- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #21.681
Geçmiş olsun. İlk gebeliğinde varmıydı şekerinSagol cnm evet oyle 9lacak gibi
Kesinlikle oyle cnm cok tatli seven yiyen biri degilim. Meyveyi de hamileyken cok canim istiyor normalde hic aramam. ozellikle kizimda yedigim meyvenin haddi hesabi yoktu. Bunda da dedigim gibi 1 aydir dikkat ediyorum ama elden gelen bisey yok iste
Bunyesel bisey sanirim. Bazilari da bahaneyle dikkat etmis oldum iyi bile oldu diyorlar.Sagol cnm evet oyle 9lacak gibi
Kesinlikle oyle cnm cok tatli seven yiyen biri degilim. Meyveyi de hamileyken cok canim istiyor normalde hic aramam. ozellikle kizimda yedigim meyvenin haddi hesabi yoktu. Bunda da dedigim gibi 1 aydir dikkat ediyorum ama elden gelen bisey yok iste
Slm kizlar
Seker yuklemem vardi bugun sabahtan beri hastanelerdeyim. 75 gr lik yapildi. malesef 183 cikti 2 saat sonraki olcumde. endokrine yönlendirdi buyuk ihtimal diyet verir dedi zaten cok dikkat ediyordum. Meyve bile dogru düzgün yemiyorum bir aydir.
Bir de idrar tahlilinde lökosit 70 çıktı en basindan beri kurtulamadim su enfeksiyondan ama bu sefer ki en yuksegiydi:/ monurol verdi ve kültür istedi.
Bunlar haricinde bebis iyi şükür 650 gram olmus. Butun sorunlarr bende:))
Bende bugn normal kontol icn gitmistim doktor seker yuklemesi yapalim haftasi gelmis dedi yaptik sonucu yarin alcam ama giderken ac fln degildim ac gitmek gerekiyor denilmisti burda bende sasirdim
Sagol cnm evet oyle 9lacak gibi
Vardi cnm ama cok yuksek degildi sanirim sadece tatli yeme demisti diyet vs gerek gormemistiGeçmiş olsun. İlk gebeliğinde varmıydı şekerin
50 gr lik da degisiyor sanirim canim ama 75 gr likta 2 saat sonra yapilan olcumde 140 dan dusuk olmasi gerekiyor. Ilk 4 ayda 5 kilo aldim ben. Son zamanlarda cok almadim 1 aydir dikkat ediyorum zaten. Toplamda 6 kg oldu.Şekerin sınırı kaçtı canım ben de haftaya girece m
Kilo aldığım için şüpheleniyorum şekerde sabırım 10kilo aldım normal besleniyorum hiç iki kişilik değil ama yine de alıyorum sen de normalden fazla aldın mı
Şeker Çıkarsa da artık en azından daha daha dikkat ederiz
Alla alla o da iyiymiş
Meyveyi ben de hiç yemem normalde ama bu gebelikte canım çekti yedim
Açana ondan mı kilo aldım diyorum
Benim son zamanlsrda idrar yolu enfeksiyonu belirtim cok akintim olmasi ve cok sik wc ye gitmemdi kizlar. Bazen 5 dk da bi gidiyordum hamilelikten diye dusunuyordum ki enfeksiyondanmis bunlar varsa bi tahlil yaptirin derim
Kızlar bir bu eksikti vücudumun heryeri sebepsiz kaşınıyor.Böyle olan varmı aranızda?
Bnm de midem yanmam kaç gündür ama nasılsa ilaç içemediğim için demiyorum bile doktora süt ile idare ediyorum
Yok cnm kiloyla alakasi oldugunu sanmiyorum 30 kg alan arkadasimda cikmamisti mesela. Su an 6 kg aldim ben.Bende baştan beri enfeksiyonluyum. Son testte 2-3 çıktı lökosit ama bakteri var yazıyor. Kültürde ne çıkacak bakalım. Bende düşük çıkmasına rapmen tek taraflı sırtıma ağrı giriyor.
Çok kilo aldın mı canım, acaba çok kilo alınca mı çıkıyor şeker
Ben bi ara mandalinayı abartmıştım bi kere kaşındım. Sonra geçti azaltınca. Kaşıntı önemli diye biliyorum nedenini bilmesem de. Böyle bişey duymuştum sanki okumuştum.
Mide yanması iğrenç bişey. Hyattan bıktırmıştı beni. İnşallah tekrar etmez bende de
Benim goguslerim kasiniyor genelde. Kilo almaya basladin mi catlak olacagi zaman da kasinti olurmus yada vucut genisleyip buyudukce oluyo heraldeKızlar bir bu eksikti vücudumun heryeri sebepsiz kaşınıyor.Böyle olan varmı aranızda?
Anladım canım kiloyla da çok etkili değil diyorsun50 gr lik da degisiyor sanirim canim ama 75 gr likta 2 saat sonra yapilan olcumde 140 dan dusuk olmasi gerekiyor. Ilk 4 ayda 5 kilo aldim ben. Son zamanlarda cok almadim 1 aydir dikkat ediyorum zaten. Toplamda 6 kg oldu.
Benimde her yerim kaşınıyor canım , özellikle sırt arkası , üst bacak , karın bölgesi , doktor hamilelik hormonlar +stres sonucu olduğunu söyledi .üstünde durulacak bişey değil dedi , bebe yağ sürüyorum rahatlıyor :)Kızlar bir bu eksikti vücudumun heryeri sebepsiz kaşınıyor.Böyle olan varmı aranızda?
ben de prima ile başlandıktan sonra baska bir beze geçisin zor olduğunu duydum , icinde bebeğin alıştığı bir sey varmış galiba ne kadar dogru bilmiyorum tabi. eger baby me yi deneyeceksen onunla başla bence . Ben de sleepy ile başlayıp alerji filan olursa primaya geçmeyi düşünüyorumben şimdilik prima premium care yenidoğan aldım 50lik paketi bu e bebekte satılan baby me markasına da iyi diyorlar kullanan var mı arkadaşlar aranızda parası mühim değil ama aynı prima gibi diyorlar eğer öyleyse onuda kızım kabul ederse kullanıp devam edeyim diyorum
Canim 3 hafta önce bende oldu 4_5 gün sürdü tahlil yaptırdım ast alt değerlerine baktı doktor benim iyi cikti sonra kendiliginden gecti.ama karaciğer enzimleri yükseliyor gebelikte gebelik kolestazi diye bişey mutlaka baktır tahlil yaptirKızlar bir bu eksikti vücudumun heryeri sebepsiz kaşınıyor.Böyle olan varmı aranızda?
canım sadece alt ast mi yoksa safra asitleri yazıyor internette onada baktırmak gerekirmi? hatırlıyormusun tam nelere baktı.Canim 3 hafta önce bende oldu 4_5 gün sürdü tahlil yaptırdım ast alt değerlerine baktı doktor benim iyi cikti sonra kendiliginden gecti.ama karaciğer enzimleri yükseliyor gebelikte gebelik kolestazi diye bişey mutlaka baktır tahlil yaptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?