2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar aramızda kese görüp kalp atışı duyan var mı varsa kaç haftalıkken görüp duydular

İnşallah benim de yarın 2.kan tahlilim iyi çıkar. Sonrasında aranıza katılmayı ve listenize dahil olmayı sabırsızlıkla bekliyorum.❤
İnşallah canım bende yarın 2. Tahlilimi verecem ilk değerin kaçtı

Benim saat 5 Nisan. Adetin 33. gününde gittim pazar gunu, 101.8 çıktı. Çok umutlanamiyorum. Düşük gibi geldi bana diğer yazılanları okuyunca.

Benim saat 5 Nisan. Adetin 33. gününde gittim pazar gunu, 101.8 çıktı. Çok umutlanamiyorum. Düşük gibi geldi bana diğer yazılanları okuyunca.
Gec dollenmedir uzulme bak.ben.betaya baktirmadim.bile minicik bir.nokta.olarak.var kese dedi drum gec dollenme cuma gel dedi.bakalim

Maşallah canım kısmetiyle gelir bebeğin canım emziriyor musun peki hala
Tam.ayni.soruyu soracaktim.sana.... suan icin evet.folik asit i cift.aliyorum iyi beslenmeye cabaliyorum....emzirebilirsem tandem emzirmeyi denemek istiyorum ya sen.emziriyormusun

Bencede canım geç döllenmedir takma kafaya bende yarın bakalım kaç çıkacak

Tam.ayni.soruyu soracaktim.sana.... suan icin evet.folik asit i cift.aliyorum iyi beslenmeye cabaliyorum....emzirebilirsem tandem emzirmeyi denemek istiyorum ya sen.emziriyormusun
Evet emziriyorum ama bugün kadın doğum doktorumu aradım hem randevu aldım hemde bunu sordum 1 ay içinde yavaş yavaş kessin demiş haftaya kontrolüm var yüz yüze soracam tekrardan

Evet emziriyorum ama bugün kadın doğum doktorumu aradım hem randevu aldım hemde bunu sordum 1 ay içinde yavaş yavaş kessin demiş haftaya kontrolüm var yüz yüze soracam tekrardan
Ayni seyi soyledi doktorum...en azindan yasina kadar emsin istiyorum...aklima geldikçe agliyorum kesme işi uzuyor beni

Kızlar aramızda kese görüp kalp atışı duyan var mı varsa kaç haftalıkken görüp duydular

BUGÜN keseyi gördük biz
Beş haftalıkken kese görülüyor beta hcg 6000/7000 seviyesinde ise karından rahatlıkla görülüyor 6/7 haftalık gibiykende kalp atışları duyulabiliyor tabiki geç döllenme olmamış ise

ilk çocuk
31 istanbul
sat 06.04.2017
tahmini dt : 12.01.2018
Ekledim canım
Beni de ekleyebilirsiniz
2.cocuk
34 yaşındayım
Sat 01042017
Tahmini dt 06.01.2018
Ekledim canım hangi ildesin onu da söyler misin?
Bu arada liste olusturmussunuz beni de ekleyin
2. Cocuk
Sat :02.04.2017
34 yasindayim
Tahmini d.t: 08.01.2018
Selam bende ocak annesi olcağım inşallah sat 07.04.2017 doğum tarihi 11.01.2018 2.cocuk yaş 34
ilk çocuk
22 istanbul
sat 12.04.2017
tahmini dt : 17.01.2018

karından mı gördün canım kaç haftalıksın şimdi

Kizlar uyku hali cok.olaniniz var mi benim.ikisinde.hic uykum.olmazdi.bunda.uyumak.icin can atiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…