Aynı şeyi dün doktoruma soyledim ilk gibu.heyecanliyim.dedim ki oglum 10.5 aylim olmasina ragmen ve bulanti hafif hafif basladi gibi tat degisiklikleri filan.basladi.mesela kahvalti 3demedim henuz.icim.almadi.zoraki bir.yumurta yedim
tam anlmyrm ama kaskta batma dgl bu yurudgmde sanki brsey varmsta oyuzden acyms gbi karin ksmi tam da anlymyrm ki ilk hamilelgmdede bole oldu ilk zmnlr yurdgmde agri olyodu brdha yurummstm gecmsti snra zaten ama hala anlayamadm ndn yuruynce agrdgni
merhaba, 3 tane 3. bebeğini bekleyen arkadş var ben dahil. çocuk ilkte ikinci de üçüncü de hiç farketmiyor. ne güzel şey evlat. Rabbimin en güzel hediyesi.
Durumlar nedir arkadaşlar?aşermeler bulantılar başladı mı?
Perşembe günü gittiğimde doktorum, pazar günü büyük ihtimalle beta hcg 500 civarı olacağını söylemişti. Ben de o yüzden yarın sabah kan testini tekrarlayacağım ama çok heyecanlı ve tedirginim, ya düşüş olmuşsa? Nerdeyse hiç hamilelik belirtim yok. Haftaya perşembe de kontrole çağırdı. Benim sat 5 Nisan. Sizce keseyi görmek için falan mı çağırdı? Neden çağırmıştır?
Benimde sat 5 Nisan
Benimle aynı olmalısın ama tabi geç döllenme falan filan onlar ayrı 5. Haftanda falansındır
Hem teste bakar hemde muayene eder.
GüEl haberler beklşyoroz
tam anlmyrm ama kaskta batma dgl bu yurudgmde sanki brsey varmsta oyuzden acyms gbi karin ksmi tam da anlymyrm ki ilk hamilelgmdede bole oldu ilk zmnlr yurdgmde agri olyodu brdha yurummstm gecmsti snra zaten ama hala anlayamadm ndn yuruynce agrdgni