2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya ben de sabah gidecem 08:30 çıkıcam evden çok heyecanlıyım keseyi görürüm inşallah da kalp atışını duysam sürpriz olsa hayaller hayalleeerr :KK48::KK55:

Benim degerlerim için kimse yorum yapmamış kaç kat artmış oluyor merak ettim bacılar
12 mayıs regl oldum sat
17mayıs ovulasyon pik yumurtladım
30 mayıs 67.57
2 haziran 441.21
Başkada baktırmadım ama idrar teste göre baya arttı artık t bordo c cok silik

Canım mükemmel artmış, diyecek hiç bişi yokki :KK66:

Şimdi keseleri konuşuyoruz, 30 hafta sonra nstleri konuşalım inşallah :)
Bnm ki sezaryen nasılsa oğlum sezaryenle oldu plansızdı ama bnö doğum hikayem akıllara zarar ..
Suni sancı vermelerine rağmen hiç bir şey hissetmiyordum sadece hafif bel sızım vardı ama 10 cm açılmıştım :) ıkınıyorum çıkmıyor çocuk ebeler karnıma basıyor yine çıkmıyor çocuğun nabzı düştü içerde koştur koştur ameliyathaneye , sancım yok diye ebeler başımda bekliyordu korkudan onlar görmeden doğurcam diye normal doğum çok güzel olcaktı ama kısmet :)

Bnm ki sezaryen nasılsa oğlum sezaryenle oldu plansızdı ama bnö doğum hikayem akıllara zarar ..
Suni sancı vermelerine rağmen hiç bir şey hissetmiyordum sadece hafif bel sızım vardı ama 10 cm açılmıştım :) ıkınıyorum çıkmıyor çocuk ebeler karnıma basıyor yine çıkmıyor çocuğun nabzı düştü içerde koştur koştur ameliyathaneye , sancım yok diye ebeler başımda bekliyordu korkudan onlar görmeden doğurcam diye normal doğum çok güzel olcaktı ama kısmet :)

offf maceralı doğum olmuş :)
sezeryan sonrası normal doğum yapan bir sürü tanıdığım var canım, hiç belli olmaz :)
hayırlısıyla doğsunlar da normal sezeryan hiç fark etmez :)

Yahu kizlar sizde yerlesme kanamasi oldu mu. Bende ne bir lekelenme ne bir kanama ne bir bulanti hic bisey yok. Bi kasik agrisi o kadar. Son hcg de 1330 cikti. Kese 1500 den sonra dedi doktorum.

Bende kese henuz gozukmedi malesed. 2 3 gun sonra tekrar bakacak. Yine hcg icin tahlil verdim bakalim ne cikacak..bu arada kese 1500 lu degerlerden sonra gozukecek dedi. 1500 2000 arasi gormeiz lazim dedi.
OLSUN kuzum daha var demekki benim yarın hesaplamalarıma göre 3.680lerde oluyor kese görünür cumartesi ozman

X