• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet karından baktı. Herşey normal gorunuyor. Gündelik hayatına devam et dedi. Kalp atışını duyamayacağınca perşembe gel dedi 7 haftalikta. 3+2de öğrendim aslında ben ama yine de geç döllenme mı bilemedim.
Alttan.baksa duyRdi kuzum karindan.baktigi icin duymamis

Evettt , bende şimdi fark ettim. :))
Hadi bakalım hayırlısı ile sağlıklı guzel bir süreç gecirelim.

Doktora girmemiş miydiniz?
Karın ağrınız var mı? Ona takriben kabızlık fln ?
Aşırı değilse lekelenme ve günaşırı olmuyorsa sorun degildir.ama bir doktor görüşmesi yapsaydiniz iyi olurdu.
Leke sabaha kadar kesilmişti. Gün içinde de yoktu. Karın ağrım yok ama kalbim karnımda atıyo sanki

Evet karından baktı. Herşey normal gorunuyor. Gündelik hayatına devam et dedi. Kalp atışını duyamayacağınca perşembe gel dedi 7 haftalikta. 3+2de öğrendim aslında ben ama yine de geç döllenme mı bilemedim.
Alttan baksaydı duyabilirdin canım ben geçtiğimiz perşembe günü 6 hafta 2 günlükte alttan baktık duyduk kalp atışını

Sakin olun. İnşaallah birşey yoktur.
Açıkçası böyle seyler normal karşılanıyor.
Uzanın dinlenin

Yaş 22 sat 10 nisan tahmini dogum tarihi 15.01.2018 3dış gebelikten sonra
Ilk bebeğim inşallah rabbim kucağıma almayı nasip eder bu sefer inşallah hepimize

Arkadaşlar merhaba,

Perşembe günü gittiğimde doktorum, pazar günü büyük ihtimalle beta hcg 500 civarı olacağını söylemişti. Ben de o yüzden yarın sabah kan testini tekrarlayacağım ama çok heyecanlı ve tedirginim, ya düşüş olmuşsa? Nerdeyse hiç hamilelik belirtim yok. Haftaya perşembe de kontrole çağırdı. Benim sat 5 Nisan. Sizce keseyi görmek için falan mı çağırdı? Neden çağırmıştır?

İnşaallah. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
Hayırlısı ile sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim.

Sakin olun. İnşaallah birşey yoktur.
Açıkçası böyle seyler normal karşılanıyor.
Uzanın dinlenin
Arkadaşım aynı belirtilerle düşük yapmıştı. Eşime haber verdim. İçim rahat etmiyo. Doktora gidelim bi ne oluyo öğrenelim. Midem de çok kötü bulanıyo.

Arkadaşlar merhaba,

Perşembe günü gittiğimde doktorum, pazar günü büyük ihtimalle beta hcg 500 civarı olacağını söylemişti. Ben de o yüzden yarın sabah kan testini tekrarlayacağım ama çok heyecanlı ve tedirginim, ya düşüş olmuşsa? Nerdeyse hiç hamilelik belirtim yok. Haftaya perşembe de kontrole çağırdı. Benim sat 5 Nisan. Sizce keseyi görmek için falan mı çağırdı? Neden çağırmıştır?
Canim.suan.kac haftaliksin belirtiler genel.olarak 6 hafta sonrasi baslar korkma.endise.etme.lutfen galiba sende benim.gibi 5 +lardasin biz keseyi.dun gorduk.korkma sakin kese icin cagirmistir

Canim.suan.kac haftaliksin belirtiler genel.olarak 6 hafta sonrasi baslar korkma.endise.etme.lutfen galiba sende benim.gibi 5 +lardasin biz keseyi.dun gorduk.korkma sakin kese icin cagirmistir

Kaç haftalık olduğumu daha söylemedi bilmiyorum. Elimizde iki değerle gittik, 101 ve 249. Ultrasonla bakmaya şuanda gerek yok dedi. Tekrar kan tahlili de yapmadı, çünkü bir gün önce yapıp gitmiştim. Artış güzel deyip perşembe çağırdı. Yarın için çok korkuyorum ama öğrenmem de lazım yeni değeri... Sağol verdiğin moral için.

Kaç haftalık olduğumu daha söylemedi bilmiyorum. Elimizde iki değerle gittik, 101 ve 249. Ultrasonla bakmaya şuanda gerek yok dedi. Tekrar kan tahlili de yapmadı, çünkü bir gün önce yapıp gitmiştim. Artış güzel deyip perşembe çağırdı. Yarın için çok korkuyorum ama öğrenmem de lazım yeni değeri... Sağol verdiğin moral için.
Korkma bitanem sat 5 nisansa 5 haftalik olmalisin korkma sakin sakin ol kuzum yarin bi bakarsin kesesini gorursun melegimin

Kızlar sayfamızın başına isimlerimizi ekleyelim istiyorum. Herkes yaşını, sat tarihini ve bebişimizin muhtemel durum tarihini yazsın. İyi düşünelim gördükçe mutlu olalım ve birbirimize dua edelim:anneadayı:
İlk ben yazıyorum
Yaş 27 Sat 6Nisan doğum tarihi 11 Ocak 2018
yaş 37 sat 5 Nisan doğum 10 Ocak

Korkma bitanem sat 5 nisansa 5 haftalik olmalisin korkma sakin sakin ol kuzum yarin bi bakarsin kesesini gorursun melegimin

Teşekkürler canım. İnşallah güzel bir değer çıkar. Yarın sadece acilde yeni kan tahlili yaptırcam. Sonucu perşembe doktoruma göstericem. Kese de görünürse daha ne isterim : ) Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. Bunu söylemek bile çok tuhaf geliyor : )

Teşekkürler canım. İnşallah güzel bir değer çıkar. Yarın sadece acilde yeni kan tahlili yaptırcam. Sonucu perşembe doktoruma göstericem. Kese de görünürse daha ne isterim : ) Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. Bunu söylemek bile çok tuhaf geliyor : )
Anneler gunun simdiden.kutlu olsun kuzum

slm kzlar bnm sol tarafma agri griyo yurumye basldgmda hemn agri gbi brsey olyo yuruyemyrm otrmm gerekyo ndn olblr 4 hfta 6 gnluk hamlym nden olblr szce

Back