2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Meme emmediği zamanlarda kimin kucağındaysa onun kafasını gözünü emmeye çalışıyo emmesi çok mutlu ediyo ama ayarı olur kardeşim biberon muyuz biz

Aynen kiz en iyisi oyle valla hatta yaris yapalim kim kac kilo verdi diye :) 60 olmam lazim 10 kilo fazlam var

Benimki de 5-10 dakika emiyor canım çok nadir emerken uyuyor ancak o zaman uzun emer. Ama iki emzirme arası 2 saat bile dayanamıyor maalesef.

Tazyik sorunu bende de var canım ama emdikçe süt akışı azalıyo istersen önce 2 dakka sağ sonra ver memeni bakalım emcek mi biz de silikonu bıraktık öyle emmiyo, bıraktırcam diye de çok uğraştım

Benim oglan dogdu dogali 5 dk emiyor. Fazla emzirmek istersem tepiniyor tıkanıp morariyor. Ben alistim artik. 2.960 gr dogdu ama simdi toparlacik. Onemli olan sutunun kalitesi. Dert etme o yuzden

Aynen öyle mama içirip uyuturdum gecede bir defa uyanırdı son bir hafta gecede 4 defa emmek için uyanıyor 15 dak emzirip yatırıyorum daha da emmek istiyor ama ben dayanamıyorum belki uzun emse uyanmayacak

Kızlar bebek telsizi ne kullanıyonuz. Almak zorundayım. Motorola mbp160 var. İyi gibi. Ama daha ucuz daha iyi olan var mı bildiğiniz. Aslında netten izlenebilen istiyorum ama heryere götüremem

ayy motorola var bende üstüne baktımda model no göremedim. şarjlı güya. pilinden nefret ettim dakka başı şarja takmam gerekiyor. bunlar hep böyleymiiş. onun dışında algılama performansı çok güzel.

Süper derken 300 mt açık alan diyor mesela. Arada duvar olursa nekadar oluyor çekişi cnm.

Uykusuzluktan kafayı yicem kızlar bu oğlum gece seksen kere uyanıyo sürekli meme istiyo tükendim bittim artık emzirirken uyyakalıyorum
Ben de aynı dertten muzdarip iken şöyle yapmaya başladım iki gündür,, koltukaltımı açıyorum bebeğin kafası oraya denk gelecek şekilde yatakta uzanarak memeyi veriyorum ağzına, daha küçükken olmuyordu böyle ama şimdi cuk oturuyor :) dene istersen canım.

Benim kızda 5 dk emiyo 3. Ayda 7 kg dı. Süreye takılma çekişi güzeldir doyuyordur

Ben de Motorola kullanıyorum canım ama modelini bilmiyorum. Ses Algısı iyi K Kaan-merve . Onun dışında bilmiyorum canım :/

Ben almadım canım uyku arkadaşı. Ama müslini sevmiş bak. Belki onu arkadaşı yapar. Çok zararlı olduğunu sanmıyorum. Tabi benim fikrim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…