- 21 Kasım 2014
- 279
- 334
- 53
Canım herkesin değeri kendine özgü güzel artmış bence maşallah
keseyi görüp kalp atışını duyana kadar boyle olucak galiba
kimene göre yüksek kimine göre düşük benim değer
hangisi doğru hiç anlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım herkesin değeri kendine özgü güzel artmış bence maşallah
bencede güzel artmış, bol şans canımkızlar bat'ın ertesi gününde beta hcg 125 'ti , 5.günde 1980 oldu
sizce değer nasıl
Kafana takma canım hayırlısı olur inşkeseyi görüp kalp atışını duyana kadar boyle olucak galiba
kimene göre yüksek kimine göre düşük benim değer
hangisi doğru hiç anlayamadım
Hadi bakalım hayırlısı ile görürsünüz insaallah.
Aynı heyecanı bende yaşamaktayım.
6 haftalık degerlerimde baya yüksek.
İnşaallah sıkıntısız geçer.
Evham yapmayın.
Benimde kanama olmuyor diye canım sıkılıyordu.
Bence mide bulantisi olmadan gecireceginiz hamilelik çok gUzel geçer.
Sonuçta mide bulantılari yüzünden iştahınız gidiyor.
Ve bu durum gerçekten can sıkıcı oluyor.
Tabiki bebis için ona katlanmakta ayrı bi tatlı telaş.
Evet, bu durumu hemen hemen her gebe yaşar.
Birde alışkanlık yaptım ben.
Uyumadan edemiyorum.
Çok şükür benim bel ve karın ağrılarım olmadı hiç.
Ama bu sürekli tekrarlanan birseyse ve kanamalarla birlikte kabızlık da görülüyorsa doktora ugramanizi tavsiye ederim.
Canınızı sıkmak istemem ama bazen malesef önemsiz diye belirledigimiz şeyler çok önemli oluyor.
Bu yüzden doktorun bulgusu önemli.
Ben bi gece tek yaşadım karın ağrısını ve üstüne uyudum.
Bi kaç saat sonra lavaboya gittiğimde akıntı ile birlikte kahverengi lekenme görmüştüm.
Çok korkmustum ve daha da görmedim.
Hepiniz için duamdir inşaallah sıkıntısız sağlıklı bir hamilelik gecirirsiniz.
Bu vesile ile Cumanizi da kutlarım.
Mide bulantısı var mıBilemedim ki walla bende şuan sadece bel ağrısı var ama çok rahatsız ediyo . Acıkmak artık hayatımızın bir parçası olcak galiba
Resim.atsanayaptım 2 gun once sılık cıktı
hayırlı olsun canım, merak etme doktor keseyi görmeseydi dış gebelikten şüphelenirdi, böyle bir durumda da 2 hafta sonra değil daha erken alırdı seni 2. ultrasona. bende de erken döllenme oldu. herkesin farklı yani. dış gebelik için yazan şeylerden çok korkmuştum, ancak keseyi gördü, çok rahatladım. buarada doktoruma kafana takılan her şeyi sormalısın, bilmek iyidir, rahatlatır :) ben çok soru soruyorum Allah'tan benim doktorumun çenesi çok düşük.Slm anne adaylari ben dun gittim doktora hcg 11 bin cikti hem bhcgye gore hemde benim hafta hesabima gore 6 hafta olmasi lazim doktorda hesapladi 6 hafta dedi ama ultrasonda vajinal bakti ve burda daha 4+3gorunuo dedi aklima takildi gec dollenmedir dedi 2 hafta sonra gel kalp atisini duyalim dedi progestan fln vermedi folik asit kullan dedi arada baya fark var neden bole oldu boyle bise yasayan oldu mu sonucu nasil oldu dis gebelik olsa doktor takip ederdi demi ozele gittim
slm cnm :) hamilelik ve gebelik takibi var bende begeniyorum baya bide banu çiftçi oda güzel
Var maşallah ne adeti.kiz simdi.yap daha belirgindir hayirli.olsun insallah
Var maşallah ne adeti.kiz simdi.yap daha belirgindir hayirli.olsun insallah
Canim.benim.uzulme.korkma Allaha emanet et benim.dusugum.kurtajim var ve drlar ilmaz.dedi.kackere yuzume ksiirsin sen dedi ama 3.ye hamileyim ve tamamen surpriz kalbini bozmayarın sabah yapayım 2 düşüğüm var kokruyorum o nedenle
Buarada benim bu kuzuya adetime 3 gun kala korunurken gebe kaldim dusun ol desin yeteryarın sabah yapayım 2 düşüğüm var kokruyorum o nedenle
benim bat 14 mayıs bu ayda pek umudum yok hiç bi belirtim yok benimde sanki adet olacakmış gibi bir hissim var bebek yok bence hayırlısı olsun artık hakkımızda bayadır giremedim sonra yazdıysan da görmedim cnm hakkında seninde hayırlısı olsun inşallahbugun 28. Gunum.. Genelde 28 ile 33 arasi degisiyor.. İlk gebeligimde gogus uclarimda asiri hassasiyet olmustu.. Suanlik bi belirti biso yok. Aksine adet olacakmisim gibi kasik agrisi var.. Hayirlisi olsun.. Okuyamadim tum yazilanlaro belki yazmissindir Senin durumun nedir bu ay icin var mi umut..
slm cnm nasılsın var mı bu ay belirti, bende yine yok bence bat a 2 gün kaldı adet olucam kesin ağrısı başladı bile, inşallah sen bu ay alırsın müjdeli haber ,Adetime son 9 gun kaldi ama galiba gene gecikme olacak cunku gec yumurtlama oldu hissettim bebek istediğimden beri düzen falan kalmadı 4 5 gun gecıyor bu ay bal corek otu yedım sogan kuru de 9 gun ıcebıldım artık oldugu kadar olmadığı kader dıyorum bu arada sabah atesim 36.6 cıktı gebelik varsa ne zaman yükselmesi lazım adete yakın mı bilen yazabılırse sevinirim kızlar
Canim.benim.uzulme.korkma Allaha emanet et benim.dusugum.kurtajim var ve drlar ilmaz.dedi.kackere yuzume ksiirsin sen dedi ama 3.ye hamileyim ve tamamen surpriz kalbini bozma
Amin canim.insallahhhAllaha emanet canım aynen haklısın rabbim sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Ooh masallah canimmBuarada benim bu kuzuya adetime 3 gun kala korunurken gebe kaldim dusun ol desin yeter
Yani.demem o ki yeter ki gelecek.olsunyumurtlama vs fark.etmiyorOoh masallah canimm
ay belirtim her ay var artık ınanmıyorum olsa bıle kendımı alıstırmıyorum ztn gec yumurtlma oldu gene adet gec gelecek en az 3 gün bu ay olmazsa dr gıtmeyı dusunuyorum olmayacaksa bosa kürek cekmek ıstemıyorum sorun varsa da cıksın meydana. daha normal gunume 6 gun var bı kac gune test yaparım heraldeslm cnm nasılsın var mı bu ay belirti, bende yine yok bence bat a 2 gün kaldı adet olucam kesin ağrısı başladı bile, inşallah sen bu ay alırsın müjdeli haber ,
Ben oğlumda hap kullanmıştım. progesteron adı.Kizlar kimler pihtilasma icin igne vuruluyordu. acil yardim.gerek.