2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim yiğenim de 4 bitip 5 e gircek kardeşi de 6 aylik başta oda kıskanır gibi oldu sonra alışti bebek görmeye gittiğimizde öyle bakıyordu seviyordu emzigini agzina falan veriyormus hatta o zaman da baya şımarıyordu ama sonradan daha beter olmuş diyo annem halbuki cok sessiz sakin uyumlu bi çocuktu hele diğer kuzenin oğlu daha beter diğeri ile aralarında 4 gün var yani o da 4 bitip 5 e girecek annesi ablasının yeni doğan bebeğini kucağına alınca sevince çıldırıyor annesine küsüyor vuruyor şu sıralar ek gıdaya geçti bebek sebze meyve suları püreleri yediği içtiği için annesine dokunma bana ellerin sebze kokuyo diyormuş e bebeğin annesi de ev işleri ile meşgul oluyor kız kardeşi bakıyor çığlık kıyamet yani..mevlitte benim kızı alıp kucağına sevemedi bile anneane balkona çıkardı oyaladi öyle aldi sevdi..yani dicem iki yiğenim de iyice kudurmaya başlamış normal olabilir belki de bi sendrom dönemi falandır.

Hiç sorma yaaa belim incecikti ve hatta baya spor yapiyodum 36 beden kot giyerdim şimdi popomun altında kaliyo kotlar yukarı çıkmıyo geçen yaz gittik tatile daha o zaman mayo aldım bikini hayal gibi sanki valla ağustosun 20 si gidiyoruz ı zamana kadar az spor yapip vermeye calısıcam ama adet olmadıkça o göbek incek gibi değil ki iyice sisti sanki 6 aylik ya

Canım zaten gün boyu benim yatağımdayız gece kendi yatağına koyyorum onda da sürekli uyanıyo

umarım hep böyle olmam hayatımda hiç 75 kg olmamıştım, eşim de 78 kg filan, korkunç

Kızlar benim bebis muslin ortuyle rahatliyor cekeleyip duruyor uykusu falan gelince ya da çok huysuzlaninca veriyorum eline susuyor bazen uyuyor. Da acaba bağımlılık yapar mi gerçi normalmis bu guven veriyormus özellikle emmeyen bebeklerde hatta bi adı var psikolojide hatirlayamadim.ama bizim tanıdığın bi kızı vardı bi başörtüsü vardı elinde hiç ayirmiyordu her yere goturuyordu eskimiş puskumus ama sürekli elindeydi ondan korktüm. bi tane uyku arkadaşı mi alsam ki.siz kullanıyor musunuz uyku arkadaşı bez bebek fln.

Kızlar bebek telsizi ne kullanıyonuz. Almak zorundayım. Motorola mbp160 var. İyi gibi. Ama daha ucuz daha iyi olan var mı bildiğiniz. Aslında netten izlenebilen istiyorum ama heryere götüremem

Kızlar bebek telsizi ne kullanıyonuz. Almak zorundayım. Motorola mbp160 var. İyi gibi. Ama daha ucuz daha iyi olan var mı bildiğiniz. Aslında netten izlenebilen istiyorum ama heryere götüremem
Bebek telsizi istiyorsan wewell kullaniyorum ben gayet memnunum. Ama netten izlemek istersen bu. https://www.hepsiburada.com/dextel-...asi-p-HBV000003Q2FY?magaza=Hobimtek Alışveriş

Bende bundanda var.ewdeki wifiye bagliyorsun uygulamasini kuruyorsun izliyorsun nerde olursan ol.

bende haşimatoyum cnm. tsh değerimi takip ediyordum gayet iyiydi. hatta doğumdan önce ölçtürmüştüm anti değerlerimde düşmüştü. beslenmem değiştiğine bağlıyorum bu yükselişi.
Anti tpo ya baktırmadım
bende haşimatoyum cnm. tsh değerimi takip ediyordum gayet iyiydi. hatta doğumdan önce ölçtürmüştüm anti değerlerimde düşmüştü. beslenmem değiştiğine bağlıyorum bu yükselişi.
aynen öyle canım yediklerimiz çok etkili yemememis gereken bir sürü yiyecek var ödemiydi stresiydi ayrı bir dert

Kizlar bende hamilelikten once -3 oldum fakat kendimi cok sisko hissediyorum herkes yeter zayiflama artik diyor ama ben heryerden biryerim cikiyor gibi hissediyorum

Kizlar bizim kiz uykuya gecis sirasinda hep parmak emiyor nasil unutacak bunu emzikte almiyor onerebileceginiz emzik var mi

Kizlar 4.ay asisi bizde atesi 37.2 falanda kaldi cok sukur.gelisimimiz guzel bingildak 0.5 kapandi kapanacak bekliyoruz

Kizlar bende hamilelikten once -3 oldum fakat kendimi cok sisko hissediyorum herkes yeter zayiflama artik diyor ama ben heryerden biryerim cikiyor gibi hissediyorum
ne güzel maşallah keşke bana da öyle deseler... sıkılasmaniz için spor yapmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…