- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #21.601
Öyle canım ilk hamileliğimde 3 aşamalı olanı yaptılar hastanede o şekeri iç bi saat sonra gel kan ver 3 defa aynı şey çok yorucu olmuştu.Hı iyiymiş valla evde yapmak hastanelerde özelde olsa herşeyde sıra bekliyoruz
polarlı pijama sabahlık isteyenlere bende relax mode ve oysho tavsiye ederimCanım relax mode ve süren in kadife pijamaları çıkmış yeni. Onları çok beğendim. Bende çeyizime bile aldırmadığım dantelli geceliği alıp milletin gözüne gözüne sokmak istemiyorum. Beden sorununu çözersem yazdığım yerlerdeki pijamaları alacağım.
ben oğluma avent kullandım canım memnun kaldım oğlum memeyi bırakmadı yine aventle devam etcem anne göğsüne benzer yapidaymis ucu satıcı öyle demiştiKızlar biberon ne almamız gerekiyor,? İ nidrmdeyken alayım dedim
Peki hangi özelliğe dikkat edicem,cam olan var bir de 125 ve 250 ml hangisi?ben oğluma avent kullandım canım memnun kaldım oğlum memeyi bırakmadı yine aventle devam etcem anne göğsüne benzer yapidaymis ucu satıcı öyle demişti
ilk başta 125 ml yeterli zaten ilk ay 30 ml iciyodu oğlum :) cam almıştım sağlıklı diye bi tanede zararsız plastik olan var adı aklıma gelmedi :) ondan almıştımPeki hangi özelliğe dikkat edicem,cam olan var bir de 125 ve 250 ml hangisi?
Çok doğru söyledin canımAllaha bol bol dua et herşey güzel olacak diye düşün güçlü ol annesi sen güçlü olursan oda olacaktır.
Oğlum emmeyince bunda da hazır olsun dedim biberonu canım ama emerse inşallah gerek kalmazBen biberon konusunda kararsizim emen cocukta hic ihtiyac olmuyor. Ama kizimi birakip 1 2 saatlik biseye bile cikamadim biberona aliskin olmadigi icin. Hatta 4 aylıkken bi sinava girmek zorundaydim ben gelinceye kadar nasil aglamis kuzum sutumu sagip birakmama ragmen hic emmemis. Bunda biraz alistirsam mi diyorum ara ara verip
bana önerilen aldığımda soothie imiş güzel kullanıslı bi ürüne benziyorBen açıkçası ne önyargılıyım ne de veririm diyorum, bilemiyorum. Ama kiminle konuşsam en temel telkinlerden birisi "emziğe alıştır" oluyor, doğru bir düşünce mi bilemiyorum da, belki de verilmemesi gerekir, deneyimleyerek göreceğim sanırım
Herkes soothie de soothie diye ölüp bittiğinden aklıma ilk düşen oydu, bildiğimden değil yani :))
Yenidoğan setinin özelliği biberon boyutlarının farklı boylarda olması ve bir set halinde olması sanırım, ben biberonda medela calma aldığımdan emziğe baktım sadece.
prima premium care yeni dogan aldım 2-5 kılo ıdı sanırım 50 lık aldım kı alerjı vs cıkarsa degıstırırım dıyeArkadaşlar bişey sorucam...hastane için 2 adet mi pijama/lohusa takımı alıyorsunuz ? Şöyle ki; zaten genelde dantelli ince takımlar oluyor pek tarzım değil ve kullanışlı bulmuyorum/sadece emzirme detaylı olmaları avantaj.ki bunu normal düğmeli pijama takımı ile de çözebiliriz sanırım. Doguma girerkenki bedenle cıktıktan sonraki 1-2 ay bedenen çok fark eder mi, tecrubeli anneler bu konuda ne dersiniz ? Doğum sonrası evde kullanamayacaksam ne manası var, gelenin karşısına aman da bakın benim dantelli ince bilmem kac para verdigim lohusa takımım mı var diycem...kaldı ki kış olacak (Ocak sonu-Şubat başı). Daha eşofmanımsı, pratik şeyler lohusa adı altında degil genelde normal urunlerde bulunuyor ki onların en buyuk bedenini alsam.olur mu ki diyorum.
Bebek için hastane cıkışı hariç 0-3 aylik hızlı buyuyor fazla almayın, 6 ve sonrası alın diyorlar. Bebek bezi ilk ne aldıniz marka olarak ?
.
Santafer diye bi kan ilaci kullanıyorum ben hiç midemi bulandirmiyor küçük zatenSabah kan ilacını aldım bu saate kadar bir yudum su bile içemedim, olmuyor işte içemiyorum hap ben öğürmekten tiksinmekten bıktımYarın dahiliye gidip kan iğnesi yazdırcam doktor zaten baştan yutamıcaksan dahiliye de iğne yazdır hemen demişti
bana önerilen aldığımda soothie imiş güzel kullanıslı bi ürüne benziyor
prima premium care yeni dogan aldım 2-5 kılo ıdı sanırım 50 lık aldım kı alerjı vs cıkarsa degıstırırım dıye
gecelik hiç bakmadım benimde yardıma ihtiyacım var aslında o konuda ne yapacağım hiç bilmiyorum
hastane çıkışı 20 li set aldım idil bebeden baskada bsy almadım zaten zıbın vs aldım 0-3 2-4 3-6 yas olarak buyurse onları gıydırecegım
biberen eltim avent cam olanı almıs hıc kullanmamıs onu verdı bende ona uygun aventın baslıgını aldım buyuk geldı gozume olmadı kucuk boyunu alırım dedım sımdılık kullanmayı dusunmuyorum ama ne olur ne olmaz dıye aldım emzıkte avent soothıe onerıp verdıler anne memesıyle yenı dogan cocukların agız yapısına uygun dıye dursun dıye aldım
bı onlara bakabılırsın cnm
göğüs kalkanını da onun alacaktım ama emzirme haftasıymı 2 3 hafta önce sanırım indirim olunca yağmalamışlar toketi hatta kadın baska markalarda bıle kalmadı dediÇok teşekkurler sanırım ben de avent almalıyım...genelde o markanın adı geçiyor.
Canım relax mode ve süren in kadife pijamaları çıkmış yeni. Onları çok beğendim. Bende çeyizime bile aldırmadığım dantelli geceliği alıp milletin gözüne gözüne sokmak istemiyorum. Beden sorununu çözersem yazdığım yerlerdeki pijamaları alacağım.
Temizliğini nasıl yaptın, içindeki boru varben dr browns kullandım oğlumda. gayet memnundum. diğerlerinden chicco nun birini kullandım ama memnun kalmadım hangisiydi hatırlamıyrum. aventi de çok övüyorlar ben kullanmadım karşılaştırma yapamıyorum dr brownsla. deliği en küçük olanını kullandım akış hızı çok çok azdı o yüzden memeyi bırakmadı kuzum. gaz yapma sıkıntımız da yoktu çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?