- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #57.361
Kız Tekirdağ da mi Edirne de mi ne orda doktor sanirim ileride mi yan etkilerini bilmiyoruz kanıtlanmış bsy yok bilimsel Çalısma yok kötü yan etki yapılmadığıyla alakalı ben önermiyorum demis kıza ama başka doktorlar ve eczacıyla konusmus yaptır demişler yaptıracak kızValla benide allah carpti sanirim. Aksam eve geldim bir bas donmesi tansiyonum dustu 5 e. Esim tuzlu ayran yapti.Yattim direk efsunu emzirip onunla. Simdi 2. Emik nobetine kalktim o ara baktim.
O doktorlara akil sir erdiremiyoruz ki birinin ak dedigine digeri kara diyor. Dun mesela P Prime18 dedi arkadasinin doktoru rota asisi yaptirmayin ne oldugu belli degil demis. Bugun kendi doktoruma sordum ilerisi icin boyle bir risk varmi diye arkadasin doktoru yaptirma sakin demis diye doktorun adini sordu sikayet edeyim diye. En iyisi annelik ic gudusu gercekten. Bir de sut kalitesi denilen seyde aslinda sehir efsanesiymis. Onu da yine dun diyetisyenim dedi hatta bazi onerilerde bulundu ama simdi yazacak mecalim yok yarin yazacagim hepsini.
Bende dedim kötü yan etki yapacağı da kanıtlanamamış sonuçta o yüzden neyini önermiyor dedim
Madem yan etkileri kanıtlanmadı
E o zaman kötü olacağında bi kanıtı YÖK