- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #57.521
Canim benim 700 gr az mi ? Demek ki oğlunun bünyesi böyle sağlıklı mi sağlıklı o zaman takacak bişey yoook relax zehir ediyosun kendine beni bile gerim gerim gerdin şuan burda :)Bende abarttığımı biliyorum kilosu iyi bebeğin ona diyeceğim yok ama demek istediğim size düşünsene 900 cc içen cocuk ayda 700 gr alıyosa acaba sütüm mü biraz sulu nasıl çözebilirimdi. Acaba 2 kere sağdığım için mi hep sulu kısmı birikiyo demek istediğim oydu. Cocugumu obez yapmak bende istemem zaten eşimin küçükken kilo sorunu olmuş 120 lere çıkmış ona çekecek diye aklım çıkıyo. Ama içimde az yediğinde bi acaba geçenki gibi mi olacak korkusuna engel olamıyorum. Yoksa 3 aylık cocuga ben a kızlar benimki 7 kilo çok az diye ağlamıyorum. Mesela bak seninki gecen kaç gr almıştı tam hatırlamıyorum ama güzel rakamdı aylık 1200 e denk geliyodu galiba ve sen yemiyo diyosun benimki sütümü içiyo acaba beklettiğiö için hep sulu kısmımı sağıyorum dicektim üstüme çullandınız. Bende senin dediğine çok üzüldün ve kaç kere beneğime bakıp sen sanssız değilsin diye ağladım kendime gelemedim. Yani etrafımdakilerden duysam bu kadar canım sıkılmazdı çünkü bu konuda içimi açtığım burası var ben eşimle bile paylaşmıyorum anlamadığı için. İnan kaç saat kendime gelemedim sürekli bebeğime bakıp üzüldüm gerçekten ben öyle bi insan değilim mesela daha boynunu tam tutmuyo dönmüyo öyle çok gülmüyo pek bi çabası yok bunları hiç kıyaslamıyorum baska bebeklerle zamanı gelince nasıl olsa yapacak diye. Siz beni tamamen yanlış anladınız. Amacım size hava atmak gibi bişey değildi. Önce ki konuşmalarımızdaki sağma konusuna bile girmişsin ki biz seninle aynı sağıyoruz günlük ortalama 450-600 arası. Ha ikimizinde yetmiyo buna üzülmemde bi sakınca görmüyorum ben 700 sağsamda yetmicek e buna da üzülüyorum 600 çıktı diye sevinmek yerine. Ki buda bi kaç günlük benim. Az çok konuşmaları okuduysan ilk mama verdiğimde aynı memeden reddedildiğimde aynı sağılan sütüm az çıktığında aynı tepkiyi veriyorum üzülüyorum sonra bitti şimdi bazen aman emmiyo ama arada eşimde yediriyo diyorum. Bana konuşmalarınızda haksızlık yaptığınızı düşünüyorum öyle bi eleştiriyi kimse haketmex
Valla benim bebek tam bir cins ayni anasi babasi gibi tuhaf bir laz damari var :) memeyi verince aglamiyo uyuyo taklidi yapiyo bir saat duruyor öyle bayildi heralde diyorum yavaşça yatiriyorum elektrik çarpmış gibi canlanıyor hemenKesinlikle şimdiden acaba ne zaman bıraktırsam demeye başladım. Daha 3aylık. Daha fazla yanlış yapmadan bi yola sokmak istiyorum. Ne kadar alışırsa o kadar zor olacak değiştirmesi.
Canım inan ki herşeyin azı karar çoğu zarar. Böyle de sağlıklı değil. Aşırı emmek istiyor, sonunda da kusuyor. Az emmesi de iyi değil tabi ki. Her şey tadında güzel. Devamlı teklif etsen memeyi belki de alır, bilemiyorum. Allah yardımcımız olsun
Laz damarını yirim onunValla benim bebek tam bir cins ayni anasi babasi gibi tuhaf bir laz damari var :) memeyi verince aglamiyo uyuyo taklidi yapiyo bir saat duruyor öyle bayildi heralde diyorum yavaşça yatiriyorum elektrik çarpmış gibi canlanıyor hemenbiberonu görünce ağlıyor ama. Yani oyle de böyle de çocuk beslenmeye tepkili..
Benim kız da böyle yapi olarak..boy var kilo yok :)Canim benim bebek ee öyle kemik bebek degil. Boyu 68 cm olmuş biraz da uzun oldugu icin zayif gosteriyor. hatta resmini atayim simdi bakarsin. Ama sorun şu ki bebek aç.. Bebek yemiyor.. Ben bir hastaliga kapilmasindan korkuyorum. Sabah 8 den beri sadece 305 cc icti ve onu da zorladigim icin fazlasiyla cikardi
Huysuzluk var mi kuzum ağlamaPazartesi götürürüm artık mamada değiştirmedim 2 gündem bişi olmaz herlde
Boğazında kalıyorsa çok geliyordur eskisini tekrar al kuzum benceDegistirdim canim ama devamli bogazina kaciyor ve agliyor acaba iyi etmedim mi korktugu icin mi istemiyor acaba ya eskisini de attim keske atmasaydim
Ataktayız o kesin surekli ağlama mizmizlok var ama normalde atak da bebeler emer benim mi emmiyor ataktan olabilir ama bu atak 4 hafta sürüyor 4 hafta bu şekilde giderse sonumuz hayır olsunAllah Allah.. Acaba şu atak denilen şeyi mi yaşıyor bebelerimiz
Bizim oglsnda ayni durumda bende hasta kesin dedim bencede dolunaydan olmus olabilir. Butun bebekler boyleymis bu aralarBenimde gece 2 kere uyanan bebe 5-6 kere uyanıyor bide çok zor uykuya geçiyor. Sallamıyoruz ama ya memede ya da kucakta uyuyo. Dün okudum dolunay varmış. Dolunay uykuyu etkilermiş. Ona yordum artık
Oyyy yavrum kıyamam size. O sınavlar bitiriyor çocukları. Ben çocuklarımı dersaneye sınavlara sokmakla uğraşmayacağım ona harcadığım parayı özel üniye vereceğim diyordum ama şimdiden özel okula gönderiyorum. Üzülüyorum çocuklaraSinirlerim tepemde.benim bebe uykudayken mama aliyo sadece.gozu acikken icmiyo.butun gun mayistirmaya calistim ki mama vereyimm.
Yegenim lgs ye girdi.derece yapan cocukk lgs de matematigi batirdi.13yasindaki cocuklar o matematigi nasil yapsin.cocuk 1senemi heba ettim diyip diyip agliyo..
Yazik cok yazik.verilen emege...kaybettigi guvene...gelecegindeki umutsuzluga...allah emeklerini-emeklerimizi bosa harcamasinOyyy yavrum kıyamam size. O sınavlar bitiriyor çocukları. Ben çocuklarımı dersaneye sınavlara sokmakla uğraşmayacağım ona harcadığım parayı özel üniye vereceğim diyordum ama şimdiden özel okula gönderiyorum. Üzülüyorum çocuklara
AminYazik cok yazik.verilen emege...kaybettigi guvene...gelecegindeki umutsuzluga...allah emeklerini-emeklerimizi bosa harcamasin
Aynen ben de o leke çıkarıcıdan memnunumE bebekten friendly aliyorum. Leke çıkartıcısı da var sprey olarak onu da aldım. Malum kaka lar taşıyo bazen. Hatta kızın çamaşırlarını yıkarken kendimizin beyaz ve açık renklerini de atıyorum. Çok güzel çıkarıyor. Halıya çay falan dökülünce de leke çıkarıcı sprey i sıkıp ıslak mendille siliyorum. Tertemiz oluyo :)
O aiyah yerlerde huzursuz olabilir diyor yagmur bulutlu haftalarda kac kac :) kotu geciyormusBen anlamıyorum bunu kuzum bana bi meal etsene :) o işaretler bulut mu
Valla benim bebek tam bir cins ayni anasi babasi gibi tuhaf bir laz damari var :) memeyi verince aglamiyo uyuyo taklidi yapiyo bir saat duruyor öyle bayildi heralde diyorum yavaşça yatiriyorum elektrik çarpmış gibi canlanıyor hemenbiberonu görünce ağlıyor ama. Yani oyle de böyle de çocuk beslenmeye tepkili..
Bu karnı yarık nekadar saçma bir yemekmiş bee. Kızart patlıcanı dök üzerine hazırladığın harcı fırınla. Al sana yemek
o zaman musakka oluyorBu karnı yarık nekadar saçma bir yemekmiş bee. Kızart patlıcanı dök üzerine hazırladığın harcı fırınla. Al sana yemek
Frendly kullanıyorum leke çıkarıcısını alayım dedim e bebeğin leke çıkarıcısını da önerdiler o yüzden kararsız kaldımKizlar deterjan ne kullaniyorsunuz? Ben turkiyeye annemin yanina geliyorum 3 ay, burdan tasimayim diye ebebekten siparis vericem.
Yağmurlu olunca en şiddetlisi sanirim yandım anam o zaman çok sağol kuzumO aiyah yerlerde huzursuz olabilir diyor yagmur bulutlu haftalarda kac kac :) kotu geciyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?