- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #57.621
Tatlım sen canının istediğini yazmaya özgürsen bende canımın istediğini beğenmeye özgürüm. Sana lulicik haricinde kırıcı laf eden olmadı oda zaten gönlünü almaya çalıştı. Bu arada sana hastasın diyen de olmadı. Bunalımda olmak hastalıksa ben ölümcül hastayım. Herkesi haksız kendini haklı görüyorsun. Hala doğru yaptığına inanıyorsan boşa nefes tüketmişiz.Bence sen konuşmaları bence yanlış okudun ben hayatımda hiç 900 cc sağmadım daha o nerden çıktı anlamadım. 400le en fazla 600 sağıyorum ve hiç emzirmediğim halde. Bu 900 ne alaka? Ben alınganlık yaptığımı düşünmüyorum ve haklı olduğumu düşünüyorum. Biri senin bebeğine acısa yıkarsın burayı ki sen hırçın biri olduğunu kendin demiştin. Nankörlük ettiğimde yok kimseye ne hakaret ettim ne de bişey yazdım. Yazdığım o msj bile kırmamaya özen göstererek empati yaparak yazdım. En fazla 600 sağabildim ama yetmiyo mama veriyorum nasıl artırabileceğim sorusu niye zorunuza gidiyo niye suçlu oluyorum anlamıyorum. Ben zerre emzirmiyorum. Bence siz bişeyleri abartmak için yer arıyosunuz. Madem öyle bi daha yazmam olur biter ben sizin böyle düşüneceğinizi hiç düşünmedim. Ve kaancelilin bana karsı yazılan her yazıyı beğenmesinden de sıkıldım artık muhattap olmasın beni beğenmeyen yada sinirlenen. her fırsatı değerlendirmeye gerek yok
Sanmıyorum yapacağını bitkisel çünkü yine de için rahat etmeSe dediğim gibi yıka sonra makineye at kullandığın deterjanla bı daha yikaATak bacım hemde 4 hafta sürecek
Bizim kız 3 güne bir yapınca sanirim çıkmıyor
Alerji yapar mi ki bizim ki hassas cilt cunku kuzum dermatiti var
ama işte ben üç aydır düzenli adet oluyordum bunay gecikti hiç olmasam kafaya takmam çünkü yazdım ya kziimda da 7ay hiç olmadimEndiselenme canım bende hiç olmadım doğumdan beri doktorum normal dedi muayene de oldum kızım doğmadan önce bı düşük yapmıştım hiç adet görmeden hamile kaldim kızıma 2016 kasım dan beri ağız tadıyla regl olamadım catlicam tüm vücudum gergin.doktorum bir yıla kadar normal kabul ediyoruz dedi ama şüpheliysen mutlaka test yap
Amanıııınn. Canım hayırlısı olsun inşallah. Aklın kalmasın bi acile mi gitsen. Ben de hazır değilim. Hoş hiçbirimiz hazır olamayıski. Ben demi alsam bi test. Korktum şimdiKızlar eşime test aldırdım eczaneden iki tane ve ikisinde de çok silik çizgi çıktı çok çok moralim bozuk Allah'ım lütfen hayırlısını ver ama ben hiç mi hiç hazır değilim bebeğim çok küçük diğer kızım var nolur testler yanlış olsun. Gittim kan testi verdim lütfen bana dua edin hayırlısını versin Rabbim kaldiramayacagim yük vermesin moralim çok bozuk ya
Gittim canım ya verdim hemen kan sonucu bekliyorum eşim birazdan gidecek almaya. Ya yaptığım iki teste de çok silik çıktı şimdi gittim çöpten baktım kaybolmuş çizgiler Allah'ım inşallah testler yanlıştır ne diyim baskaAmanıııınn. Canım hayırlısı olsun inşallah. Aklın kalmasın bi acile mi gitsen. Ben de hazır değilim. Ben demi alsam bi test. Korktum şimdi
Sen biliyorsun ne zor zamanlar atlattık iki ay kuvoz yolu bekledim.o günler aklıma geliyor aglayasim geliyo yine aynı olursa diyeAmanıııınn. Canım hayırlısı olsun inşallah. Aklın kalmasın bi acile mi gitsen. Ben de hazır değilim. Hoş hiçbirimiz hazır olamayıski. Ben demi alsam bi test. Korktum şimdi
Şuan ne desersem diyeyim sakinleşmeyeceksin biliyorum. Ben olsam bende sakinleşemem. İnşallah korktuğun gibi olmaz cnmm. Hemen yaz aklım sende.Sen biliyorsun ne zor zamanlar atlattık iki ay kuvoz yolu bekledim.o günler aklıma geliyor aglayasim geliyo yine aynı olursa diye
Çok zor bir durumGittim canım ya verdim hemen kan sonucu bekliyorum eşim birazdan gidecek almaya. Ya yaptığım iki teste de çok silik çıktı şimdi gittim çöpten baktım kaybolmuş çizgiler Allah'ım inşallah testler yanlıştır ne diyim baska
Ay inşallahÇok zor bir duruminş korktuğunuz gibi değildir
Herseyde var bi hayir.hele kan testi yapta oyle konusalim canimm.Kızlar eşime test aldırdım eczaneden iki tane ve ikisinde de çok silik çizgi çıktı çok çok moralim bozuk Allah'ım lütfen hayırlısını ver ama ben hiç mi hiç hazır değilim bebeğim çok küçük diğer kızım var nolur testler yanlış olsun. Gittim kan testi verdim lütfen bana dua edin hayırlısını versin Rabbim kaldiramayacagim yük vermesin moralim çok bozuk ya
Bi saçmalık da, sen saatlerce yemek hazırla 5 dk da bitiversin :/ bulaşık da cabası ... Temizlik bu kadar nankör değilBu karnı yarık nekadar saçma bir yemekmiş bee. Kızart patlıcanı dök üzerine hazırladığın harcı fırınla. Al sana yemek
Canım belki dönemsel bi huzursuzluktur. Bilmiyorum ki :/ büyüme atağı olsa bari bu bağırışlar...baaağğyanlar banada bir fikir verin hele. biz ayın 30 unda alanyaya @poffi yi ziyarete gideceğiz. 1 hafta orada otelde kalıp tatilde yapacağız. ama son 2 haftadır efsun arabada durmuyor durmuyor derken bugün yolun yarısında arabadan indim. yürüdüm eve. yani öyle bir çığlık atarak katılARAK AĞLIYOR Kİ. ARAÇ KOLTUĞUNDA DEĞİL KUCAĞIMDA BİLE DURMADI bugün.eve kalan o son 2 dakikalık yol bitmedi attım kendimi arabadan yürüdüm eve kadar. acaba diyorum ters oturtuyoruz diye arabamı tutuyor. ama yok artık arabaya biner binmez ağlamaya başlıyor. ne yapacağım bilmiyorum.
Canım Allah ne verirse hayırlısını versin insallah değilsindir benimde en korktuğum srylerden biri budur ocak doğum yapan bı arkadaşim hamile sezeryana rağmen Aralık'ta da ikinci bebeği doğacak çok üzülüyor seni anlıyorum haber ver bize de mutlakaGittim canım ya verdim hemen kan sonucu bekliyorum eşim birazdan gidecek almaya. Ya yaptığım iki teste de çok silik çıktı şimdi gittim çöpten baktım kaybolmuş çizgiler Allah'ım inşallah testler yanlıştır ne diyim baska
Efsun bi ayaklansın, seni dal yapar dal... Koşmaktan yorulursun :) çığlık performansına şahit oldum, hayran kaldımKilo almamam gerektigi icin almadim. Cunku zaten sismanim.bosuna siniriniz bozulmus.regl olamamanın verdiği şişkinlik var bende. Sistikce sisiyorum. Regl olsam kurtulacagim. Tabi birde surekli regl oncesi sendromundayim habire tatli cikolata krizi. Bu gidisle catlayacagim.
Eşim bursalı gidiyoruz arada Ama genelde günübirlik..fırsat olursa gelirsem haber vereyim mi :)Çok sinir oluyorum bursaya gelen ya da bursada oturan yok mu biz de foto cekilip hava atalım
Ver canim tabi :) ben de bursaya gelin geldim pek arkadasim yok kocayla gezmek de çok sıkıcı hicbisey aldirmiyo baktirmiyoEşim bursalı gidiyoruz arada Ama genelde günübirlik..fırsat olursa gelirsem haber vereyim mi :)
Aldınız mı sonucu cnmGittim canım ya verdim hemen kan sonucu bekliyorum eşim birazdan gidecek almaya. Ya yaptığım iki teste de çok silik çıktı şimdi gittim çöpten baktım kaybolmuş çizgiler Allah'ım inşallah testler yanlıştır ne diyim baska
Acaba pilates seni yoruyor mu cnm. Maşallahın var bebişle..Simdi iyiyim ya. Aksam pilatesten ciktim elim ayagim titriyor. Eve geldim tansiyin dusmus 5 e 4. Vurdum kafayi yattim. Gece daha iyiydim. Simdi duzeldim komple.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?