2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynı şeyi dün doktoruma soyledim ilk gibu.heyecanliyim.dedim ki oglum 10.5 aylim olmasina ragmen ve bulanti hafif hafif basladi gibi tat degisiklikleri filan.basladi.mesela kahvalti 3demedim henuz.icim.almadi.zoraki bir.yumurta yedim
Allah yardimcin olsun cnm cok kucukmus oglun.

Benimde oluyor ara sira heralde normal kasik agrilari gibi batmalar ama bir doktora görün yinede ben 4hafta 6gunlugum sen?
tam anlmyrm ama kaskta batma dgl bu yurudgmde sanki brsey varmsta oyuzden acyms gbi karin ksmi tam da anlymyrm ki ilk hamilelgmdede bole oldu ilk zmnlr yurdgmde agri olyodu brdha yurummstm gecmsti snra zaten ama hala anlayamadm ndn yuruynce agrdgni

BUlantı iki gündür var aşerme falan yok aksine hiç bir şey yemek istemiyorum.

Benimde sat 5 Nisan
Benimle aynı olmalısın ama tabi geç döllenme falan filan onlar ayrı 5. Haftanda falansındır
Hem teste bakar hemde muayene eder.
GüEl haberler beklşyoroz

tam anlmyrm ama kaskta batma dgl bu yurudgmde sanki brsey varmsta oyuzden acyms gbi karin ksmi tam da anlymyrm ki ilk hamilelgmdede bole oldu ilk zmnlr yurdgmde agri olyodu brdha yurummstm gecmsti snra zaten ama hala anlayamadm ndn yuruynce agrdgni
Doktora hic sordunmu?
2. Cocugunmu bu

Merhabalar bu ay ikinci çocuk için ilk denemeyi yaptık kısmet olursa ocak sonu şubat başı olucak inşallah şimdi batı bekliyorum daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…