• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Valla benide allah carpti sanirim. Aksam eve geldim bir bas donmesi tansiyonum dustu 5 e. Esim tuzlu ayran yapti.Yattim direk efsunu emzirip onunla. Simdi 2. Emik nobetine kalktim o ara baktim.

O doktorlara akil sir erdiremiyoruz ki birinin ak dedigine digeri kara diyor. Dun mesela P Prime18 dedi arkadasinin doktoru rota asisi yaptirmayin ne oldugu belli degil demis. Bugun kendi doktoruma sordum ilerisi icin boyle bir risk varmi diye arkadasin doktoru yaptirma sakin demis diye doktorun adini sordu sikayet edeyim diye. En iyisi annelik ic gudusu gercekten. Bir de sut kalitesi denilen seyde aslinda sehir efsanesiymis. Onu da yine dun diyetisyenim dedi hatta bazi onerilerde bulundu ama simdi yazacak mecalim yok yarin yazacagim hepsini.
Kız Tekirdağ da mi Edirne de mi ne orda doktor sanirim ileride mi yan etkilerini bilmiyoruz kanıtlanmış bsy yok bilimsel Çalısma yok kötü yan etki yapılmadığıyla alakalı ben önermiyorum demis kıza ama başka doktorlar ve eczacıyla konusmus yaptır demişler yaptıracak kız
Bende dedim kötü yan etki yapacağı da kanıtlanamamış sonuçta o yüzden neyini önermiyor dedim
Madem yan etkileri kanıtlanmadı
E o zaman kötü olacağında bi kanıtı YÖK

Ya kızlar ben ben birkac gün önce yatakta ani dönüş yaptım ve sezaryenim içeriden cok fena acıdı inledim resmen. Bugün de yaklasik 20 bin adim yürüdüm bebegi arabasina koyarak şimdi aynı yer ağrıyor. Patlama olabilir mi 3 ay sonra bir fikriniz var mı. Bu arada hic dikkat etmemistim benim ameliyat izim neredeyse tamamen silinmiş hic bişey kullanmadim sevindim bu duruma:KK48:

Sağlık ocağında ki doktorlar takip etmiyor mu kuzum biz sadece asiya gittik o yüzden bilmiyorum ama orda ki doktorlar sürekli orada ya takip etme durumları varsa ayni doktor olur en azından
Yok canım hemşireler bakıyo orası güzel diyo ayrıca büyük hastaneye götürüyorum aylık kontrollerde

Gece yatmadan sağıyorum ben sende mi öyle gece sağmak iyi oliyor diyorlar gece kakıyorsan sahura falan 5 dk olsa az da olsa sag bakalim ne olacak
Canım ben 5 te yatıyorum zaten benim oğlan malum 2 de gelan yattığı için duş al süt sağ mutfak topla anca oluyo bende hep sağıp yatıyorum bide 4 gibi sağıyorum

Ya kızlar ben ben birkac gün önce yatakta ani dönüş yaptım ve sezaryenim içeriden cok fena acıdı inledim resmen. Bugün de yaklasik 20 bin adim yürüdüm bebegi arabasina koyarak şimdi aynı yer ağrıyor. Patlama olabilir mi 3 ay sonra bir fikriniz var mı. Bu arada hic dikkat etmemistim benim ameliyat izim neredeyse tamamen silinmiş hic bişey kullanmadim sevindim bu duruma:KK48:
Öleceksin elifff. :KK70::KK70:

Patlamaz patlamaz. Patlasa zaten bugune cikamazdin :D

Back
X