2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tatlım sen canının istediğini yazmaya özgürsen bende canımın istediğini beğenmeye özgürüm. Sana lulicik haricinde kırıcı laf eden olmadı oda zaten gönlünü almaya çalıştı. Bu arada sana hastasın diyen de olmadı. Bunalımda olmak hastalıksa ben ölümcül hastayım. Herkesi haksız kendini haklı görüyorsun. Hala doğru yaptığına inanıyorsan boşa nefes tüketmişiz.

ATak bacım hemde 4 hafta sürecek

Bizim kız 3 güne bir yapınca sanirim çıkmıyor

Alerji yapar mi ki bizim ki hassas cilt cunku kuzum dermatiti var
Sanmıyorum yapacağını bitkisel çünkü yine de için rahat etmeSe dediğim gibi yıka sonra makineye at kullandığın deterjanla bı daha yika

ama işte ben üç aydır düzenli adet oluyordum bunay gecikti hiç olmasam kafaya takmam çünkü yazdım ya kziimda da 7ay hiç olmadim

Kızlar eşime test aldırdım eczaneden iki tane ve ikisinde de çok silik çizgi çıktı çok çok moralim bozuk Allah'ım lütfen hayırlısını ver ama ben hiç mi hiç hazır değilim bebeğim çok küçük diğer kızım var nolur testler yanlış olsun. Gittim kan testi verdim lütfen bana dua edin hayırlısını versin Rabbim kaldiramayacagim yük vermesin moralim çok bozuk ya

Amanıııınn. Canım hayırlısı olsun inşallah. Aklın kalmasın bi acile mi gitsen. Ben de hazır değilim. Hoş hiçbirimiz hazır olamayıski. Ben demi alsam bi test. Korktum şimdi

Son düzenleme:
Amanıııınn. Canım hayırlısı olsun inşallah. Aklın kalmasın bi acile mi gitsen. Ben de hazır değilim. Ben demi alsam bi test. Korktum şimdi
Gittim canım ya verdim hemen kan sonucu bekliyorum eşim birazdan gidecek almaya. Ya yaptığım iki teste de çok silik çıktı şimdi gittim çöpten baktım kaybolmuş çizgiler Allah'ım inşallah testler yanlıştır ne diyim baska

Amanıııınn. Canım hayırlısı olsun inşallah. Aklın kalmasın bi acile mi gitsen. Ben de hazır değilim. Hoş hiçbirimiz hazır olamayıski. Ben demi alsam bi test. Korktum şimdi
Sen biliyorsun ne zor zamanlar atlattık iki ay kuvoz yolu bekledim.o günler aklıma geliyor aglayasim geliyo yine aynı olursa diye

Herseyde var bi hayir.hele kan testi yapta oyle konusalim canimm.

Canım belki dönemsel bi huzursuzluktur. Bilmiyorum ki :/ büyüme atağı olsa bari bu bağırışlar...

Canım Allah ne verirse hayırlısını versin insallah değilsindir benimde en korktuğum srylerden biri budur ocak doğum yapan bı arkadaşim hamile sezeryana rağmen Aralık'ta da ikinci bebeği doğacak çok üzülüyor seni anlıyorum haber ver bize de mutlaka

Efsun bi ayaklansın, seni dal yapar dal... Koşmaktan yorulursun :) çığlık performansına şahit oldum, hayran kaldım

Kızlar Esin’den soğuyan var mj
Sanirim ben eşimden soğudum ya ne yapsa bana batıyor
Allahtan belamı istiyorum galiba
Operasyon icin gittiğimde doktor hormonlardan isteksizlik olur Esin’den soğursun tiksinirsin evinden soğursun demişti
Cidden eşimden soğudum adam batıyor bana artik eve gelmese umrumda olmaz
Halbuki her seye yardım ediyor vs
Nankörlük ediyorum diye sonra daha da çok üzülüyorum
Geçici mi ki bu durum yaşayan var mi
Suan ya da ilk hamileliğinde
Cinsellik hele aklıma dahi gelmiyor midem bulanıyor düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…