- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #21.641
Ankarada öyle malesef aynı takımı ben cepadaki mağazasında 220ye sormuştum :/bu havuzlu han ıstanbulda mı ben resmen kazık yemısım ıdıl bebeyı 20lı setı 300 e aldım :/
Insallahduzelir degerlerin canim. Beslenmene dikkat etmeye calis. Eger miden rahatsa keci boynuzu pekmezi kuru uzum iyi kan yapar derler.
Ya benimkiler oyle oldu malesef. Hatta dun ucu kanadi. Cok garip beyaz beyaz kabuklaniyor. Cok kurcalamak da istemiyorum
Nasil gecti canim guzel haberlerle donmussundur insallah
Kundak konusunda ben de sunu okumustum. Bebekler anne karnindan cikinca kendilerini boslukta gibi hissederlermis. Onun icin ilk zamanlar sadece kollarini cok da abartmadan sarmak bebegi rahat hissettirirmis. Ama bacaklara kalcalara kadar sarmamak lazimmis.
Bebek son zamanlarda daha cok kilo aliyor duye biliyorum ben canim. Bebege kilo aldirsin diye muz kasar peynir vs oneriyorlar. Ama bence saglikli olsun da toparlar dogunca.
Baska bi doktora daha mi gorunseniz acaba.. Icin rahat eder. Benim de malesef bi bilgim yok. Insallah zamanla toparlanacaktir.
Cok gecmis olsun canim. Madem kullanma dinlensin diyorlar neden rapor yazmiyorlar ben de sinir oluyorum boylesine. Sanki sana rapor yazinca kendileri tehlikeye girecekyapilan testler de cok ilginc olmus cidden
Ayva cekirdeginden jeli benim annem de diyor , cabuk geciriyormus. Sanirim gul suyu ve ayva cekirdegi karisimiydi. Bir arkadasim da yaralarin yanlis emzirme kaynakli oldugunu soyledi. Baslarda onda da olmus. Sonra bi saglik ocaginda uyarmislar yanlis emzirdigini soylemisler. Duzelmis sonra. Ama yapi meselesi de etkili tabi. Ayni kisi kesisiz normal dogum da yapmayi basaran biribenim yaralarim morluklarim genelde cabuk iyilesmez. Insallah cok cekmeyiz
[QUOTokce41, post: 53177388, member: 801883"]Kızlar günaydın bu arada bir arkadaşım 33.haftasında plesantası aşağıdaydı onun da gece doğum sancısı başlamış biraz biraz da suyu gelmeye başlamış durdurmaya çalışıyorlarmış ama doğurur herhalde Allahım yardımcısı olsun
Evet canım iyiydi ama tabi her gün kar kilosu gelişimi içinDoğsada haftası iyiydi ama olsun bir gün bile kar. Çok gecmiş olsun.
Ayyy Rabbim yardimcisi olsunKızlar günaydın bu arada bir arkadaşım 33.haftasında plesantası aşağıdaydı onun da gece doğum sancısı başlamış biraz biraz da suyu gelmeye başlamış durdurmaya çalışıyorlarmış ama doğurur herhalde Allahım yardımcısı olsun
canım selam bendim o.eczanede bulamadım ben.internetten sipariş verdim.ama doktora danışırsan sana turnosal kağıdı versin onunlada yapabilirsin.Hanımlar merhabalar, ben progestani bıraktım artık ihtiyaç kalmadı dedi dr. Ama 2 gündür falan sabahları su gibi az miktarda akıntım var. Su gibi akintidan dolayı başka arkadaşlar da soruyordu diye hatırlıyorum. Acaba enfeksiyon vs de böyle su gibi olur mu nasıl anlaşılır? Ph ölçümü yapan bir test vardı ama eczanede sorsam bilirler mi ki?
İnşallah canım bnm doktorum bayağı hassas istirahat et diyor bana da bu erken doğum sebebiyle zaten istirahat etmesem de çok ağrılarım var bnm de sürekli inşallah 36 yı görsek diyorumAyyy Rabbim yardimcisi olsunbenim de kuzenim bir haftadir hastanede kanama ve ağrı ile yatiyor 34 haftalik oldu doktorlar yoğun bakimda gidebildigi kadar gitsin diyorlar perişan oldu kizcagiz.. Insallah biz o duruma düşmeyiz canim yaa..
Bnm de enfesini çıktı canım doktor 1 haftalık antibiyotik verdi hiç idrar tahlili bile istemedi sık tuvalete gidiyor musun gece bile kalkıyor musun dedi ben de gece en az 3 kere gidiyorum tabiHanımlar merhabalar, ben progestani bıraktım artık ihtiyaç kalmadı dedi dr. Ama 2 gündür falan sabahları su gibi az miktarda akıntım var. Su gibi akintidan dolayı başka arkadaşlar da soruyordu diye hatırlıyorum. Acaba enfeksiyon vs de böyle su gibi olur mu nasıl anlaşılır? Ph ölçümü yapan bir test vardı ama eczanede sorsam bilirler mi ki?
Ben de sık çıkıyorum sanki var birşey ama hayırlısıBnm de enfesini çıktı canım doktor 1 haftalık antibiyotik verdi hiç idrar tahlili bile istemedi sık tuvalete gidiyor musun gece bile kalkıyor musun dedi ben de gece en az 3 kere gidiyorum tabi
Cumartesi kontrolüm var zaten en iyisi doktorda oluyorsa ondan isteyeyim. En ufak şeyden nem kapiyorum.canım selam bendim o.eczanede bulamadım ben.internetten sipariş verdim.ama doktora danışırsan sana turnosal kağıdı versin onunlada yapabilirsin.
nerde bu yer istanbula gıdersem bakayım :)Ankarada öyle malesef aynı takımı ben cepadaki mağazasında 220ye sormuştum :/
Insallah görürüZ canim ama ben internette de okudum agri vermez diyor hatta kanama bile ağrısız oluyor yaziyor cok ilginc ağrılarının olması.. Acaba bebegin de mi asagida duruyor ondan mi agrin oluyor.. Doktorum bana kesinlikle kafaya takmayacaksin hayatin gebeligin tadini cikar 29. Haftaya kadar cikmazsa o zaman konusuruz dediİnşallah canım bnm doktorum bayağı hassas istirahat et diyor bana da bu erken doğum sebebiyle zaten istirahat etmesem de çok ağrılarım var bnm de sürekli inşallah 36 yı görsek diyorum
Ben de normal sanıyordum ama normal değilmiş canım gece bile uyanıyor musun diye sordu doktor yaniBen de sık çıkıyorum sanki var birşey ama hayırlısı
Açıkcası doktoruma ağırlarımdan hiç bshsetmedim ben de ağrı yapmaz diye okudum ama ben iki basamak merdiven çıksam ya da yerden bişey alsam çok ağrım oluyor bir iş yapsam 5 saat uzanmam gerekiyor sebebini bilmiyorum hiçInsallah görürüZ canim ama ben internette de okudum agri vermez diyor hatta kanama bile ağrısız oluyor yaziyor cok ilginc ağrılarının olması.. Acaba bebegin de mi asagida duruyor ondan mi agrin oluyor.. Doktorum bana kesinlikle kafaya takmayacaksin hayatin gebeligin tadini cikar 29. Haftaya kadar cikmazsa o zaman konusuruz dedi
Bnm ki yasakladı herşeyi canım doğuma bilmiyorum daha önce sezaryen olduğum için bir tık daha riskli olabiliyormuş belki o yüzdendirInsallah görürüZ canim ama ben internette de okudum agri vermez diyor hatta kanama bile ağrısız oluyor yaziyor cok ilginc ağrılarının olması.. Acaba bebegin de mi asagida duruyor ondan mi agrin oluyor.. Doktorum bana kesinlikle kafaya takmayacaksin hayatin gebeligin tadini cikar 29. Haftaya kadar cikmazsa o zaman konusuruz dedi
Cok begendim tam paşa cocuk kiyafetleri olmus. Gule gule giysin insallahKızlar havuzlu hani soranlar olmuştu. Bebek alısverisi icin. Bu hastane cıkisı aziz bebenin ben 200 220ye sordum hep havuzlu handa 120 dedi sonra 105 e bıraktı.
Eki Görüntüle 2057103 Eki Görüntüle 2057104 Eki Görüntüle 2057105 Eki Görüntüle 2057106 Eki Görüntüle 2057107
Allah yardimcisi olsun. Insallah 37 ye kadar gelse yeterŞimdi haber aldım doğumu durdurmuşlar 3-4 hafta daha dayansa yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?