- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #57.261
Biri sana 900 iciyorsa 1 kilo üzeri almalı falan mi dedi kuzum doktor falan mi biri mi bsy dedi 900 içen çocuğun fazla kilo alması gerektiğine nerden kanaat getirdinKızlar sorun şu ki benim sorunum 7 kilo oldu ah vah değil. Sorunum günlük 900 cc yi yiyen cocugun ayda 790 gr alması ki biz esas kiloyu doğumda ve ilk ay aldık doğduktan sonra kilo azalması bile olmadı. Çoğunuz 5 dk emmiyo diyosunuz benimki biberonla 150 ye yakın içiyo ve coğu süt. Ki eminim bu kadar sizinkiler içse 1500 kilodan fazla alır. Acaba sütümün sulu olması mı? Acaba tam yaramamasımı ? 790gr güzel ama günlük 900cc içen çocuğa göre nasıl? Ki çoğu benim az itelememle bıraksam yine aynı mı olacak? Şükürsüzlük yada sizleri strese sokmak değil amacım benimki az emme yüzünden hastalık süreci geçirdi ve ben bidaha böyle bişi yaşamak istemiyorum. En iyisi ben daha yazmayım kimsede strese girmesin. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öptüm çok![]()
Eğer kendi kendine bu kanaate vardıysan yersiz bitanem doktor söylemedikçe evham yapma