2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
evet canım ilk. kan 80.4 çıktı. yarın kadın doğuma gidicem. saatler geçmiyor.
Ayy sorma zaman duruyo resmen. Daha çok yeniymiş. İnşallah güzel güzel yükselir değerin. Kolay bi hamilelik geçirirsin. Ben ilk 356 değerinde öğrendim. Doktor yaklaşık 4 haftalık olduğunu söyledi. Ama hemen keseyi göremedik tabi. Bi kaç gün sonra yine gel dedi. Değer 1500 olmadan görülmezmiş. Gittim gördük şükür

ne güzel canım şuan kaç aylık? aynen erken daha. sanırım daha 2 2.5 haftalık:) bakalım yarın neler olacak

Ya ben buraya foto atamıyorum nedeenn işlenemiyor diyo. Bugun 6. Hafta doldu doktora gittik. Kesemizi gördük bebişimizi gördük kalbinin kasılıp gevsemesini de gördük minnacık :) henuz sesini duymadık. 2hafta sonra tekrar gidicez belki o zman duyarız :)

Ins. O kadar iyi gelecekki bana eger hamileysem ama yinede hayirlisi neyse o olsun diyorum :)

hanımlar yarın sabah tam 5 haftalık gebelik bittiğinde 6. haftanın ilk gününde doktora muayene olucam. yarın beta değerim 1300 lerde olacak. keseyi görür müyüm? kalp atışını duyma ihtimalim var mı??

hadi gozun aydin canim. sira pıt pıtlarda. bana neden dr haftami soylemedi ya. sordum simdi net belli opmaz dedi.
Sağol Can'ım ay kalp atışını da duyalım bi rahatlarız inşallah:) ben sormadan o söyledi herşeyi ama senin de haftan benle aynıdır

Bugun muayene oldum beta hcg dusuk diye stres yaptim artis onemli dedi doktor yarin kan tahlili vercem tekrar ultrasonda rahim kalinlasmis hersey normal gorunuyor dedi ins artis olur beta hcgde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…