slm kzlar bnm sol tarafma agri griyo yurumye basldgmda hemn agri gbi brsey olyo yuruyemyrm otrmm gerekyo ndn olblr 4 hfta 6 gnluk hamlym nden olblr szce
Kasik agrisi mi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kzlar bnm sol tarafma agri griyo yurumye basldgmda hemn agri gbi brsey olyo yuruyemyrm otrmm gerekyo ndn olblr 4 hfta 6 gnluk hamlym nden olblr szce
gobegn altndan sol taraf cnmKasik agrisi mi canim
Saol cnm bu ay denedik tuttu cok sukur. Darisi badina olsun.Ablaaa hangi ara kaldn be hamilecokkk sevndm yaaa:)))
gobegn altndan sol taraf cnm
Allah yardimcin olsun cnm cok kucukmus oglun.Aynı şeyi dün doktoruma soyledim ilk gibu.heyecanliyim.dedim ki oglum 10.5 aylim olmasina ragmen ve bulanti hafif hafif basladi gibi tat degisiklikleri filan.basladi.mesela kahvalti 3demedim henuz.icim.almadi.zoraki bir.yumurta yedim
Bu ay sanmyrm abla calştgmdn cock pek düsnmedk başka zaman artk eskisi gbi artk takmyrm işe başlmm iyi oldu inş saglıklı bir evladn olur ablcm:)Saol cnm bu ay denedik tuttu cok sukur. Darisi badina olsun.
bnde tam 5 haftalgm smdiden itibaren cuma gunu gtmstm zaten keseyde gordk cok skurBenimde oluyor ara sira heralde normal kasik agrilari gibi batmalar ama bir doktora görün yinede ben 4hafta 6gunlugum sen?
tam anlmyrm ama kaskta batma dgl bu yurudgmde sanki brsey varmsta oyuzden acyms gbi karin ksmi tam da anlymyrm ki ilk hamilelgmdede bole oldu ilk zmnlr yurdgmde agri olyodu brdha yurummstm gecmsti snra zaten ama hala anlayamadm ndn yuruynce agrdgniBenimde oluyor ara sira heralde normal kasik agrilari gibi batmalar ama bir doktora görün yinede ben 4hafta 6gunlugum sen?
eninle aynıyız heral hafta olarakÇok iyi anlıyorum ben de öyleyim ama sakin olmamız ve alışmamız lazım :)
merhaba, 3 tane 3. bebeğini bekleyen arkadş var ben dahil. çocuk ilkte ikinci de üçüncü de hiç farketmiyor. ne güzel şey evlat. Rabbimin en güzel hediyesi.
Durumlar nedir arkadaşlar?aşermeler bulantılar başladı mı?
Benimde sat 5 NisanArkadaşlar merhaba,
Perşembe günü gittiğimde doktorum, pazar günü büyük ihtimalle beta hcg 500 civarı olacağını söylemişti. Ben de o yüzden yarın sabah kan testini tekrarlayacağım ama çok heyecanlı ve tedirginim, ya düşüş olmuşsa? Nerdeyse hiç hamilelik belirtim yok. Haftaya perşembe de kontrole çağırdı. Benim sat 5 Nisan. Sizce keseyi görmek için falan mı çağırdı? Neden çağırmıştır?
Doktora hic sordunmu?tam anlmyrm ama kaskta batma dgl bu yurudgmde sanki brsey varmsta oyuzden acyms gbi karin ksmi tam da anlymyrm ki ilk hamilelgmdede bole oldu ilk zmnlr yurdgmde agri olyodu brdha yurummstm gecmsti snra zaten ama hala anlayamadm ndn yuruynce agrdgni
4+6 dayım senS
eninle aynıyız heral hafta olarak
3. cu 1 dsuk var sormdm dun ilk dfa yrdm bukdr aradan snra fazla oyuzden soramadm soricm gttgmde olmdiDoktora hic sordunmu?
2. Cocugunmu bu
Günaydın:)Gunaydin 2018in ilk anneleri olacak bayanlar..
GünaydınnGunaydin 2018in ilk anneleri olacak bayanlar..