2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim benim 700 gr az mi ? Demek ki oğlunun bünyesi böyle sağlıklı mi sağlıklı o zaman takacak bişey yoook relax zehir ediyosun kendine beni bile gerim gerim gerdin şuan burda :)

Valla benim bebek tam bir cins ayni anasi babasi gibi tuhaf bir laz damari var :) memeyi verince aglamiyo uyuyo taklidi yapiyo bir saat duruyor öyle bayildi heralde diyorum yavaşça yatiriyorum elektrik çarpmış gibi canlanıyor hemen biberonu görünce ağlıyor ama. Yani oyle de böyle de çocuk beslenmeye tepkili..

Laz damarını yirim onun

Benim kız da böyle yapi olarak..boy var kilo yok :)

Pazartesi götürürüm artık mamada değiştirmedim 2 gündem bişi olmaz herlde
Huysuzluk var mi kuzum ağlama
İdtsr yolu enfeksiyonu huysuzluk ağlama yapıyor cinku 2 günden bsy olmaz
Biz olduk mesela ama bizde hiçbir belirtisi yoktu doktor genel kontrolde yapınca çıktı hemde antibiyotiklik kadar enfeksiyonuymuş meğer

Degistirdim canim ama devamli bogazina kaciyor ve agliyor acaba iyi etmedim mi korktugu icin mi istemiyor acaba ya eskisini de attim keske atmasaydim
Boğazında kalıyorsa çok geliyordur eskisini tekrar al kuzum bence
Tanzikten içmek istemiyor olabilir
Öyle seyleri atma bitanem
Olmadı biberon değiştir

Allah Allah.. Acaba şu atak denilen şeyi mi yaşıyor bebelerimiz
Ataktayız o kesin surekli ağlama mizmizlok var ama normalde atak da bebeler emer benim mi emmiyor ataktan olabilir ama bu atak 4 hafta sürüyor 4 hafta bu şekilde giderse sonumuz hayır olsun

Sinirlerim tepemde.benim bebe uykudayken mama aliyo sadece.gozu acikken icmiyo.butun gun mayistirmaya calistim ki mama vereyimm.
Yegenim lgs ye girdi.derece yapan cocukk lgs de matematigi batirdi.13yasindaki cocuklar o matematigi nasil yapsin.cocuk 1senemi heba ettim diyip diyip agliyo..

Benimde gece 2 kere uyanan bebe 5-6 kere uyanıyor bide çok zor uykuya geçiyor. Sallamıyoruz ama ya memede ya da kucakta uyuyo. Dün okudum dolunay varmış. Dolunay uykuyu etkilermiş. Ona yordum artık
Bizim oglsnda ayni durumda bende hasta kesin dedim bencede dolunaydan olmus olabilir. Butun bebekler boyleymis bu aralar

Oyyy yavrum kıyamam size. O sınavlar bitiriyor çocukları. Ben çocuklarımı dersaneye sınavlara sokmakla uğraşmayacağım ona harcadığım parayı özel üniye vereceğim diyordum ama şimdiden özel okula gönderiyorum. Üzülüyorum çocuklara

Yazik cok yazik.verilen emege...kaybettigi guvene...gelecegindeki umutsuzluga...allah emeklerini-emeklerimizi bosa harcamasin

Aynen ben de o leke çıkarıcıdan memnunum
Halı da koltukta kullanıyorum
Hatta buraya da yazdım

Akşamdan beri mızıldanıyor benimki. Ben de gazı var diye çıkarmaya çalışıyorum. Uğraşıyorum didiniyorum. Eşim en sonunda uykusu olabilir mi bu çocuğun dedi. Aldı uyuttu ben şok. Bir de akşam bir konu açılmıştı da ben de 'ana olmayi sizden öğrenecek değiliz' diye kendimi övmüştüm.

O elektrik çarpması benimkinde de var. Kesin uyudu diyorum koyar koymaz uyanıyor. Canım acaba kaşıkla mı beslesen. Benim yakın arkadaşımın bebesi de ne emzik alıyor ne biberon. O da kaşıkla ağzına tıkıyor.

Bu karnı yarık nekadar saçma bir yemekmiş bee. Kızart patlıcanı dök üzerine hazırladığın harcı fırınla. Al sana yemek

Ben patlıcanı halka halka kesip zeytinyağı baharatla fırınlıyorum önden. Çıkarıp iç harcı üstüne döküyorum, az daha fırınlıyorum al sana karnıyarık işte kızartmamış oluyorum. Annem de bütün kızartıp keserdi, üşengeçlikten

baaağğyanlar banada bir fikir verin hele. biz ayın 30 unda alanyaya P poffi yi ziyarete gideceğiz. 1 hafta orada otelde kalıp tatilde yapacağız. ama son 2 haftadır efsun arabada durmuyor durmuyor derken bugün yolun yarısında arabadan indim. yürüdüm eve. yani öyle bir çığlık atarak katılARAK AĞLIYOR Kİ. ARAÇ KOLTUĞUNDA DEĞİL KUCAĞIMDA BİLE DURMADI bugün.eve kalan o son 2 dakikalık yol bitmedi attım kendimi arabadan yürüdüm eve kadar. acaba diyorum ters oturtuyoruz diye arabamı tutuyor. ama yok artık arabaya biner binmez ağlamaya başlıyor. ne yapacağım bilmiyorum.

Kizlar deterjan ne kullaniyorsunuz? Ben turkiyeye annemin yanina geliyorum 3 ay, burdan tasimayim diye ebebekten siparis vericem.
Frendly kullanıyorum leke çıkarıcısını alayım dedim e bebeğin leke çıkarıcısını da önerdiler o yüzden kararsız kaldım
Bir de rossmandan domolun aldım oda güzel

O aiyah yerlerde huzursuz olabilir diyor yagmur bulutlu haftalarda kac kac :) kotu geciyormus
Yağmurlu olunca en şiddetlisi sanirim yandım anam o zaman çok sağol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…