Günaydın kızlar. Benim dün başım dertten çıkmadı. Akşam Hasteneye gittim. Doktor ilaç yazdı. Düşük önleyici. Hastaneden dönerken ayağımı burktum ve davul gibi oldu. Sarılı bi şekilde yatıyorum şu anda.
Günaydın kızlar. Benim dün başım dertten çıkmadı. Akşam Hasteneye gittim. Doktor ilaç yazdı. Düşük önleyici. Hastaneden dönerken ayağımı burktum ve davul gibi oldu. Sarılı bi şekilde yatıyorum şu anda.
Gunaydin. Hepinizin anneler gunu kutlu olsun. Dunyanin en guzel hediyesini aldik biz bu anneler gununde. Rabbim saglikla kavusmamizi da nasip etsin insAllah.
Günaydıın size bir sorum olacak kuzenim hamile şuan 4 haftalık iki gün arayla bhcg değeri sadece 256dan 332ye çıkmış aranızda böyle yavaş ilerleyip bi anda değeri artan var mıı
Çok geçmiş olsun düşük tehlikesi için Bedir Ashabının isimlerini üzerinde bulumdurmak çok iyi diye duymuştum bide duadan önce onların ismi ni okumak inşallah Rabbim bebeğini de seni. De korur
Kızlar tabloya eklenmeyenler gözümden kaçmış olabilir özelden msj atabilirler mi eklenmek isteyenler pc yi açıp onları da ekleyim şimdi telden giriyorum
ben yurt dısında yasıyorum malum saat farkı :) birazdan gidecegim doktora inş kalp sesi kese hepsini görürüz
bu 3 numaramız olacak inş hersey yolundadır
benimde ooğlum 7 aylıkken hamile olduğumu öğrendim ama 9 haftalıktı kalbi durdu. 7 haftalıkken kalp atışını duymuştuk. kısmet değilmiş. sonra düşünmedim uzun bir süre. Hakkımızda hayırlısı bakalım kısmetimize bu sefer ne çıkacak. ben kız için yumurtlamadan 60 saat önce bıraktım. bakalım tutturabilecek miyiz?
Canim.bence var ben reglim 13 gun gecikince yaptim.ama battan 3 gun once birliktelik olmustu yani bu durumda dollenmeden 16 gun.sonra yaptim bundan.biraz daha belirgindi bence var
Çok geçmiş olsun düşük tehlikesi için Bedir Ashabının isimlerini üzerinde bulumdurmak çok iyi diye duymuştum bide duadan önce onların ismi ni okumak inşallah Rabbim bebeğini de seni. De korur