2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
slm cnm :) hamilelik ve gebelik takibi var bende begeniyorum baya bide banu çiftçi oda güzel

Hemen ona da bakayım Banu çiftçi karışık biraz haftamı nedense fazla çıkarıyor anlamadım.

Kahve rengi leke bazı hamilelikte oluyor
Hatta bir önceki aydan kalan kanama bile gelebiliyor. Kalbini ferah tut bolca dinlen..

hamişler doktor olarak özele mi gidiyorsunuz yoksa devlete mi? ilk gebeliğim olduğu için kararsız kaldım özele gerek var mı sizin düşünceniz nedir?

Özele gidiyorum ama benim için önemli olan doktor, doktorum evde doğurtsana kabulüm.
Devlette yengem doğurdu 3.çocuğunu diğerlerini özelde doğurduğuna pişman.
Doktora güvenmen önemli ikisini de dene.

Her doktor bakmıyor Hatta Bazı doktorlar buna tehlikeli bile diyor.

Kızlar 7 haftalık gebeyim. Bugün kahverengi akıntım oldu. Şimdi de hafif çarpıntım var. Sizce sıkıntı mıdır? Eşim nöbete gitti. Hastaneye gelecek kimse Yok. Onu da telaşlandırmak istemiyorum. Bi akıl verin.

Selam kızlar benimde asagı yukarı hamileliği mi öğrenme zamanım aynı bende adetime 1 gün varken kesin olarak öğrendim ama 4 gün önce yerlesme kanamam oldu ordan anlamıştım. .p.tesi günü ultrason a girdik ve kese göründü cok şükür 2 hafta sonra için kalp atışlarını duymaya cagardi Dr. Heycan li bekleyiş
basladi

Kahverengi akıntı pek iyi değil canım sen atla bi taksiye acile git serum iğne falan önlem alsınlar. .

Sizin de hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Benim eşim 81 doğumlu ben 85 eşimden hesaplarsam erkek tam 2017 oluyor kızım 2012 doğumlu benim yaşından tam çıkıyor acaba olabilir mı hayırlı sağlıklı olsun da hepsi ayni

Ay ne güzel bir sürü hamile haberi gelmiş çok giremiyorum kızlar. Ama fırsatını bulunca hamile olanları ilk sayfa da toplamayı düşünüyorum ozaman kadar da Ocak Anneleri daha da artar inşallah

Çok teşekkür ederim canım aminn.Bu yöntemi ilk kez duyuyorum yarın bi deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…