• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar. Benim dün başım dertten çıkmadı. Akşam Hasteneye gittim. Doktor ilaç yazdı. Düşük önleyici. Hastaneden dönerken ayağımı burktum ve davul gibi oldu. Sarılı bi şekilde yatıyorum şu anda.

Günaydın kızlar. Benim dün başım dertten çıkmadı. Akşam Hasteneye gittim. Doktor ilaç yazdı. Düşük önleyici. Hastaneden dönerken ayağımı burktum ve davul gibi oldu. Sarılı bi şekilde yatıyorum şu anda.
Çok geçmiş olsun canım ya dinlen yorma kendini

Gunaydin. Hepinizin anneler gunu kutlu olsun. Dunyanin en guzel hediyesini aldik biz bu anneler gununde. Rabbim saglikla kavusmamizi da nasip etsin insAllah.

Günaydın güzel anneler gününüz kutlu olsun burda böyle güzel bir günü kutlamak çok heyecanlıymış umarım sağ salim doğar bebeklerimiz :dua:

Günaydıın size bir sorum olacak kuzenim hamile şuan 4 haftalık iki gün arayla bhcg değeri sadece 256dan 332ye çıkmış aranızda böyle yavaş ilerleyip bi anda değeri artan var mıı

Çok geçmiş olsun düşük tehlikesi için Bedir Ashabının isimlerini üzerinde bulumdurmak çok iyi diye duymuştum bide duadan önce onların ismi ni okumak inşallah Rabbim bebeğini de seni. De korur

Kucuk evet ama.bu sürpriz oldu acikcasi
benimde ooğlum 7 aylıkken hamile olduğumu öğrendim ama 9 haftalıktı kalbi durdu. 7 haftalıkken kalp atışını duymuştuk. kısmet değilmiş. sonra düşünmedim uzun bir süre. Hakkımızda hayırlısı bakalım kısmetimize bu sefer ne çıkacak. ben kız için yumurtlamadan 60 saat önce bıraktım. bakalım tutturabilecek miyiz?

Çok geçmiş olsun düşük tehlikesi için Bedir Ashabının isimlerini üzerinde bulumdurmak çok iyi diye duymuştum bide duadan önce onların ismi ni okumak inşallah Rabbim bebeğini de seni. De korur
Allah razı olsun canım hiç aklıma gelmedi açıkcası alayım yanımda taşıyayım o zaman.

Komşum hiç Yok ki Burası tuhaf bi yer. Komşuluk kurulmuyor ne yazık ki. Birazdan hazırlanıp çıkıcam inşallah ayağım sıkıntı çıkarmaz yürürken
Ayyy ama sen Nasıl gidicen ki eczaneyi arasan durumu izah etsen göndermezler mi acaba

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine :nazar::nazar:

Back