- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #57.581
Ve tekrar açıklama yapıyorum. Ben sütüm 900 cc çıktı çok az ya diye size ağlamıyorum ben yetmiyo diye ağlıyorum. Ha bi kerede bi göğsümden sabah az sağdığım için 210 cc çıkmıştı onu paylaşmıştım ki onunda altını çizerek ilk defa diye ve gün içinde hiç sağmadığımı belirtmiştim. Ve ve benim sorunuö ah çocuğum 7 kg çok az daha nasıl kilo aldırabilirim değil. Biz zaten 3750 doğup 1 aylıkken 6 kiloya yakındık. Son iki aydada 7 kilo olduk. Ve siz diyosunuz çok az içiyo emip bırakıyo diye benimki 800 cc ye yakın içiyo ki bu benim için çok yüksek bi rakam çoğunluğuda (ortalama 500cc) süt. sizce kilo artışı bu kadar sa sütün sulu olabilir mi? Yani oran orantı yapıyorum. Ama olay nerelere geldi. Kıyaslıyomusum bebeğime acınıyomuş ömür boyu ben onu kıyaslayıp özgüvenini geliştirmicekşim deniliyo bende buna kırılıyorum. Ben kıyaslama yapmıyorum ama anlaşılmıyorum. Günlük tükettiği süt mama konusunda takıntılıyım tamam kabul ettim ama bu kadar yazılan şeyede kırılmak hakkım. Bence konu kapanaın isteyen yanlış isteyen doğru anlasın beğenmeyen engellesin yada beni görmezden gelsin çünkü ben kendimi daha fazla savunmak istemiyorumCanim biraz fazla ileri gitmişsin ayıp ediyosun burda hamilelik dönemlerinde hepimiz destek olduk birbirimize nankörlük etmeyelim lütfen kimse kimsenin kalbini kırmasın ayıp ediyosun..ayrıca burda cc miktarlarını dile getirmen çok yanlış ben bile kendimi sorguladım sütüm az mi diye 900 cc fazla vi rakam bir gün içinde benim 90cc zor çıkıyor tek seferde hatta toplasan ikisinden 120 zor cıkiyo seninkini duyunca ohaa dedim yani üzülmedim değil..burda sağlık sebeplerinden ötürü emziremeyip annne sütü veremeyip yada sütü çok çok az olan bebegini sirf mama ile besleyen anneler var sen burda sagdigin cc miktarlarını söyleyince onlar ne yapsın pardon..?yaptığın yanlış ister kabul et ister etme ortadan konuşuyorum.bebegine de daha fazla kilo aldırırsan ilerde obez olur ve yürümesi zorlaşır tanıdığım yasında 11 kilo bebek var 5 küsür doğdu ve kilolu olduğu için yaşına gelmesine rağmen hala yürüyemedi..ha birde bir anne sen değilsin o konuda hepimiz hassasız bi sen değilsin ayrıca anneligine laf etmedi kimse aksine cok pimpirikli anne olduğun söylendi galiba senin sinirlerin bozuk bu sıralar patlamaya yer arıyorsun..
Atesin ne alemde? Mastite asla anlam veremiyorum defalarcaaa onlarca kez yaşadım 2 cocugumda daGogsum tikandı mı mastit mı oluyorum ? Göğüs ucunun 2-3 parmak üstünde bilye gibi bı sertlik var. Ordan yukarıya kadar da böyle damar genisliginde bi yüzeyde ağri, zonklama. Bu arada ben sadece sağ göğsümü veriyorum, solu almıyor. Sürekli bu göğsü emmesine rağmen böyle bişey olabilir mi? Hani beklemiyor da süt orda neden ola ki.
Canım 900 olayı senin aklında nerden kaldı biliyo musun bi kere sen bugün az yedi dedin bende sana belki dönemliktir benimki ilk deda dün 900 yemişti bugün 500 küsür yedi dedim sende dengelemiş iste dedin. Ordan olay koptu galibaCanim maşallah sutu fazla cikmasi ne güzel. Benim de 500 civari cikiyordu ama arttirici kullaniyorum ondan cikiyordu simdi stresten sanirim iyice azaldi yine. Belki o anlamadan bizim yaramiza basti kilo konusunda ama biz e onu uzduk biraz sanirim. Bosver burada biz kendimizden pay bicelim. Hepimizin boyu kilosu ayni mi degil.. Herkesin farkli bir yapisi var - bebeklerimiz e öyle. Rabbim sagliklarini versin :)
Sıkma canını. Her anne evladının ne kadar yiyip içtiğine takılır. Aksini söyleyen yalancidir. Boşuna acıklıyosun. Söyledigin o veya değil sebebi bu veya şu bosversene. Evlat senin süt senin :))Ve tekrar açıklama yapıyorum. Ben sütüm 900 cc çıktı çok az ya diye size ağlamıyorum ben yetmiyo diye ağlıyorum. Ha bi kerede bi göğsümden sabah az sağdığım için 210 cc çıkmıştı onu paylaşmıştım ki onunda altını çizerek ilk defa diye ve gün içinde hiç sağmadığımı belirtmiştim. Ve ve benim sorunuö ah çocuğum 7 kg çok az daha nasıl kilo aldırabilirim değil. Biz zaten 3750 doğup 1 aylıkken 6 kiloya yakındık. Son iki aydada 7 kilo olduk. Ve siz diyosunuz çok az içiyo emip bırakıyo diye benimki 800 cc ye yakın içiyo ki bu benim için çok yüksek bi rakam çoğunluğuda (ortalama 500cc) süt. sizce kilo artışı bu kadar sa sütün sulu olabilir mi? Yani oran orantı yapıyorum. Ama olay nerelere geldi. Kıyaslıyomusum bebeğime acınıyomuş ömür boyu ben onu kıyaslayıp özgüvenini geliştirmicekşim deniliyo bende buna kırılıyorum. Ben kıyaslama yapmıyorum ama anlaşılmıyorum. Günlük tükettiği süt mama konusunda takıntılıyım tamam kabul ettim ama bu kadar yazılan şeyede kırılmak hakkım. Bence konu kapanaın isteyen yanlış isteyen doğru anlasın beğenmeyen engellesin yada beni görmezden gelsin çünkü ben kendimi daha fazla savunmak istemiyorum
ÖpüyorumSıkma canını. Her anne evladının ne kadar yiyip içtiğine takılır. Aksini söyleyen yalancidir. Boşuna acıklıyosun. Söyledigin o veya değil sebebi bu veya şu bosversene. Evlat senin süt senin :))
Yok kuzum 1 günde toplam cc o ben de bazen 3 saatte bir sağıyorum benimde 60 felan çıkıyo zorla ikisinden toplamKız bi emiştemi o kadar süt çıkaryosunuz ben bazen sağıyorum 60 ml zor çıkıyoben napam şimdik
Aksam yola cikin canim.onun uyku saatine denk getirinzaten pusette durmuyor diye koltuğa geçtim. koltuğu evde 1 hafta kullandım. gündüzleri oturttum yabancılamasın diye. sanmıyorum ondan olsun. nerdeyse 10 saat sürecek yol. durum felaket
Biz öyle yapalım dedikAksam yola cikin canim.onun uyku saatine denk getirin
Canım araya girmek istemedim ama çocuğun kilosuna değil her ay aldığı kiloya göre değerlendirilmesi lazım haklısın ama bulunduğun aya göre 700 gr gayet iyi yanı yetmiyor gibi bir olayı yok bence rahatlamaya çalış. Her ay 1 kilo alsa 1 yaşında fil olurlar bu yavrular bak biz 4. Aydayız 400 gr almış doktor maşallah çok iyi dedi. Bence seni doktor ve çevren yanlış yönlendiriyor.Ve tekrar açıklama yapıyorum. Ben sütüm 900 cc çıktı çok az ya diye size ağlamıyorum ben yetmiyo diye ağlıyorum. Ha bi kerede bi göğsümden sabah az sağdığım için 210 cc çıkmıştı onu paylaşmıştım ki onunda altını çizerek ilk defa diye ve gün içinde hiç sağmadığımı belirtmiştim. Ve ve benim sorunuö ah çocuğum 7 kg çok az daha nasıl kilo aldırabilirim değil. Biz zaten 3750 doğup 1 aylıkken 6 kiloya yakındık. Son iki aydada 7 kilo olduk. Ve siz diyosunuz çok az içiyo emip bırakıyo diye benimki 800 cc ye yakın içiyo ki bu benim için çok yüksek bi rakam çoğunluğuda (ortalama 500cc) süt. sizce kilo artışı bu kadar sa sütün sulu olabilir mi? Yani oran orantı yapıyorum. Ama olay nerelere geldi. Kıyaslıyomusum bebeğime acınıyomuş ömür boyu ben onu kıyaslayıp özgüvenini geliştirmicekşim deniliyo bende buna kırılıyorum. Ben kıyaslama yapmıyorum ama anlaşılmıyorum. Günlük tükettiği süt mama konusunda takıntılıyım tamam kabul ettim ama bu kadar yazılan şeyede kırılmak hakkım. Bence konu kapanaın isteyen yanlış isteyen doğru anlasın beğenmeyen engellesin yada beni görmezden gelsin çünkü ben kendimi daha fazla savunmak istemiyorum
Bende aynısı oldu kuzum Ateş vardı sıtma gibi titreme geldi bilye gibi bsy ve zonklama oldu doktor mastit dedi göğüsü ucu yaran varsa ordan kalırmışsınızdir dedi çocuğun ağzı artık mikroplu elini ağzına alıyorsun ordan mikrop yürümüştür dedi ki göğsümün ucu yarık cerrahiye göster kuzumGogsum tikandı mı mastit mı oluyorum ? Göğüs ucunun 2-3 parmak üstünde bilye gibi bı sertlik var. Ordan yukarıya kadar da böyle damar genisliginde bi yüzeyde ağri, zonklama. Bu arada ben sadece sağ göğsümü veriyorum, solu almıyor. Sürekli bu göğsü emmesine rağmen böyle bişey olabilir mi? Hani beklemiyor da süt orda neden ola ki.
Emzirmeden kaynaklı derken kuzum nasıl yanıKızlar günaydın bı korku filmi de benden üç aydır düzenli adet olurken bu ay 7gun gecikti emzirmeden kaynaklıdır dimi ya diğer ihtimali düşünmek istemiyorum ziira uykularim kaçıyor naparim diye
Ya hani emzirirken prolaktin yüksek oluyor ya o da yumurtlamayı bastırıyor falanEmzirmeden kaynaklı derken kuzum nasıl yanı
Bence test yap çünkü ben Doğumdan sonra surekli adet oldum
Sut koruması yalan dedi doktor
No anam noYa hani emzirirken prolaktin yüksek oluyor ya o da yumurtlamayı bastırıyor falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?