• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ben mesala ilk testi yaptığımda sıkışmış idrarla yapmıştım 2 dakika sonra silik çizgi oluşmaya başladı.1 saat sonra tekrar yaptım onda daha silik çıkmıştı. oyuzden dedim beklemiş ve sıkışmış idararınla dene diye.inşallah vardır.gelişmelerden haberdar edersin.
gün içinde çok su içiyorum en iyisi sabah yapmak o zaman sabah tekrarliycam inş vardir

Kızlar ben muayaneye gittiğimde dr baya bir test yazdı bana sizlere de verdi mi
Halbuki ilk hamileliğimde bebeğin kalp atışlarını gördükten sonra istemişti bu testleri coğunu da sağlık ocağı yapmıyor özel testler

Halbuki ilk hamileliğimde bebeğin kalp atışlarını gördükten sonra istemişti bu testleri coğunu da sağlık ocağı yapmıyor özel testler
Canım benim ilk hamileliğim banada bir sürü test verdi sağlık ocağında yapılanları ordada yaptırabilirsiniz dedi ben hafta içi çalıştğm için hastanede yaptırdım hepsini sonuçlarını bekliyorum

Benim bat 12siydi o da en geç sat 13 tu cunku son durum bu sizce var mi uc dort dakika sonra boyle gorundu...erken gebelik testiyle yapmistim dün o daha da silikti
Canim.bence var ben reglim 13 gun gecikince yaptim.ama battan 3 gun once birliktelik olmustu yani bu durumda dollenmeden 16 gun.sonra yaptim bundan.biraz daha belirgindi bence var

Yaş 26 sat 24 mart Doğum tarihi 29 aralık 2017. Fakat içimden ocak 2018 geçiyo ☺

Kızlar benim yine kahverengi lekelenmem oldu. Dün gece de oldu yazmıştım buraya. Bu saate kadar bi şey yoktu. Şimdi tekrar oldu. Ve başım şiddetli ağrıyo. Adet olacağım zaman böyle ağrı olurdu başımda. Bebeğime bi şey olmaz di mi. Kırmızı değiliz kahve leke.

Çok yakınmış bebişlerimizin tarihi :anneadayı:
Evettt , bende şimdi fark ettim. :))
Hadi bakalım hayırlısı ile sağlıklı guzel bir süreç gecirelim.

Kızlar benim yine kahverengi lekelenmem oldu. Dün gece de oldu yazmıştım buraya. Bu saate kadar bi şey yoktu. Şimdi tekrar oldu. Ve başım şiddetli ağrıyo. Adet olacağım zaman böyle ağrı olurdu başımda. Bebeğime bi şey olmaz di mi. Kırmızı değiliz kahve leke.
Doktora girmemiş miydiniz?
Karın ağrınız var mı? Ona takriben kabızlık fln ?
Aşırı değilse lekelenme ve günaşırı olmuyorsa sorun degildir.ama bir doktor görüşmesi yapsaydiniz iyi olurdu.

Benim doktorum da istedi, ilk tecrübemiz böyle oluyor demekki die düşündüm:KK64:

Karnından mı baktı canım ultrasonda
Evet karından baktı. Herşey normal gorunuyor. Gündelik hayatına devam et dedi. Kalp atışını duyamayacağınca perşembe gel dedi 7 haftalikta. 3+2de öğrendim aslında ben ama yine de geç döllenme mı bilemedim.

Back