- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #58.501
Bu konuda en rahat benim heralde ben 70 im ama kocam da 101ramazandan sonra diyet yapicizzz
Bizim de öyle bu aralar mikir mikir uyuyor çok uyanıyor çok meme istiyor . Doymuyor mu tam doymadan mi uyuyor sonra yine uyanıyor yoksa başka bi sıkıntısı mi var Neden anlamadım . Hani beslenme araligi artacaktı kısaldı diye söyleniyieum her geceUykusuzluktan kafayı yicem kızlar bu oğlum gece seksen kere uyanıyo sürekli meme istiyo tükendim bittim artık emzirirken uyyakalıyorum
Yok artık, eee ama sinir olursun tabiay günyadın kızlar. acaaip moralsizim bugün. artık eşim ve onun tarafı nasıl batıyo nasıl batıyo inanamazsınız. bebeğe de kv baktığı için ses edemiyorum sağolsun kocam oda onların tarafya laf söyletmiyor. giydirdiğim kıyafete karışırlar. yok süslü olmuyormuş yok komşuları geliyormuş utanıyormuş üstündekilerden. çantada 3 takım kıyafet var utanıyorsan al giydir dimi. bana çöpe atıcam pijamasını falan dedi. görümcem ayrı laf konuşuyo artık kızmaya başladım iyice. yok efendim az duruyormuş onlarda sevemiyorlarmış çocuk hep uyuyormuş. lan benim bebem o ben ne çekiyorum hemen eve gideyimde kızıma kavuşayım diye.bizimkide benim kucağımdan iner onlara gülücük saçar. gıcık somurtçan oturcan . eşim zaten ayrı dert çok yol gidiyorum sabahları beni bırak modunda. ben çocuğumla bir düzen kurmuşum şurda. ne narin ya ben otobüslerde süründüm yıllarca kimse bişey demedi. anasının karnından arabayla çıkmış.
ay bide bu aşı bizi resmen 2 ay önceki hallere götürdü. resmen emmiyor uykuya geçemiyor. sallanmak istiyor. bide ben sallarsam nolcak bizim sonumuz.
benim halsizliğimn nedeni belli oldu birde kızlar tiroit hormonum yukselmiş. ben ne zorluklarla onu altlarda tutuyordum. doğumdan sonra yediğime içtiğime dikkat etmediğim için olduğunu düşünüyorum. şimdi dayıcak bana ilacı doktorda off
Benim eşim kısa boyludur bi de . Su an benden zayıf yanında dana gibi duruyorumumarım hep böyle olmam hayatımda hiç 75 kg olmamıştım, eşim de 78 kg filan, korkunç
Cnm 4. Ayda benim bebe de 600 gr almıştı oruç değildim. 5. Ay da orucum 20 günde aldı sanki 600 gr. Alakası yoktur benceKizlar 4.ay kilo alimlariniz nasil bizim kiz bu ay 600 grm almis oruc tutunca kizin rizkinimi azalttim diye vicdan yaptim biraz
Itiraf ediyorum vbende tatliyi fazla kacirdim oruc tutuyordum sutum azalmasin diye yememi kismadim.bende 30 oldum ilk kizimda 6.ayimda inceciktim bundada 2 ay sonra sikilasmayi umit ediyorum
Geçen ay 6 sında oldum bugün 8 i daha yok... offff ne zor kadın olmakkk3 aydır düzenli oluyordum bu ay olmadım 10gun gecikti hatta pazar günü burayı da ayağa kaldırdım hamileyim heralde diye çünkü idrar testi yaptım silik çıktı. Koşturdum hastaneye yokmuş şükür
Aynen canim insallah bu yaz dal gibi oluciiiz )bende 72 oldum( bende ramazanda diyet yapayim dedim yok oruç tutmasanda iftar davetleri falan yapamiyorsun ki. en iyisi bayramdan sonra yapmak.
Yok canım nizde varız... gündüz uykusu geliyor.. ama bir türlü dalamıyor ya daha koymakla uyanıyor yada 10 15 dk sonra.. valla yorgunluk paçalarımdan akıyor.. Oğlum bugün anne ben bebek olmak istiyorum dedi neden dedim bebekken benle daha çok oynardın diyoo... çok üzüldümmmAh bir vakit olsa da spor yapabilsem hemen veririm biliyorum da vakit yok şuan. Öyle gündüz uykuları yok benim kızdakeşke uyusa. Herhalde uykusu düzensiz bi biz kaldık burda
5 dk iyi dinlenmeden bence. Bizimde öyle. Uykuya dalacağında uzun emiyo molalı molalıKızlar emziren hatunlar bi sorum var. Şimdi ben bu veleti aç bırakma pahasına bugün hiç mama vermedim. Sağım da yapmadim. Aciktikca birkac kere yapışıp emdi ama en fazla 5-6 dakika. Sonra çığlığı basıp emmiyor. Bu dönemde sizin bebeler kac dakika emiyor seri emdiği zaman. Dinlene dinlene değil. Göğüsler boşalmadan bırakıyor çünkü. Sonrasinda biberonu agzina dayiyorum kesinlikle almıyor
Benim oğlum 4 ay 8 günlük canım seninki ne kadarlık?? Ne zaman kapanmaya başladı?? Korkulacak bir şey mi acaba. Biz küçük bir yerde yaşıyıruz burda yeni mezun doktorlar var. İstanbula mı götürsem??
Biz de varis benim kız öğlen uyuyor yine ama gece uykusu her gün bi değişik kafasına nasıl eserseAh bir vakit olsa da spor yapabilsem hemen veririm biliyorum da vakit yok şuan. Öyle gündüz uykuları yok benim kızdakeşke uyusa. Herhalde uykusu düzensiz bi biz kaldık burda
Kızlar emziren hatunlar bi sorum var. Şimdi ben bu veleti aç bırakma pahasına bugün hiç mama vermedim. Sağım da yapmadim. Aciktikca birkac kere yapışıp emdi ama en fazla 5-6 dakika. Sonra çığlığı basıp emmiyor. Bu dönemde sizin bebeler kac dakika emiyor seri emdiği zaman. Dinlene dinlene değil. Göğüsler boşalmadan bırakıyor çünkü. Sonrasinda biberonu agzina dayiyorum kesinlikle almıyor
Yok canım nizde varız... gündüz uykusu geliyor.. ama bir türlü dalamıyor ya daha koymakla uyanıyor yada 10 15 dk sonra.. valla yorgunluk paçalarımdan akıyor.. Oğlum bugün anne ben bebek olmak istiyorum dedi neden dedim bebekken benle daha çok oynardın diyoo... çok üzüldümmm
Bazen 5-6 dk da çekiliyor benimki de, yoğun geliyordur sütün doyuyordur bence doymazsa biberonu alırdı herhaldeKızlar emziren hatunlar bi sorum var. Şimdi ben bu veleti aç bırakma pahasına bugün hiç mama vermedim. Sağım da yapmadim. Aciktikca birkac kere yapışıp emdi ama en fazla 5-6 dakika. Sonra çığlığı basıp emmiyor. Bu dönemde sizin bebeler kac dakika emiyor seri emdiği zaman. Dinlene dinlene değil. Göğüsler boşalmadan bırakıyor çünkü. Sonrasinda biberonu agzina dayiyorum kesinlikle almıyor
Ya vallaha bi emse benden ne kadar kolaylik valla sagmaktan canim çıkıyor geceleri 3 te basliyorum 1 saat sagiyorum gündüzleri yine kolay oluyor da..5 dk iyi dinlenmeden bence. Bizimde öyle. Uykuya dalacağında uzun emiyo molalı molalı
bilmiyorum canim insallah doguyordur da emer vallahi ya cok kolay emzirmek. Mama vermek de kolay ama aylarca sagmak berbat bisey.. BÇok fazla uzun emmiyor canım artık güçlendiler .. sabah bile meme doku oluyor onu bile çok çabuk boşaltıyor benimki... doymuyor diye düşünmedim kilosu iyi deyince dr.Birdilimkek
Gece emzirmedim canim bu sabahtan beri ac kalinca emmeye basladi ama 5 dakika civari ac oldugu icin mola vermeden emiyor. Uykulu olunca 1 saat duruyordu memeye eskiden hatirliyorum. Ozlemisim valla emmesini yaGece uyanınca bi iştahla emiyor ses geliyor yuttuğunu duyuyorum. En fazla 5dk öyle emiyor sonrası dinlenmeli.
Aynısı bizde işte. Kucakta uyuyor yatağına koy gel salona kalksın. Kıyamam 2 çocuklulara Allah güç versin, çok zor. Ben daha birincide böyleyim.
Silikon ile emzirdigim icin görüyorum canim göğüs uyarilinca bebek çekmese de silikonun ici süt doluyor. Hızlı geliyor süt belki de benim bebegim ondan birakti beni emmeyi. Ama büyüdü artik daha kolay yutabilir insallah emer yaaBazen 5-6 dk da çekiliyor benimki de, yoğun geliyordur sütün doyuyordur bence doymazsa biberonu alırdı herhalde
İlahiAynen canim ya hala daha öyelyim yemin 3ederim hamurisi kilo aldirmasa pidenin içine pizza sarip yerim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?