Benim sag yada sol tarafim agirir yürürken gebelikle ilgili degül benimki.
Uzun bir arada ara ara tekrarlıyor benimki.
Sizin ağrılar farklı yerde sanırım.
Bi doktor a sorun isterseniz sorun ne olabilir diye.
Geçmiş olur inşaallah.
Günaydın kızlar. Benim dün başım dertten çıkmadı. Akşam Hasteneye gittim. Doktor ilaç yazdı. Düşük önleyici. Hastaneden dönerken ayağımı burktum ve davul gibi oldu. Sarılı bi şekilde yatıyorum şu anda.
Eşiniz akşam gelirken alsaymis ya..
Nöbetçi eczane uzaksa yarına bırakın. .yada eşiniz akşam getirsin.
O halde çıkmayın.
Çok çok geçmiş olsun.
Yormamaniz gerekiyor kendinizi.
Uzanın
Arkadaşlar ya ben 5. Haftadayım ama hiç bi belirti yok ne göğüslerde hassasiyet var ne baş dönmesi mide bulantısı hiç bişey yok tedirgin olmaya başladım. Sizler ne durumdasınız
Kızlar yerleşme kanamanız nasıl olmuştu 3.4 gün önce 1 damla pembe leke görmüştüm ,bugümde 2 damla çok küçük pembe lekem oldu adetime 4 gün var ve adet olacak olsam sancım olurdu hiçbirşeyde yok
Benim sag yada sol tarafim agirir yürürken gebelikle ilgili
O halde çıkmayın.
Çok çok geçmiş olsun.
Uzanın
Benim sag yada sol tarafim agirir yürürken gebelikle ilgili degül benimki.
Uzun bir arada ara ara tekrarlıyor benimki.
Sizin ağrılar farklı yerde sanırım.
Bi doktor a sorun isterseniz sorun ne olabilir diye.
Geçmiş olur inşaallah.
O halde çıkmayın.
Çok çok geçmiş olsun.
Uzanın
teşekkür ederim. Elazığ'dan misafirim geldi mecbur çıkmam gerekiyordu. Gittim ilacımı aldım. Şimdi eve dönüyorum. Biraz leke açılmaya başladı. İnşallah devam etmez. Allah razı olsun
Kızlar yerleşme kanamanız nasıl olmuştu 3.4 gün önce 1 damla pembe leke görmüştüm ,bugümde 2 damla çok küçük pembe lekem oldu adetime 4 gün var ve adet olacak olsam sancım olurdu hiçbirşeyde yok
Canım benim de adetime 4 gün kala kahve gibi ama açık bi renk lekelenmem oldu. Adet oluyorum diye düşündüm. Sonra olmadım zaten. Bir gün sürüp kayboldu
Arkadaşlar ya ben 5. Haftadayım ama hiç bi belirti yok ne göğüslerde hassasiyet var ne baş dönmesi mide bulantısı hiç bişey yok tedirgin olmaya başladım. Sizler ne durumdasınız
Canım benim de adetime 4 gün kala kahve gibi ama açık bi renk lekelenmem oldu. Adet oluyorum diye düşündüm. Sonra olmadım zaten. Bir gün sürüp kayboldu
Yok canım aslen Ağrılıyım. Ama orda hiç yaşamadım. Bir yıl Ağrı'da ücretli öğretmenlik yaparken Elazığlı bi arkadaşla tanışmıştım. Şimdi Diyarbakır geliniyim ☺ arkadaşım ziyaretime geldi
merhaba arkadaslar bende bugun itibaiyle 6 haftalik hamileyim . bebegim ocagin ilk haftasi dogacak gibi gorunuyor. BHCG degerim artiyor fakat tam iki kati degil dusuk ya da dis gebelik riski var dedi doktor . 2 mayista ogrendim ilk herkese duyurdum hamileyim diye simdi icimi korku huzursuzluk kapladi net bir sey yok ve bir haftadir deli olacagim . hevesim kursagimda kaldi resmen . progestan kullaniyorum kanamam 1-2 damla kahverengiydi . su an kanama ve agrimda yok . keseyi henuz gormedik carsamba ultrasonda bakacagiz insallah. gogsumde sisme belimde agri ve midemde iki gundur bulanti var. umarim her sey yolundadir . hepimizin hamileliginin sorunsuz gecmesini diliyorum . yazdiklarim konusunda fikri olan ve ayni sureci yasayan varsa bizey soylesin lutfen .