- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
- #21.621
Günaydın kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınGünaydın kızlar![]()
yazdır
Cnm içinden ona uygun fırçası oluyor. Onunla temizleniyor.Temizliğini nasıl yaptın, içindeki boru var
Doktor başka yazmadı canım hastaneden geldim şimdi zaten iğne yazdı 1 gün arayla vurulcam ilkini oldum geldim teşekkür ederimSa
Santafer diye bi kan ilaci kullanıyorum ben hiç midemi bulandirmiyor küçük zaten
Aaaa süpermişgöğüs kalkanını da onun alacaktım ama emzirme haftasıymı 2 3 hafta önce sanırım indirim olunca yağmalamışlar toketi hatta kadın baska markalarda bıle kalmadı dedi
tekrar ındırıme gırmesını beklıyorum satıs elemanı bızle o kadar ılgılendı kı cunku 2 cıft hamıle olarak gıttıktelefon numarasını aldık bızi ındırımlerden haberdar edecek öyle olursa hepınıze haber veririm o zaman alacağım bende daha var nasıl olsa doguma acele etmeyim dedim
mesela pişik kremi aldım sudokrem 89 liraydı e bebekte 65 liraymıs kıza söyledim arada ki farkı kart varmıs üyelik kartı ona yükleriz istediğiniz zaman kullanırız dedi tokerde böyle bsy varmıs ama surda su fıyat dıyormussun gosterıyormussun o fiattan verıyorlarmıs ya da farkını karta yatrırıyorlarmıs aklınızda olsun kızlar
Allah yardımcısı olsun arkadaşının sağlıkla kucagina almayı nasip etsinKızlar günaydın bu arada bir arkadaşım 33.haftasında plesantası aşağıdaydı onun da gece doğum sancısı başlamış biraz biraz da suyu gelmeye başlamış durdurmaya çalışıyorlarmış ama doğurur herhalde Allahım yardımcısı olsun
Amin canım inşallahAllah yardımcısı olsun arkadaşının sağlıkla kucagina almayı nasip etsin
doğum yapsa bile 33.hafta doğum için kötü bir hafta değil.küvezde bile kalmayabilir.Allahım yar ve yardımcısı olsun.Amin canım inşallah![]()
İnşallah canım amin insan korkuyor illa ki telefon da yasakmış o yüzden çok haber de alamıyorum hayırlısı olsundoğum yapsa bile 33.hafta doğum için kötü bir hafta değil.küvezde bile kalmayabilir.Allahım yar ve yardımcısı olsun.
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşKızlar günaydın bu arada bir arkadaşım 33.haftasında plesantası aşağıdaydı onun da gece doğum sancısı başlamış biraz biraz da suyu gelmeye başlamış durdurmaya çalışıyorlarmış ama doğurur herhalde Allahım yardımcısı olsun
İnşallah canımAllah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş
Doğsada haftası iyiydi ama olsun bir gün bile kar. Çok gecmiş olsun.İnşallah canım amin insan korkuyor illa ki telefon da yasakmış o yüzden çok haber de alamıyorum hayırlısı olsun
Insallahduzelir degerlerin canim. Beslenmene dikkat etmeye calis. Eger miden rahatsa keci boynuzu pekmezi kuru uzum iyi kan yapar derler.Bnm tahilil de b12 düşmüş kan demir düşmüş, beyaz hücre çok çıkmış doktora göstermeye gittik antibiyotik yazdı 1 haftalık , demir hapını günde 2 ye çıkardı bir de b12 iğnesi yazdı 3 gün arayla 1 aylık1 ayda düzelmezse kan takviyesi yapmamız gerekir dedi
![]()
Ya benimkiler oyle oldu malesef. Hatta dun ucu kanadi. Cok garip beyaz beyaz kabuklaniyor. Cok kurcalamak da istemiyorumMerhaba güzel anneler.Memeleri kabuklanan oldu mu
1 haftadır kaşınıyor ve deri döküyorum resmen krem yağ vs mi sürmem lazım?Özellikle siyah bölge![]()
Nasil gecti canim guzel haberlerle donmussundur insallahSlm kizlar
Yazamadim kaç gundur temizlik misafir vs yogundu günler.
Yarin kontrolum var. Son kontrolu hatirlarsaniz suyun fazla olmasi vs cok iyi gecmemisti. Cok heyecanliyim o yüzden. Seker yuklemesi yapikir heralde diye düşünüyorum ama emin değilim. Bi kac gundur kasiklarimda cok agri var yine enfeksiyon mu basladi bilmem. Guzel haberlerle gelirim inşallah
Kundak konusunda ben de sunu okumustum. Bebekler anne karnindan cikinca kendilerini boslukta gibi hissederlermis. Onun icin ilk zamanlar sadece kollarini cok da abartmadan sarmak bebegi rahat hissettirirmis. Ama bacaklara kalcalara kadar sarmamak lazimmis.Kizlar kundak konusu konusulmus dediginiz halo kundaklar cok guzel ama cok da yatırımyapmayin bence kundaga:) bana cok bunaltici geliyo kizimda biz gevsek kundak yapardik annemle. Sonra Kv geldi 23 gunlukken simsiki sarar kundak yapardi ama benim ozgur kizim kipir kipir kivrana kivrana o simsiki kundaktan cikarirdi kollarinidaha 23 gunlukken hem de düşünün.
Hamişler kontrolden dönüyorum devlet e gitmiltimcama bulabildiğim herhangi bi doktor a gittim ayrıntılıyı gösterdim 9kilo aldım şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum o yüzden dedim kadın baktı zayıftın herhalde dedi yani fazla kilolu görünmüyorsun gibilerden YÖK göstermiyorum ama 72 kiloyum dedim tamam haftaya aç gel dedi
Ayrıntılıda hareket hiç yoktu ama bugün hareketliydi artık kesin kız diyebilir iz bu 3.doktor kız diyen . Doktor ilk Doğumda kaç kilo doğdu bebeğin dedi 2700 dedim bu da onun gibi sesi yani geriden geliyor 500gr dedi
Sanırım kaderim ben kilo alıyorum bebegim zayıf kalıyor
Baska bi doktora daha mi gorunseniz acaba.. Icin rahat eder. Benim de malesef bi bilgim yok. Insallah zamanla toparlanacaktir.Kızlar bilgilerinize o kadar ihtiyacım varki ;
22 haftalık hamileyim .. herşey çok güzel gidiyordu . Ancak ayrıntılı ultrasondan sonra kalp şüphesi ile doktorum fetal ekoya yönlendirdi .
Fetal eko sonucum ;
-sol vertikül genişlemiş ve vertekül kasılması hafif azalmıştır .
-Mitral kapaktan 1.-2 derece , triküspit kapaktan 1.derece yetmezlikler belirlenmiştir .
-Myokard disfonksiyonu
Uzman doktor sonucu yorumlarken o kadar yuvarlak konuştuki , kafam karmakarışık , yani o da izlemeye alacağız diyor ancak net birşey demiyor. Kalp sorunlu diyor.
Aramızda buna benzer durumları yaşayan varmı? Bebepimle bizi neler bekliyor doğumdan sonra hiç bir fikrim yok((
Cok gecmis olsun canim. Madem kullanma dinlensin diyorlar neden rapor yazmiyorlar ben de sinir oluyorum boylesine. Sanki sana rapor yazinca kendileri tehlikeye girecekBen gittim hastaneye kizlar ortapediye
Hamilesiniz rotgen çekmeyi geçin krem bile veremiyoruz dediler
Aski yapın dinlensin bileğiniz dedi
dedim benim isim Bilgisayarla yazı yazmak
Bir gün yazmış rapor
Dinlensin de bu bilek nasıl dinlensin yanı ver 10 gün rapor askıya alayım bileği öyle bi sinir oldum doktora
Romatizma icin yönlendirdi orda da kan verdim onlarda 1 haftaya ancak çıkarmış burusella mikrobuna falan bakılsın hiv istemiş anlamadım ne alaka dedim
O doktorda çiksa bile ilaç vs kullanamayacaksınız niye yönlendirdi ki sizi buraya demez mi
Bende kullanamam ama var mi Yok mu öğreneyim istiyorum dedim
Bu doktorlar ne acayip ya sinir ettiler beni
Ayva cekirdeginden jeli benim annem de diyor , cabuk geciriyormus. Sanirim gul suyu ve ayva cekirdegi karisimiydi. Bir arkadasim da yaralarin yanlis emzirme kaynakli oldugunu soyledi. Baslarda onda da olmus. Sonra bi saglik ocaginda uyarmislar yanlis emzirdigini soylemisler. Duzelmis sonra. Ama yapi meselesi de etkili tabi. Ayni kisi kesisiz normal dogum da yapmayi basaran birizaten ilk 15 gün biberon kullanmazsınız. belki hiç kullanmazsınız. şırıngayla falan verirsiniz. cenınız yansada emzirmeye çlışın emzirdikçe acısı geçiyor alışıyor. ben geceleri iki saatte bir sağ içirmeye çalış biberonu sağma makinesini temizle vs derken çok yorulmaya başladım. yeter dedim dayandım en fazla 2 gün çektim acıyı alıştı sonra göğsüm. hatta yaraların yanlış emzirmeden kaynaklı olduğu konusuna bişiler okumuştum. .a bu arada ben ne kadar temizlesemde bakteri kalıyordur vs diye temizlediğim biberonu süt sağma makinesi aparatlarını buzdolabına koyuyordum. dışarda sıcakta daha fazla bakteri üretmesin diye. bide dün yakın zamanda ikinci bebeğini doğuran eski bir komşumla görüştüm. ilkindeki gibi mi oluyor nasıl dedim. onunda göğsü çok yara olmuştu. ayva çekirdeği jeli hazırladım onu duymuştum iyi geliyor diye,sürekli onla nemlendirdim,ondanmı yoksa benmi ustalaştım bilmiyorum çok hafif geçti yaralar dedi. onu denememiştim. bir deneyeyim uyduruk bir biberon alırım cam. baktım ihtiyaç olmayacak almam. ihtiyaç olacak gibiyle 2 güne kalmadan geliyor zaten sipariş vericem ozaman
Cok tatliymis takimKızlar havuzlu hani soranlar olmuştu. Bebek alısverisi icin. Bu hastane cıkisı aziz bebenin ben 200 220ye sordum hep havuzlu handa 120 dedi sonra 105 e bıraktı.
Eki Görüntüle 2057103 Eki Görüntüle 2057104 Eki Görüntüle 2057105 Eki Görüntüle 2057106 Eki Görüntüle 2057107
bu havuzlu han ıstanbulda mı ben resmen kazık yemısım ıdıl bebeyı 20lı setı 300 e aldım :/Kızlar havuzlu hani soranlar olmuştu. Bebek alısverisi icin. Bu hastane cıkisı aziz bebenin ben 200 220ye sordum hep havuzlu handa 120 dedi sonra 105 e bıraktı.
Eki Görüntüle 2057103 Eki Görüntüle 2057104 Eki Görüntüle 2057105 Eki Görüntüle 2057106 Eki Görüntüle 2057107