• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kizlar slm süt+mama verenlere sorum geliyor benim doktor dedi ki süt ile mamayi sakin ayni anda verme yoksa ikisi midede karisinca 2'sininde faydali olma olayi bozuluyomuş. farkli ögünlerde ver dedi. siz nasil yapiyorsunuz ? benimkide zaten biberonu almiyordu aksi gibi simdi de ilk meme verdikten sonra biberonu aldiğini farkettim :işsiz:

kizlar slm süt+mama verenlere sorum geliyor benim doktor dedi ki süt ile mamayi sakin ayni anda verme yoksa ikisi midede karisinca 2'sininde faydali olma olayi bozuluyomuş. farkli ögünlerde ver dedi. siz nasil yapiyorsunuz ? benimkide zaten biberonu almiyordu aksi gibi simdi de ilk meme verdikten sonra biberonu aldiğini farkettim :işsiz:
Ben veriyorum süt veriyorum doymadı ya hemen mama yapıyorum peşine ama doktora hiç sormadım. Hatta bazen 60 cc süt oluyo 30 cc su ekleyip bi ölçek de mama atıp karıştırmışlığım var hiç bilmiyodum ben zararı olduğunu

Eklentiler

• AAB76580-1862-40A2-AB0D-3F188C84EF31.webp
    AAB76580-1862-40A2-AB0D-3F188C84EF31.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 190
Hayır canım hatta kaç cc içiyo dedi günlük içtiğini söyledim boya gitmiş kilo olmamış dedi yetmiyosa mamaya mecbur devam et dedi. Suyun kaynaması lazım e ısınması için bi 5 dk lazım oğlanda sabırsızlanıyo hemen mama yaptım verdim ılık su vardı sütü de sonra kullandım. Artık mama süt konusuna takılmıyorum pek başta her mama verdiğimde sanki zehir vermişim gibi üzülüyodum şimdi tek doysunda diyorum.
Canim ben termos aldım sucak suyu koyuyorum içine...güzel oluyor sutumu ısıtırken şu kaynatmskla ugrasmiyorum.

Anladım canım zaten bu ay takacak vaktim yok 10 gün içinde ev taşıcam temizlik vs felan. Sonra bayram sonra tatil 4 e çıkarcam sağmayı inş vakit bulurum kısmet artık
Kaç saatte bir sagiyorsun canım. Benim 3s 3bucuk saati buluyor anca fırsat buluyorum.gece da kalkıp sagamiyorum ya sersem gibi oluyorum

Gece yatmadan sağıyorum ben sende mi öyle gece sağmak iyi oliyor diyorlar gece kakıyorsan sahura falan 5 dk olsa az da olsa sag bakalim ne olacak
Ben de yatmadan sagiyorum. Bi de 4gibi falan sağmak lazım ama yapamiyorum. Azalır mi acaba sütüm

Ya kızlar ben ben birkac gün önce yatakta ani dönüş yaptım ve sezaryenim içeriden cok fena acıdı inledim resmen. Bugün de yaklasik 20 bin adim yürüdüm bebegi arabasina koyarak şimdi aynı yer ağrıyor. Patlama olabilir mi 3 ay sonra bir fikriniz var mı. Bu arada hic dikkat etmemistim benim ameliyat izim neredeyse tamamen silinmiş hic bişey kullanmadim sevindim bu duruma:KK48:
Benim de ağrıyor canım çok yuruyunce o normal bence.ama benim kıpkırmızı hala Dr krem vermişti sürmeyi bıraktım. İlk zamanlar mor gibiydi şimdi kıpkırmızı tedirgin oluyorum ben de.

Kızlar dun gece 70cclik sütüm vardı belki doymaz diye 30 cclik de mama yaptiim..önce sütümü verdim kafasını çevirdi istemedi iki çekip bıraktı. Denemek için mamayi verdim 30ccli götürdü şaka gibi.yine sütümü verdim yine aynı zar zor 30 cc içti...ben de ilave mama hazırladım 60 cc daha yine çok cokladi. Inanamadim çocuk resmen beni ve benim sutumu istemiyor. İçinde sevmediği bişey mi var acaba.Akıntıya karşı kürek çekiyorum galiba ..

Valla benide allah carpti sanirim. Aksam eve geldim bir bas donmesi tansiyonum dustu 5 e. Esim tuzlu ayran yapti.Yattim direk efsunu emzirip onunla. Simdi 2. Emik nobetine kalktim o ara baktim.

O doktorlara akil sir erdiremiyoruz ki birinin ak dedigine digeri kara diyor. Dun mesela @gsm_lee dedi arkadasinin doktoru rota asisi yaptirmayin ne oldugu belli degil demis. Bugun kendi doktoruma sordum ilerisi icin boyle bir risk varmi diye arkadasin doktoru yaptirma sakin demis diye doktorun adini sordu sikayet edeyim diye. En iyisi annelik ic gudusu gercekten. Bir de sut kalitesi denilen seyde aslinda sehir efsanesiymis. Onu da yine dun diyetisyenim dedi hatta bazi onerilerde bulundu ama simdi yazacak mecalim yok yarin yazacagim hepsini.
Bacım geçmiş olsun. İyi misin? Seni iyi halde bırakmıştım yahu, noldu şimdi okudum

Canım belirli bi doktorum yok eşim askerden yeni geldi daha çalışmıyo vs. O yüzden devlete gidiyoruz orda da sürekli doktor değişiyo. Biri az diyo diğeri iyi bende anlamıyorum artık. Yani güneyin duraklayıp 10 gün bişey yemediğinde bile sen boş bol emzir 2 gün daha kilo almazsa yemesi böyle olursa yatırırız diyen doktor 1 hafta sonra gittiğimde öyle sey olmaz aylık izlicez dedi aynı hastanenin doktoru. O yüzden ben sizden duyduklarım la daha çok yol izliyorum. Ben evhamlanıyorum ama en fazla 1 kaç gün sürüyo sonra zaten umursamıyorum. Mesela emmiyo diye ağlayan ben artık aman diyip teklif bile etmiyorum buda emmesin diyorum. Sadece ilk alışma ataklarım biraz stresli geçiyo.
Günaydın canım aynı doktora gitmeye çalışsana devlet hastanelerinin aylık çalışma çizelgeleri var ordan bakıp o gün gidebilirsin ya da arayıp öğrenebilirsin hoşgeldin :)

Kızlar dun gece 70cclik sütüm vardı belki doymaz diye 30 cclik de mama yaptiim..önce sütümü verdim kafasını çevirdi istemedi iki çekip bıraktı. Denemek için mamayi verdim 30ccli götürdü şaka gibi.yine sütümü verdim yine aynı zar zor 30 cc içti...ben de ilave mama hazırladım 60 cc daha yine çok cokladi. Inanamadim çocuk resmen beni ve benim sutumu istemiyor. İçinde sevmediği bişey mi var acaba.Akıntıya karşı kürek çekiyorum galiba ..
Mamaların tadı güzel oluyormuş sanırım anne sütüne göre bebekte işini biliyor tabi

Aynı durum bende de var geceleri uyutmadan emzirmeye çalışıyorum çığlık çığlığa çekiştirip bırakıyor sütde var rutin her gece 120 cc mama veriyorum daha fazla versem onuda içer

Bende estherin gitmesine üzüldüm. Kendi içinde müca
Ben veriyorum süt veriyorum doymadı ya hemen mama yapıyorum peşine ama doktora hiç sormadım. Hatta bazen 60 cc süt oluyo 30 cc su ekleyip bi ölçek de mama atıp karıştırmışlığım var hiç bilmiyodum ben zararı olduğunu
canım mamaların arkasında sütle karıştırmayın yazıyor ayrı ayrı yap istersen

Back
X