- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #57.601
Ya korkuyommm test yapmaya.. süt korumasi değil kız benim dediğim yani emzirmeme güvenip korunmamazlik falan yapmadım hep dikkat ettim ama hormondan dolayı adet olamama yani. Ben ilk kizimda 7ay adet olmadım bunda iki ay olmadım sonra hemen geldiNo anam no
Doktor inanmayın dedi sen test yap bakam
Ne dükkanı var cnm sizin merak ettim hani Pazar kapalı olur ya her yer . hepiniz yapsaniz tatil o gün olmuyor mu acepKayınpeder desen ayrı bi Terane neymis bi Pazar’ı varmış psikojisi bozuluyormuş Pazar günleri de dukkani açarsa
O gün kv gelmiş ultimatom veriyor oğlum bundan sonra sen abin dönüşümlü dukkani açacaksınız babanızın psikojisi bozuluyor bi pazari Var adamın diyo
Bende sinirlendim evde bekleyen bebesi mi var babanın da bi pazar varmış onla niye dönüşümlü açılmıyor ara da da o açsın ne var dedim
Beşik mi sallıyor bizim gibi sabaha kadar da psikojisi bozuluyormuş dedim
Eşimden cevap 60 yasında ki adama dükkan açtırmak bizim ayıbımız biz çalışacağız o rahat edecek tabi ki pazar izin yapacak diyo
Buyur burdan yak
Mobilya kuzumNe dükkanı var cnm sizin merak ettim hani Pazar kapalı olur ya her yer . hepiniz yapsaniz tatil o gün olmuyor mu acep
Zaten iş beraber olunca hep ama hep böyle olur. Çok komikler ya. Eşinde mazeret uydursun bence ya da sen aktivite bul pazarlara. Yoksa her hafta eşin acar yazda geldi bitmez işleri.Sabah sabah cin başıma çıktı
Yine bi pazar günü yine bizim ki dükkan açacak niye abisi bebesini havuza götürüyormuş yanı kaç haftadır bizim ki acıyor babasının işi oluyor yok abisi dugune gidiyor memlekete gidiyor
adam oruç bi pazarimiz var zaten
akşam eşim geliyor İpek 1 saat sonra uyumuş oluyor sabah giderken uyku da oluyor eşim vakit geçiremiyor ki kızıyla
bi de bu çıktı
onun ki bebe bizim ki degil sanki
Hayır kendi oruçta tutmuyor bu adam oruç aylıkta bebesi var diyen yok
Sanki kızı anasıyla gidemiyor havuza valla cinlendim ya
Geçen hafta sırf babasıyla vakit geçirsin diye biZde gittik dükkana cocuk ne düzgün emdi ne düzgün uyuyabildi helak oldu orda
bu hafta gitmeyeceğim eşim simdi İpek’in ağlamasına uyandi beni 12 de kaldır dükkan açcam dedi geri yattı
Kalkınca harbi konuscam onların ki cocuk da bizim ki tuzluk mu tövbe tövbe ya
Ben adet olunca düzenli oldum hemen olmaya engel oluyor ama başlayına duzenli gidiyor genelde. Ilkinde 8 ay sonra oldum ama bunda 4 ayda oldum. Ikiside emiyor yani alakalı olmuyor pek.Ya korkuyommm test yapmaya.. süt korumasi değil kız benim dediğim yani emzirmeme güvenip korunmamazlik falan yapmadım hep dikkat ettim ama hormondan dolayı adet olamama yani. Ben ilk kizimda 7ay adet olmadım bunda iki ay olmadım sonra hemen geldi
Aynen aile ısı olunca hep sıkıntıZaten iş beraber olunca hep ama hep böyle olur. Çok komikler ya. Eşinde mazeret uydursun bence ya da sen aktivite bul pazarlara. Yoksa her hafta eşin acar yazda geldi bitmez işleri.
İnşallah ataktir da atmıştır artık gece sahurdan sonra uyudu az önce babası altını doldurdu diye getirdi ben gidene kadar atlete geçmiş duş aldırdık uyuttu babası galiba sesleri gelmiyor :)) kızımın yanına geçtim bende ...Hosgeldin aramıza ataktır o atak huy olsa duramazsın
:)) Hih iste olaylarda tam bu demelrden başladıKız bi emiştemi o kadar süt çıkaryosunuz ben bazen sağıyorum 60 ml zor çıkıyoben napam şimdik
Demee yaaaBen adet olunca düzenli oldum hemen olmaya engel oluyor ama başlayına duzenli gidiyor genelde. Ilkinde 8 ay sonra oldum ama bunda 4 ayda oldum. Ikiside emiyor yani alakalı olmuyor pek.
Anladım canım arkadaşların önerilerini dene bakalımAynısını yapıyorum kuzum hemen su da akıtıp beyaz sabun sürüyorum ama yine de çıkmadığı oliyor
Kaka lekelerine %100etkili sıvı Arap sabunu ben onu kullandım hep büyük kizimda leke taze iken hemen alıp suyun altına citiliyosun hiç bırakmıyor kesinlikle dene hem ucuzDenedim kuzum hatta hep öyle yapıyorum çıkmadığı oluyor
ATak bacım hemde 4 hafta sürecekİnşallah ataktir da atmıştır artık gece sahurdan sonra uyudu az önce babası altını doldurdu diye getirdi ben gidene kadar atlete geçmiş duş aldırdık uyuttu babası galiba sesleri gelmiyor :)) kızımın yanına geçtim bende ...
Bizim kız 3 güne bir yapınca sanirim çıkmıyorAnladım canım arkadaşların önerilerini dene bakalım
Alerji yapar mi ki bizim ki hassas cilt cunku kuzum dermatiti varKaka lekelerine %100etkili sıvı Arap sabunu ben onu kullandım hep büyük kizimda leke taze iken hemen alıp suyun altına citiliyosun hiç bırakmıyor kesinlikle dene hem ucuz
Bende aynısı oldu kuzum Ateş vardı sıtma gibi titreme geldi bilye gibi bsy ve zonklama oldu doktor mastit dedi göğüsü ucu yaran varsa ordan kalırmışsınızdir dedi çocuğun ağzı artık mikroplu elini ağzına alıyorsun ordan mikrop yürümüştür dedi ki göğsümün ucu yarık cerrahiye göster kuzum
Bende aynısı oldu kuzum Ateş vardı sıtma gibi titreme geldi bilye gibi bsy ve zonklama oldu doktor mastit dedi göğüsü ucu yaran varsa ordan kalırmışsınızdir dedi çocuğun ağzı artık mikroplu elini ağzına alıyorsun ordan mikrop yürümüştür dedi ki göğsümün ucu yarık cerrahiye göster kuzum
900 yedi ben demedim tatlim arkadas demiş:) ben senin ne 900 olayını ne süt olayini degil sadece bebeginin kilosu kuzenlerinininkinden az ve biliyorum konusacaklar falan dedigin için yadirgamistim. Yoksa yedigi ictigi bol olsun masallah Allah daha çok versin. Bu arada benimki toplam 500 bile icmedi belli çocukta bir terslik var ama sonumuz hayir olsun insallahCanım 900 olayı senin aklında nerden kaldı biliyo musun bi kere sen bugün az yedi dedin bende sana belki dönemliktir benimki ilk deda dün 900 yemişti bugün 500 küsür yedi dedim sende dengelemiş iste dedin. Ordan olay koptu galiba
Aynen katiliyorum herkes sütunu de bebesinin boyunu da kilosunu da isyedigi gibi yazabilir. Ben sadece falancaninki benim bebeden iri kilosu cok iyi ama daha iyi olmaliydi sutum iyi ama daha cok ciksaydi gibi isyankar cümleler kurmayalim. Ve bence bu konuyu da kapatalim çok uzadıKızlar cc olayına takılmayın
Hem arkadaş sağdigini çıkanı söylüyor bunda kötü bsy yok o kadar sutu olmayan vardır diye niye yazmasın sağdığı sut miktarını allah askına o zaman emziremeyenler var diye kimse emzirdiğini de yazmasın buraya
Burası ozgud bi platform isteyen istediğini yazar
Kıyaslama yapmak yanlış diyordunuz kendiniz kendi sutUnuzu kıyaslıyorsunuz aaa :) olay kapandı gitti bebislerim boşverin
Sağmak yorucu bi süreç hiç emzirememek yorucu insanı uzen bi surec biraz o pencereden bakalim oldu mu
Kimisinin memesinxdn 500 kimisinden 290 çıkar bu olay da farklı farklı kıyaslama yapmayalım sutUmuzu
SutUmuze güvenelim
Olay da uzamasın ki tâdımız kaçmasın
Naneler öpüyorum sizi
günaydın baby me 2 aydır kullanıyorum lekenin üzerine boca ediyorum 40 derece uzun yıkamada kaka lekesi çıkmadı kardeşimde aldı 3 yaşında oğlu var o da hiç memnun değilLeke çıkarıcı ne alayım kakalar çıkmıyor ilk 2 3 yıkamada cikiyor on yikama yapınca
Domolun bebekler icin leke cikaricisi yokmuş yine frendly nin mi alsam leke çıkarıcı yoksa baby me mi
Bi de yeşil anne mi ne var sanirim
Bebegin kakasi cikmiyor dimi canim ben ona şöyle çözüm buldum. Habi bu bitkisel deterjanlar kozmetik malzemeleri falan satanlar var ya BİO BELLINDA diye bir marka var burada cok yaygin kullaniliyor ben butun temizlik malzemelerimi bitkisel kullaniyorum. Onun 3X diye bir beyazlaticisi var küçük bir legende ona batiriyorum missss gibi oluyor her şeyi.Denedim kuzum hatta hep öyle yapıyorum çıkmadığı oluyor
Endiselenme canım bende hiç olmadım doğumdan beri doktorum normal dedi muayene de oldum kızım doğmadan önce bı düşük yapmıştım hiç adet görmeden hamile kaldim kızıma 2016 kasım dan beri ağız tadıyla regl olamadım catlicam tüm vücudum gergin.doktorum bir yıla kadar normal kabul ediyoruz dedi ama şüpheliysen mutlaka test yapYa korkuyommm test yapmaya.. süt korumasi değil kız benim dediğim yani emzirmeme güvenip korunmamazlik falan yapmadım hep dikkat ettim ama hormondan dolayı adet olamama yani. Ben ilk kizimda 7ay adet olmadım bunda iki ay olmadım sonra hemen geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?