemen veririm biliyorum da vakit yok şuan. Öyle gündüz uykuları yok benim kızda keşke uyusa. Herhalde uykusu düzensiz bi biz kaldık burda

Kızlar emziren hatunlar bi sorum var. Şimdi ben bu veleti aç bırakma pahasına bugün hiç mama vermedim. Sağım da yapmadim. Aciktikca birkac kere yapışıp emdi ama en fazla 5-6 dakika. Sonra çığlığı basıp emmiyor. Bu dönemde sizin bebeler kac dakika emiyor seri emdiği zaman. Dinlene dinlene değil. Göğüsler boşalmadan bırakıyor çünkü. Sonrasinda biberonu agzina dayiyorum kesinlikle almıyor

Ah bir vakit olsa da spor yapabilsem hemen veririm biliyorum da vakit yok şuan. Öyle gündüz uykuları yok benim kızda keşke uyusa. Herhalde uykusu düzensiz bi biz kaldık burda
Yok canım nizde varız... gündüz uykusu geliyor.. ama bir türlü dalamıyor ya daha koymakla uyanıyor yada 10 15 dk sonra.. valla yorgunluk paçalarımdan akıyor.. Oğlum bugün anne ben bebek olmak istiyorum dedi neden dedim bebekken benle daha çok oynardın diyoo... çok üzüldümmm

5 dk iyi dinlenmeden bence. Bizimde öyle. Uykuya dalacağında uzun emiyo molalı molalı

Çok fazla uzun emmiyor canım artık güçlendiler .. sabah bile meme doku oluyor onu bile çok çabuk boşaltıyor benimki... doymuyor diye düşünmedim kilosu iyi deyince dr. Birdilimkek

Aynı durumdayım. D vitaminine yaz boyu ara verildi ve baş çevresi takip edilecek. 42 cm oğlumunda baş çevresi. Büyüme devam ediyorsa sorun değilmiş. E Eda3476
Benim oğlum 4 ay 8 günlük canım seninki ne kadarlık?? Ne zaman kapanmaya başladı?? Korkulacak bir şey mi acaba. Biz küçük bir yerde yaşıyıruz burda yeni mezun doktorlar var. İstanbula mı götürsem??

5. Ay bştimşyle bşzş beler bekliyor bakalım... oğlumun resimlerine vşdeolarına bakrımda pek bi kurtluymuş... 5.5 6 gibi hemen emeklemiş.. 5 5.5 gibi desteksiz oturuyormuş... bu okadar hızlı olmasa bari...

Biz de varis benim kız öğlen uyuyor yine ama gece uykusu her gün bi değişik kafasına nasıl eserse

Gece uyanınca bi iştahla emiyor ses geliyor yuttuğunu duyuyorum. En fazla 5dk öyle emiyor sonrası dinlenmeli.

Aynısı bizde işte. Kucakta uyuyor yatağına koy gel salona kalksın. Kıyamam 2 çocuklulara Allah güç versin, çok zor. Ben daha birincide böyleyim.

Bazen 5-6 dk da çekiliyor benimki de, yoğun geliyordur sütün doyuyordur bence doymazsa biberonu alırdı herhalde

5 dk iyi dinlenmeden bence. Bizimde öyle. Uykuya dalacağında uzun emiyo molalı molalı
Ya vallaha bi emse benden ne kadar kolaylik valla sagmaktan canim çıkıyor geceleri 3 te basliyorum 1 saat sagiyorum gündüzleri yine kolay oluyor da..
Çok fazla uzun emmiyor canım artık güçlendiler .. sabah bile meme doku oluyor onu bile çok çabuk boşaltıyor benimki... doymuyor diye düşünmedim kilosu iyi deyince dr. Birdilimkek
bilmiyorum canim insallah doguyordur da emer vallahi ya cok kolay emzirmek. Mama vermek de kolay ama aylarca sagmak berbat bisey.. B
Gece emzirmedim canim bu sabahtan beri ac kalinca emmeye basladi ama 5 dakika civari ac oldugu icin mola vermeden emiyor. Uykulu olunca 1 saat duruyordu memeye eskiden hatirliyorum. Ozlemisim valla emmesini ya

Bazen 5-6 dk da çekiliyor benimki de, yoğun geliyordur sütün doyuyordur bence doymazsa biberonu alırdı herhalde
Silikon ile emzirdigim icin görüyorum canim göğüs uyarilinca bebek çekmese de silikonun ici süt doluyor. Hızlı geliyor süt belki de benim bebegim ondan birakti beni emmeyi. Ama büyüdü artik daha kolay yutabilir insallah emer yaa

Aynen canim ya hala daha öyelyim yemin 3ederim hamurisi kilo aldirmasa pidenin içine pizza sarip yerim yaaa
İlahi ya bu ekmek ve türevleri bağımlılık yapıyo he. 21 gün sabredince bi daha istemiyo insan kolay kolay.21 gün kuralı diye bir şey var .ama bu sabır da... Zor iş. Birbirimizi gaza getirip başlamamız lazım !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…