- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- Konu Sahibi Homely_angel
Sağol canım yok sabırsızlıkla bekliyorum.Valla bilemedim ben :) ama 45 dknsonra doktor randevum var sormami iatedigin birsey varsa sorarim ben :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım yok sabırsızlıkla bekliyorum.Valla bilemedim ben :) ama 45 dknsonra doktor randevum var sormami iatedigin birsey varsa sorarim ben :)
Haklısın kuzum atlatmıycam bundan sonra
Kızlar folik asiti hangi zaman diliminde yemekten önce mi sonra mı içiyorsunuz
Benim degerlerim için kimse yorum yapmamış kaç kat artmış oluyor merak ettim bacılar
12 mayıs regl oldum sat
17mayıs ovulasyon pik yumurtladım
30 mayıs 67.57
2 haziran 441.21
Başkada baktırmadım ama idrar teste göre baya arttı artık t bordo c cok silik
İnşallah canım benim hepimiz saglıkla görelim kesemizi bebegimizi kallp atışını gelişimini
Ya ben de sabah gidecem 08:30 çıkıcam evden çok heyecanlıyım keseyi görürüm inşallah da kalp atışını duysam sürpriz olsa hayaller hayalleeerr
Bnm ki sezaryen nasılsa oğlum sezaryenle oldu plansızdı ama bnö doğum hikayem akıllara zarar ..Şimdi keseleri konuşuyoruz, 30 hafta sonra nstleri konuşalım inşallah :)
Bnm ki sezaryen nasılsa oğlum sezaryenle oldu plansızdı ama bnö doğum hikayem akıllara zarar ..
Suni sancı vermelerine rağmen hiç bir şey hissetmiyordum sadece hafif bel sızım vardı ama 10 cm açılmıştım :) ıkınıyorum çıkmıyor çocuk ebeler karnıma basıyor yine çıkmıyor çocuğun nabzı düştü içerde koştur koştur ameliyathaneye , sancım yok diye ebeler başımda bekliyordu korkudan onlar görmeden doğurcam diye normal doğum çok güzel olcaktı ama kısmet :)
12 gibi içiyorumKızlar folik asiti hangi zaman diliminde yemekten önce mi sonra mı içiyorsunuz
Evet öyle bir de ette fazla sanırım..En yakını yeşil mercimekmiş galiba, bebekler sağlıklı olsun da zorlayacağız artık :)
Hadi hayırlısıBen de cuma günü gidicem bakalım fasulyem nasıl büyümüş mü o minik kalbi atmaya başlamış mı vs vs görücem inşallah :)
Atlatsan hıııı yapcam sana
İnş dahada artmıştır kese görünmüştür cumartesi ultrasonda merhaba yapar bizeCanım mükemmel artmış, diyecek hiç bişi yokki
Bende kese henuz gozukmedi malesed. 2 3 gun sonra tekrar bakacak. Yine hcg icin tahlil verdim bakalim ne cikacak..bu arada kese 1500 lu degerlerden sonra gozukecek dedi. 1500 2000 arasi gormeiz lazim dedi.Sağol canım yok sabırsızlıkla bekliyorum.
İnş dahada artmıştır kese görünmüştür cumartesi ultrasonda merhaba yapar bize
OLSUN kuzum daha var demekki benim yarın hesaplamalarıma göre 3.680lerde oluyor kese görünür cumartesi ozmanBende kese henuz gozukmedi malesed. 2 3 gun sonra tekrar bakacak. Yine hcg icin tahlil verdim bakalim ne cikacak..bu arada kese 1500 lu degerlerden sonra gozukecek dedi. 1500 2000 arasi gormeiz lazim dedi.