2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Araba koltuğuna yeni mi geçtin bacım onu mu yabanciliyor acaba

mucka canim kendi ihtiyaçların icin bazen ağlaması gerekiyor İpek agliyor mesela o an tuvalet oliyor başka bi derdim oluyor koşuyordum eskiden ama simdi baktım olmuyor altıma isiycem katılarak ağlayana kadar
Hallediyorum
Elime aldığımda beni gördüğünde sakinleşmeyecek kadar ağlamasına izin vermiyorum cabucak gidiyorum yine de
Uyursa işlerimi o zaman yapıyorum
Öğleden sonra oyun
Surekli ten tene temas ediyoruz kolik olduğundan zaten ancak sakınlıyor hep dokunmak istiyor kuvagimda uyuduğunda bile beni oksuyor eliyle koluma elini surter
Yerine koyarım yatağı avuçlar bakar kumaş hemen ağlar o yüzden baya dalmasını bekliyorum
Duş alamadığım bile oluyor bazende iki dk ağlasa da duş alıyorum bi yere gideceksek
Kendini suçlama analık fedakarlık istiyor elbette ama sen bunu yapıyorsun zaten

zaten pusette durmuyor diye koltuğa geçtim. koltuğu evde 1 hafta kullandım. gündüzleri oturttum yabancılamasın diye. sanmıyorum ondan olsun. nerdeyse 10 saat sürecek yol. durum felaket
Pusette tekrar bi dene bence bu ara kuzum
Etrafı keşfettiği icin dışarıda kendi hareket halinde olmak istiyor olabilir
Olmadı gece uykusunda çıkın bacım yola

Leke çıkarıcı ne alayım kakalar çıkmıyor ilk 2 3 yıkamada cikiyor on yikama yapınca
Domolun bebekler icin leke cikaricisi yokmuş yine frendly nin mi alsam leke çıkarıcı yoksa baby me mi
Bi de yeşil anne mi ne var sanirim

Ben makineye atmadan önce beyaz sabunla çitiliyorum:))) genelde ilk kaka kurumadan müdahale ediyorum ama olmadı makineye atmadan önce

Ben suan boyleyim aynen
Koz hamilelikte kilo almayip hemizin sinirini bozmustun birinin bedduasi mi tuttu acep d
Zaten bir nevi kasikla besliyor gibi oluyorum biberonun ucunu agzina sıkıyorum artık. Bakalim inşallah donemsel birseydir diyorum canim hayirlisi artik

Kilo almamam gerektigi icin almadim. Cunku zaten sismanim.bosuna siniriniz bozulmus.regl olamamanın verdiği şişkinlik var bende. Sistikce sisiyorum. Regl olsam kurtulacagim. Tabi birde surekli regl oncesi sendromundayim habire tatli cikolata krizi. Bu gidisle catlayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…