- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
- #57.561
Sağlıkları olsun bir tek onu istiyorum kuzum inan..Benim kız da böyle yapi olarak..boy var kilo yok :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkları olsun bir tek onu istiyorum kuzum inan..Benim kız da böyle yapi olarak..boy var kilo yok :)
Hm hala olmadin mi kuzum. Olsun bak normal bu 1 sene olmayanlar var. Benimde doğumdan sonra gobek dumduzdu gebelikte 13 kilo aldim dogumdan hemen sonra 15 kilo verdim. Ama tekrar kilo aldim insallah seneye kuzucuklarin pesine kosarken zayiflariz:))Kilo almamam gerektigi icin almadim. Cunku zaten sismanim.bosuna siniriniz bozulmus.regl olamamanın verdiği şişkinlik var bende. Sistikce sisiyorum. Regl olsam kurtulacagim. Tabi birde surekli regl oncesi sendromundayim habire tatli cikolata krizi. Bu gidisle catlayacagim.
Ben kilo almadim iste isin garibi. Ama ceren rahim duvarin cok kalinlasmis regl olman lazim dedi. Ostorojen olmadigi için regl olmuyormuşum. O da iste siskinlik yapiyor.hamilelik boyunca alyansim hep parmagimdaydi. Suan alyansim olmuyor oyle sisti heryerim. Esim kan filan vermeye kalkma balon gibi patlayacaksin diyorHm hala olmadin mi kuzum. Olsun bak normal bu 1 sene olmayanlar var. Benimde doğumdan sonra gobek dumduzdu gebelikte 13 kilo aldim dogumdan hemen sonra 15 kilo verdim. Ama tekrar kilo aldim insallah seneye kuzucuklarin pesine kosarken zayiflariz:))
Aynısını yapıyorum kuzum hemen su da akıtıp beyaz sabun sürüyorum ama yine de çıkmadığı oliyorBen makineye atmadan önce beyaz sabunla çitiliyorum:))) genelde ilk kaka kurumadan müdahale ediyorum ama olmadı makineye atmadan önce
baaağğyanlar banada bir fikir verin hele. biz ayın 30 unda alanyaya @poffi yi ziyarete gideceğiz. 1 hafta orada otelde kalıp tatilde yapacağız. ama son 2 haftadır efsun arabada durmuyor durmuyor derken bugün yolun yarısında arabadan indim. yürüdüm eve. yani öyle bir çığlık atarak katılARAK AĞLIYOR Kİ. ARAÇ KOLTUĞUNDA DEĞİL KUCAĞIMDA BİLE DURMADI bugün.eve kalan o son 2 dakikalık yol bitmedi attım kendimi arabadan yürüdüm eve kadar. acaba diyorum ters oturtuyoruz diye arabamı tutuyor. ama yok artık arabaya biner binmez ağlamaya başlıyor. ne yapacağım bilmiyorum.
Deneyeyim bakalim yarin. Yoksa tatil yalan olacak. Aksamdan beri her yeri okudum. Bazi anneler yola cikmadan calpol veriyormus uyusun diye ama ne bileyim cok sacma geldicnm bizimde son birkac haftadir oyle katilarak agliyordu arabada hatta demistim iftara gitmistik iftar yapamadan dönmüştük aglamasindan şu anlik bir çözüm bulduk insallah sizde de ise yarar hatta burdan birisi soylemisti eskiden bu kolik buziki orhan varya youtubeda onu açinca ağlamayi kesiyor.
Deneyeyim bakalim yarin. Yoksa tatil yalan olacak. Aksamdan beri her yeri okudum. Bazi anneler yola cikmadan calpol veriyormus uyusun diye ama ne bileyim cok sacma geldi
Ben kilo almadim iste isin garibi. Ama ceren rahim duvarin cok kalinlasmis regl olman lazim dedi. Ostorojen olmadigi için regl olmuyormuşum. O da iste siskinlik yapiyor.hamilelik boyunca alyansim hep parmagimdaydi. Suan alyansim olmuyor oyle sisti heryerim. Esim kan filan vermeye kalkma balon gibi patlayacaksin diyor![]()
Matematikte herkes zorlanmış en iyi öğrencilerimiz de bile bir suru yanlış ve boşlar var. Sonuçlar da ona göre gelecektir de tabi gel de şimdi bunu o çocuğa anlat.Sinirlerim tepemde.benim bebe uykudayken mama aliyo sadece.gozu acikken icmiyo.butun gun mayistirmaya calistim ki mama vereyimm.
Yegenim lgs ye girdi.derece yapan cocukk lgs de matematigi batirdi.13yasindaki cocuklar o matematigi nasil yapsin.cocuk 1senemi heba ettim diyip diyip agliyo..
Yeşil annede leke çıkarıcı yok bildiğim kadarıyla ben normal temizlik ürünlerini kullaniyorum ama onu hiç görmedim sitede. Frosch unkini kullanıyorum kullandıklarım arasında en işe yarayan. Ben diğerlerinden pek fayda görmedim. Bir de leke kurumadan yıkamak gerekiyor yoksa çıkmıyor.Leke çıkarıcı ne alayım kakalar çıkmıyor ilk 2 3 yıkamada cikiyor on yikama yapınca
Domolun bebekler icin leke cikaricisi yokmuş yine frendly nin mi alsam leke çıkarıcı yoksa baby me mi
Bi de yeşil anne mi ne var sanirim
Sık bindirsen mı acaba bu aralar arabaya benim bebe de bir ara yaptı onu şimdi kırmızı ışık yanmasinda araba durmasın modundayiz ..baaağğyanlar banada bir fikir verin hele. biz ayın 30 unda alanyaya @poffi yi ziyarete gideceğiz. 1 hafta orada otelde kalıp tatilde yapacağız. ama son 2 haftadır efsun arabada durmuyor durmuyor derken bugün yolun yarısında arabadan indim. yürüdüm eve. yani öyle bir çığlık atarak katılARAK AĞLIYOR Kİ. ARAÇ KOLTUĞUNDA DEĞİL KUCAĞIMDA BİLE DURMADI bugün.eve kalan o son 2 dakikalık yol bitmedi attım kendimi arabadan yürüdüm eve kadar. acaba diyorum ters oturtuyoruz diye arabamı tutuyor. ama yok artık arabaya biner binmez ağlamaya başlıyor. ne yapacağım bilmiyorum.
Bence sen konuşmaları bence yanlış okudun ben hayatımda hiç 900 cc sağmadım daha o nerden çıktı anlamadım. 400le en fazla 600 sağıyorum ve hiç emzirmediğim halde. Bu 900 ne alaka? Ben alınganlık yaptığımı düşünmüyorum ve haklı olduğumu düşünüyorum. Biri senin bebeğine acısa yıkarsın burayı ki sen hırçın biri olduğunu kendin demiştin. Nankörlük ettiğimde yok kimseye ne hakaret ettim ne de bişey yazdım. Yazdığım o msj bile kırmamaya özen göstererek empati yaparak yazdım. En fazla 600 sağabildim ama yetmiyo mama veriyorum nasıl artırabileceğim sorusu niye zorunuza gidiyo niye suçlu oluyorum anlamıyorum. Ben zerre emzirmiyorum. Bence siz bişeyleri abartmak için yer arıyosunuz. Madem öyle bi daha yazmam olur biter ben sizin böyle düşüneceğinizi hiç düşünmedim. Ve kaancelilin bana karsı yazılan her yazıyı beğenmesinden de sıkıldım artık muhattap olmasın beni beğenmeyen yada sinirlenen. her fırsatı değerlendirmeye gerek yokCanim biraz fazla ileri gitmişsin ayıp ediyosun burda hamilelik dönemlerinde hepimiz destek olduk birbirimize nankörlük etmeyelim lütfen kimse kimsenin kalbini kırmasın ayıp ediyosun..ayrıca burda cc miktarlarını dile getirmen çok yanlış ben bile kendimi sorguladım sütüm az mi diye 900 cc fazla vi rakam bir gün içinde benim 90cc zor çıkıyor tek seferde hatta toplasan ikisinden 120 zor cıkiyo seninkini duyunca ohaa dedim yani üzülmedim değil..burda sağlık sebeplerinden ötürü emziremeyip annne sütü veremeyip yada sütü çok çok az olan bebegini sirf mama ile besleyen anneler var sen burda sagdigin cc miktarlarını söyleyince onlar ne yapsın pardon..?yaptığın yanlış ister kabul et ister etme ortadan konuşuyorum.bebegine de daha fazla kilo aldırırsan ilerde obez olur ve yürümesi zorlaşır tanıdığım yasında 11 kilo bebek var 5 küsür doğdu ve kilolu olduğu için yaşına gelmesine rağmen hala yürüyemedi..ha birde bir anne sen değilsin o konuda hepimiz hassasız bi sen değilsin ayrıca anneligine laf etmedi kimse aksine cok pimpirikli anne olduğun söylendi galiba senin sinirlerin bozuk bu sıralar patlamaya yer arıyorsun..
Genel olarak yattığı zaman huysuz kucakta iyi. Ben pazartesi hemen baktırıyım ne olur ne olmazHuysuzluk var mi kuzum ağlama
İdtsr yolu enfeksiyonu huysuzluk ağlama yapıyor cinku 2 günden bsy olmaz
Biz olduk mesela ama bizde hiçbir belirtisi yoktu doktor genel kontrolde yapınca çıktı hemde antibiyotiklik kadar enfeksiyonuymuş meğer
Canım biz hep öyleyizbaaağğyanlar banada bir fikir verin hele. biz ayın 30 unda alanyaya @poffi yi ziyarete gideceğiz. 1 hafta orada otelde kalıp tatilde yapacağız. ama son 2 haftadır efsun arabada durmuyor durmuyor derken bugün yolun yarısında arabadan indim. yürüdüm eve. yani öyle bir çığlık atarak katılARAK AĞLIYOR Kİ. ARAÇ KOLTUĞUNDA DEĞİL KUCAĞIMDA BİLE DURMADI bugün.eve kalan o son 2 dakikalık yol bitmedi attım kendimi arabadan yürüdüm eve kadar. acaba diyorum ters oturtuyoruz diye arabamı tutuyor. ama yok artık arabaya biner binmez ağlamaya başlıyor. ne yapacağım bilmiyorum.
Baktır canım aklında kalmasın ins bsy yokturGenel olarak yattığı zaman huysuz kucakta iyi. Ben pazartesi hemen baktırıyım ne olur ne olmaz
Beyaz sabun bi de beklet anında çıkarıyorLeke çıkarıcı ne alayım kakalar çıkmıyor ilk 2 3 yıkamada cikiyor on yikama yapınca
Domolun bebekler icin leke cikaricisi yokmuş yine frendly nin mi alsam leke çıkarıcı yoksa baby me mi
Bi de yeşil anne mi ne var sanirim
Hosgeldin aramıza ataktır o atak huy olsa duramazsınAkşamdan beri ağlamaları durmadı benim oğlanın uykuya dalamadi az uyudu uyandı sonra yine ne yaparsak ağlamasini durduramadik Atak mı yoksa huy mu değiştiriyor anlamadık.. biraz mama verdim içerken sızdı inşallah uyur zırıl ziril ağlayan bebe de çekilmiyor ya !!
Denedim kuzum hatta hep öyle yapıyorum çıkmadığı oluyorBeyaz sabun bi de beklet anında çıkarıyor