• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim ben termos aldım sucak suyu koyuyorum içine...güzel oluyor sutumu ısıtırken şu kaynatmskla ugrasmiyorum.

Kaç saatte bir sagiyorsun canım. Benim 3s 3bucuk saati buluyor anca fırsat buluyorum.gece da kalkıp sagamiyorum ya sersem gibi oluyorum

Ben de yatmadan sagiyorum. Bi de 4gibi falan sağmak lazım ama yapamiyorum. Azalır mi acaba sütüm

Benim de ağrıyor canım çok yuruyunce o normal bence.ama benim kıpkırmızı hala Dr krem vermişti sürmeyi bıraktım. İlk zamanlar mor gibiydi şimdi kıpkırmızı tedirgin oluyorum ben de.
Ben 12 saate bir sağıyorm canım genelde saat 3 lerde sağıyorum. Şimdilik azalmadı benim yani yetmiyo tabimi ama genelde aynı oranda çıkıyo. Bende 4 saate bir sağıyım diyorum ama hiç bakşt yok ev taşıyorum

Bu arada estherr estherr yazdığıma önceden yazmaya başlayıp da sildiğim eklenmiş:) gitmemene sevindim çünkü o gelinen noktaya çok üzülmüştüm.
Az yazsamda bol okuyorum :))

Kızlar dun gece 70cclik sütüm vardı belki doymaz diye 30 cclik de mama yaptiim..önce sütümü verdim kafasını çevirdi istemedi iki çekip bıraktı. Denemek için mamayi verdim 30ccli götürdü şaka gibi.yine sütümü verdim yine aynı zar zor 30 cc içti...ben de ilave mama hazırladım 60 cc daha yine çok cokladi. Inanamadim çocuk resmen beni ve benim sutumu istemiyor. İçinde sevmediği bişey mi var acaba.Akıntıya karşı kürek çekiyorum galiba ..
Acaba acı baharatlı şeyler mi yiyosun. Tadına baktın mı sütünün. Bence mamanın kokusu ve tadı daha iğrenç

Günaydın canım aynı doktora gitmeye çalışsana devlet hastanelerinin aylık çalışma çizelgeleri var ordan bakıp o gün gidebilirsin ya da arayıp öğrenebilirsin hoşgeldin :)
İlk 3 ay yenidoğan doktoruna yönlendiriyo gittiğim hastanedede 1 ayı bulmadan değişiyo bu son gidişti bakalım bundan sonra herlde tek doktor olur

Bende estherin gitmesine üzüldüm. Kendi içinde müca

canım mamaların arkasında sütle karıştırmayın yazıyor ayrı ayrı yap istersen
Tamam canım kaç kere yaptım sonra yapmadım zaten ama peşine mama veriyorum ben sütü beklersem içmiyo vakit geçince fazla ısıtsam süt boşa gidiyo

Ya kızlar 1 haftadır bebeğimi kundak yapmak zorunda kalıyorum yoksa kesinlikle uyumuyo
Ayakları serbest bırakıyorum
Kındak yapınca hemen uyuyacağını anlıyo ağlıyosa bile susuyo hiç direnmiyo acaba rahat mı hissediyo
Uykuları böyle daha deliksiz
Kundak yapmasam devamlı elleriyle uyandırıyo kendini
Yanlış mı yapıyorum
Millet bu aylarda kundağı bırakır biz başladık
Yarım kundak öneriliyor aslında hareketli bebekler için özellikle ki kundak yapmayi da uyku ile iliskilendirmis ne guzel işte :) kalın ya da penye battaniye yerine muslin tarzı ortulerle yaparsın terletmez hem

kizlar slm süt+mama verenlere sorum geliyor benim doktor dedi ki süt ile mamayi sakin ayni anda verme yoksa ikisi midede karisinca 2'sininde faydali olma olayi bozuluyomuş. farkli ögünlerde ver dedi. siz nasil yapiyorsunuz ? benimkide zaten biberonu almiyordu aksi gibi simdi de ilk meme verdikten sonra biberonu aldiğini farkettim :işsiz:
Ayrı veriyorum ben sütun içine mama katmiyorum su ile yapın yazıyor ki süt ile yapılabilseydi sut ile de yapılır diye yazardı galiba

Gunaydin kizlar emzirirken ari sutu polen kullanan varmi hamilelikten once kullanmistim elimde var biraz daha kullansam zarari olurmu

Ya kizlar obezlik konusu gecmis benim kiz 3 aylikken 8 kiloydu ama hic obez gibi durmuyor bogumlu hafif tontik bir bebek benimde moralim bozuldu simdi 4ay eminim dahada kilo aldi fazlada emmiyor kac cc sutum cikiyor inanin bilmiyorum

Ya kizlar obezlik konusu gecmis benim kiz 3 aylikken 8 kiloydu ama hic obez gibi durmuyor bogumlu hafif tontik bir bebek benimde moralim bozuldu simdi 4ay eminim dahada kilo aldi fazlada emmiyor kac cc sutum cikiyor inanin bilmiyorum
Abovvv kız yazmaaa :) benim oğlum 3630 doğmuştu. 3 aylık kilosu 8000 gr dı canım. sadece anne sütü alıyorsa sıkıntı değil sınırda sadece demişti doktor. 4 aylıkken 8600 dü.

Bende faydasina inaniyorum bebege alerji yaparmi diye korktum ilk 1 cay kasigi deneyim o zaman
Canımmmm durrrr :) ya ver verme diyemem. Dolapta var aklıma geldikçe bi çimdik atarım ağzıma. Bazen haftada bir olur bazen ayda bir. Mervede bugüne kadar anormal bir durum olmadı

Canim ben termos aldım sucak suyu koyuyorum içine...güzel oluyor sutumu ısıtırken şu kaynatmskla ugrasmiyorum.

Kaç saatte bir sagiyorsun canım. Benim 3s 3bucuk saati buluyor anca fırsat buluyorum.gece da kalkıp sagamiyorum ya sersem gibi oluyorum

Ben de yatmadan sagiyorum. Bi de 4gibi falan sağmak lazım ama yapamiyorum. Azalır mi acaba sütüm

Benim de ağrıyor canım çok yuruyunce o normal bence.ama benim kıpkırmızı hala Dr krem vermişti sürmeyi bıraktım. İlk zamanlar mor gibiydi şimdi kıpkırmızı tedirgin oluyorum ben de.
Hep aynı küçücük bir yer agriyinca korktum biras bu sabah uyandım hala ağrıyor. Insallah incinme kasilma falandir. Iz kalmasini ben hiç önemsemiyordum o yüzden bişey kullanmadim canim iltihap gibi bişey olmadikca sen de onemseme orasi bizim en güzel günümüzün hatirasi bence :)

Abovvv kız yazmaaa :) benim oğlum 3630 doğmuştu. 3 aylık kilosu 8000 gr dı canım. sadece anne sütü alıyorsa sıkıntı değil sınırda sadece demişti doktor. 4 aylıkken 8600 dü.
Iste benim kizda 3.270 dogdu ama bende o bez olursa diye korkuyorum gerci ablamizda ayda 1 kilo aliyordu obez degil cok sukur boylu poslu bir kiz.sadece anne sutu veriyorum cnm carsamba kontrolumuz var senin oglanin kilo durumu nasil simdi

Hep aynı küçücük bir yer agriyinca korktum biras bu sabah uyandım hala ağrıyor. Insallah incinme kasilma falandir. Iz kalmasini ben hiç önemsemiyordum o yüzden bişey kullanmadim canim iltihap gibi bişey olmadikca sen de onemseme orasi bizim en güzel günümüzün hatirasi bence :)
Slmmmm kızlar... nasılsınız...
Bence takılmayın rakamlara... cc lere... kg lara... cm lere.... boşverin... bebeler mutlu mu.. gülücükler saçıyorlar mı gerisi boş... Oğlum tombik ötesiydi anne sütüyle... Şimdi hala herşeyi yer ama çirozun teki

Bakis acina hayran oldum. Ben gordukce o izi cok moralim bozuluyor. Bogazim dugumleniyor. Sanki hayatimin en guzel gunu elimden alinmis gibi hissediyorum. Ve hatta o kadar obsess taktim ki bu konuya dogumdan beri esime isik yaktirmiyorum iliski sirasinda. Her seferinde manyakmisin sen bence o senin madalyan ben gurur duyuyorum seninle diyor. Yinede ikna olamiyorum..

Back
X