2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
No anam no
Doktor inanmayın dedi sen test yap bakam
Ya korkuyommm test yapmaya.. süt korumasi değil kız benim dediğim yani emzirmeme güvenip korunmamazlik falan yapmadım hep dikkat ettim ama hormondan dolayı adet olamama yani. Ben ilk kizimda 7ay adet olmadım bunda iki ay olmadım sonra hemen geldi

Ne dükkanı var cnm sizin merak ettim hani Pazar kapalı olur ya her yer . hepiniz yapsaniz tatil o gün olmuyor mu acep

Zaten iş beraber olunca hep ama hep böyle olur. Çok komikler ya. Eşinde mazeret uydursun bence ya da sen aktivite bul pazarlara. Yoksa her hafta eşin acar yazda geldi bitmez işleri.

Ben adet olunca düzenli oldum hemen olmaya engel oluyor ama başlayına duzenli gidiyor genelde. Ilkinde 8 ay sonra oldum ama bunda 4 ayda oldum. Ikiside emiyor yani alakalı olmuyor pek.

Zaten iş beraber olunca hep ama hep böyle olur. Çok komikler ya. Eşinde mazeret uydursun bence ya da sen aktivite bul pazarlara. Yoksa her hafta eşin acar yazda geldi bitmez işleri.
Aynen aile ısı olunca hep sıkıntı
kışın açmıyorlar mesela yazın acıyorlar yazında bu halde her ailenin bi alttan alan mazlum bebesi vardır ya bizim ki de onlardan abisi masallah hep sıyrılmayı başarır ben beceremem edemem diyerek
Biz havuza yazılacaktık Ramazan girdi Ramazan sonrası dedik bizden duydular bebelerini havuza yazdırdılar evlerine de yakın eltimde araba kullanıyor yani catir catir bi kereliğine de o götürebilir yanı

Hosgeldin aramıza ataktır o atak huy olsa duramazsın
İnşallah ataktir da atmıştır artık gece sahurdan sonra uyudu az önce babası altını doldurdu diye getirdi ben gidene kadar atlete geçmiş duş aldırdık uyuttu babası galiba sesleri gelmiyor :)) kızımın yanına geçtim bende ...

ATak bacım hemde 4 hafta sürecek

Anladım canım arkadaşların önerilerini dene bakalım
Bizim kız 3 güne bir yapınca sanirim çıkmıyor
Kaka lekelerine %100etkili sıvı Arap sabunu ben onu kullandım hep büyük kizimda leke taze iken hemen alıp suyun altına citiliyosun hiç bırakmıyor kesinlikle dene hem ucuz
Alerji yapar mi ki bizim ki hassas cilt cunku kuzum dermatiti var

Ateş sıtma yok. O yüzden mastit mi değil mi anlamadım. Ucu normal halinde, dediğim gibi süt de beklemiyor çünkü sadece sağ göğsümü emiyor. Ağrısı fena tas gibi oturdu içime. Cerrahi ilaç falan veriyor mu? Yarını beklemeden acile gitsem anlamazlar mi ki.

Ateş sıtma yok. O yüzden mastit mi değil mi anlamadım. Ucu normal halinde, dediğim gibi süt de beklemiyor çünkü sadece sağ göğsümü emiyor. Ağrısı fena tas gibi oturdu içime. Cerrahi ilaç falan veriyor mu? Yarını beklemeden acile gitsem anlamazlar mi ki.

900 yedi ben demedim tatlim arkadas demiş:) ben senin ne 900 olayını ne süt olayini degil sadece bebeginin kilosu kuzenlerinininkinden az ve biliyorum konusacaklar falan dedigin için yadirgamistim. Yoksa yedigi ictigi bol olsun masallah Allah daha çok versin. Bu arada benimki toplam 500 bile icmedi belli çocukta bir terslik var ama sonumuz hayir olsun insallah

Aynen katiliyorum herkes sütunu de bebesinin boyunu da kilosunu da isyedigi gibi yazabilir. Ben sadece falancaninki benim bebeden iri kilosu cok iyi ama daha iyi olmaliydi sutum iyi ama daha cok ciksaydi gibi isyankar cümleler kurmayalim. Ve bence bu konuyu da kapatalim çok uzadı

Kızlar
günaydın baby me 2 aydır kullanıyorum lekenin üzerine boca ediyorum 40 derece uzun yıkamada kaka lekesi çıkmadı kardeşimde aldı 3 yaşında oğlu var o da hiç memnun değil

Denedim kuzum hatta hep öyle yapıyorum çıkmadığı oluyor
Bebegin kakasi cikmiyor dimi canim ben ona şöyle çözüm buldum. Habi bu bitkisel deterjanlar kozmetik malzemeleri falan satanlar var ya BİO BELLINDA diye bir marka var burada cok yaygin kullaniliyor ben butun temizlik malzemelerimi bitkisel kullaniyorum. Onun 3X diye bir beyazlaticisi var küçük bir legende ona batiriyorum missss gibi oluyor her şeyi.

Endiselenme canım bende hiç olmadım doğumdan beri doktorum normal dedi muayene de oldum kızım doğmadan önce bı düşük yapmıştım hiç adet görmeden hamile kaldim kızıma 2016 kasım dan beri ağız tadıyla regl olamadım catlicam tüm vücudum gergin.doktorum bir yıla kadar normal kabul ediyoruz dedi ama şüpheliysen mutlaka test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…