2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
polarlı pijama sabahlık isteyenlere bende relax mode ve oysho tavsiye ederim

kızlar lohusa geceliği konusu geçmiş benim ilk doğumdan kalan iki gecelik iki pijama var onları kullansam olur mu acaba kış olacak ya kalın bişey mi almalı yoksa

Oğlum emmeyince bunda da hazır olsun dedim biberonu canım ama emerse inşallah gerek kalmaz

Sabah kan ilacını aldım bu saate kadar bir yudum su bile içemedim, olmuyor işte içemiyorum hap ben öğürmekten tiksinmekten bıktım Yarın dahiliye gidip kan iğnesi yazdırcam doktor zaten baştan yutamıcaksan dahiliye de iğne yazdır hemen demişti

ben dr browns kullandım oğlumda. gayet memnundum. diğerlerinden chicco nun birini kullandım ama memnun kalmadım hangisiydi hatırlamıyrum. aventi de çok övüyorlar ben kullanmadım karşılaştırma yapamıyorum dr brownsla. deliği en küçük olanını kullandım akış hızı çok çok azdı o yüzden memeyi bırakmadı kuzum. gaz yapma sıkıntımız da yoktu çok şükür.

zaten ilk 15 gün biberon kullanmazsınız. belki hiç kullanmazsınız. şırıngayla falan verirsiniz. cenınız yansada emzirmeye çlışın emzirdikçe acısı geçiyor alışıyor. ben geceleri iki saatte bir sağ içirmeye çalış biberonu sağma makinesini temizle vs derken çok yorulmaya başladım. yeter dedim dayandım en fazla 2 gün çektim acıyı alıştı sonra göğsüm. hatta yaraların yanlış emzirmeden kaynaklı olduğu konusuna bişiler okumuştum. .a bu arada ben ne kadar temizlesemde bakteri kalıyordur vs diye temizlediğim biberonu süt sağma makinesi aparatlarını buzdolabına koyuyordum. dışarda sıcakta daha fazla bakteri üretmesin diye. bide dün yakın zamanda ikinci bebeğini doğuran eski bir komşumla görüştüm. ilkindeki gibi mi oluyor nasıl dedim. onunda göğsü çok yara olmuştu. ayva çekirdeği jeli hazırladım onu duymuştum iyi geliyor diye,sürekli onla nemlendirdim,ondanmı yoksa benmi ustalaştım bilmiyorum çok hafif geçti yaralar dedi. onu denememiştim. bir deneyeyim uyduruk bir biberon alırım cam. baktım ihtiyaç olmayacak almam. ihtiyaç olacak gibiyle 2 güne kalmadan geliyor zaten sipariş vericem ozaman

bana önerilen aldığımda soothie imiş güzel kullanıslı bi ürüne benziyor

prima premium care yeni dogan aldım 2-5 kılo ıdı sanırım 50 lık aldım kı alerjı vs cıkarsa degıstırırım dıye
gecelik hiç bakmadım benimde yardıma ihtiyacım var aslında o konuda ne yapacağım hiç bilmiyorum
hastane çıkışı 20 li set aldım idil bebeden baskada bsy almadım zaten zıbın vs aldım 0-3 2-4 3-6 yas olarak buyurse onları gıydırecegım

biberen eltim avent cam olanı almıs hıc kullanmamıs onu verdı bende ona uygun aventın baslıgını aldım buyuk geldı gozume olmadı kucuk boyunu alırım dedım sımdılık kullanmayı dusunmuyorum ama ne olur ne olmaz dıye aldım emzıkte avent soothıe onerıp verdıler anne memesıyle yenı dogan cocukların agız yapısına uygun dıye dursun dıye aldım
bı onlara bakabılırsın cnm

Sa
Santafer diye bi kan ilaci kullanıyorum ben hiç midemi bulandirmiyor küçük zaten

lucky01 inşallah zamanla düzelir canım kendiliğinden.Çok oluyor doğuma kadar geçenler oğlumun beyninde sıvı birikmesi görülmüştü ayrıntılıda ama zamanla geçti saglikli dogdu şimdi maşallah 5 yaşında kalbini ferah tut o seni hep hissediyor biliyorsun

Çok teşekkurler sanırım ben de avent almalıyım...genelde o markanın adı geçiyor.

Çok teşekkurler sanırım ben de avent almalıyım...genelde o markanın adı geçiyor.
göğüs kalkanını da onun alacaktım ama emzirme haftasıymı 2 3 hafta önce sanırım indirim olunca yağmalamışlar toketi hatta kadın baska markalarda bıle kalmadı dedi
tekrar ındırıme gırmesını beklıyorum satıs elemanı bızle o kadar ılgılendı kı cunku 2 cıft hamıle olarak gıttık telefon numarasını aldık bızi ındırımlerden haberdar edecek öyle olursa hepınıze haber veririm o zaman alacağım bende daha var nasıl olsa doguma acele etmeyim dedim

mesela pişik kremi aldım sudokrem 89 liraydı e bebekte 65 liraymıs kıza söyledim arada ki farkı kart varmıs üyelik kartı ona yükleriz istediğiniz zaman kullanırız dedi tokerde böyle bsy varmıs ama surda su fıyat dıyormussun gosterıyormussun o fiattan verıyorlarmıs ya da farkını karta yatrırıyorlarmıs aklınızda olsun kızlar

Sag ol canım...netten bakayım relax mode ve sürene...satış noktası arayinca
bulunmuyor.

Temizliğini nasıl yaptın, içindeki boru var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…