Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım ya dinlen yorma kendiniGünaydın kızlar. Benim dün başım dertten çıkmadı. Akşam Hasteneye gittim. Doktor ilaç yazdı. Düşük önleyici. Hastaneden dönerken ayağımı burktum ve davul gibi oldu. Sarılı bi şekilde yatıyorum şu anda.
Sağol canım. Dinlenmeye çalışıyorum ama ilacı alamadım henüz. Nöbetçi eczane uzak biraz. İçim içimi yiyo şu andaÇok geçmiş olsun canım ya dinlen yorma kendini
Çok geçmiş olsun düşük tehlikesi için Bedir Ashabının isimlerini üzerinde bulumdurmak çok iyi diye duymuştum bide duadan önce onların ismi ni okumak inşallah Rabbim bebeğini de seni. De korurGünaydın kızlar. Benim dün başım dertten çıkmadı. Akşam Hasteneye gittim. Doktor ilaç yazdı. Düşük önleyici. Hastaneden dönerken ayağımı burktum ve davul gibi oldu. Sarılı bi şekilde yatıyorum şu anda.
Canim benim 1. CocukKızlar tabloya eklenmeyenler gözümden kaçmış olabilir özelden msj atabilirler mi eklenmek isteyenler pc yi açıp onları da ekleyim şimdi telden giriyorum
Kucuk evet ama.bu sürpriz oldu acikcasiAllah yardimcin olsun cnm cok kucukmus oglun.
ben yurt dısında yasıyorum malum saat farkı :) birazdan gidecegim doktora inş kalp sesi kese hepsini görürüz
bu 3 numaramız olacak inş hersey yolundadır
Ya eşine komşuna birine söyle bi şekilde alsınlar canımSağol canım. Dinlenmeye çalışıyorum ama ilacı alamadım henüz. Nöbetçi eczane uzak biraz. İçim içimi yiyo şu anda
benimde ooğlum 7 aylıkken hamile olduğumu öğrendim ama 9 haftalıktı kalbi durdu. 7 haftalıkken kalp atışını duymuştuk. kısmet değilmiş. sonra düşünmedim uzun bir süre. Hakkımızda hayırlısı bakalım kısmetimize bu sefer ne çıkacak. ben kız için yumurtlamadan 60 saat önce bıraktım. bakalım tutturabilecek miyiz?Kucuk evet ama.bu sürpriz oldu acikcasi
canım senin çocuklar kız mı erkek mi?Canim.bence var ben reglim 13 gun gecikince yaptim.ama battan 3 gun once birliktelik olmustu yani bu durumda dollenmeden 16 gun.sonra yaptim bundan.biraz daha belirgindi bence var
Allah razı olsun canım hiç aklıma gelmedi açıkcası alayım yanımda taşıyayım o zaman.Çok geçmiş olsun düşük tehlikesi için Bedir Ashabının isimlerini üzerinde bulumdurmak çok iyi diye duymuştum bide duadan önce onların ismi ni okumak inşallah Rabbim bebeğini de seni. De korur
Komşum hiç Yok ki Burası tuhaf bi yer. Komşuluk kurulmuyor ne yazık ki. Birazdan hazırlanıp çıkıcam inşallah ayağım sıkıntı çıkarmaz yürürkenYa eşine komşuna birine söyle bi şekilde alsınlar canım
Sat kaçtı canım ve kan değeri bende 5 haftalığım kese görünür mü acababnde tam 5 haftalgm smdiden itibaren cuma gunu gtmstm zaten keseyde gordk cok skur
Ayyy ama sen Nasıl gidicen ki eczaneyi arasan durumu izah etsen göndermezler mi acabaKomşum hiç Yok ki Burası tuhaf bi yer. Komşuluk kurulmuyor ne yazık ki. Birazdan hazırlanıp çıkıcam inşallah ayağım sıkıntı çıkarmaz yürürken
Günaydın kızlar. Benim dün başım dertten çıkmadı. Akşam Hasteneye gittim. Doktor ilaç yazdı. Düşük önleyici. Hastaneden dönerken ayağımı burktum ve davul gibi oldu. Sarılı bi şekilde yatıyorum şu anda.
1 kiz 1 erkekcanım senin çocuklar kız mı erkek mi?
bnm gorundu 4+5 ginlukken cnm suanda 5 haftaligim dgermde 2418 diSat kaçtı canım ve kan değeri bende 5 haftalığım kese görünür mü acaba