Canım bence bi kan ver. Ondan sonra doktora git. Muhtemelen senden yine kan isteyecektir. Bir işi iki iş yapma. En azından kafandaki soruların cevabını hemen almış olursunKizlar bugun gidip.kan vermeyi tekrarlasam mi. iki arada bir derede kaldim. carsamba cuma verdim degerler düşüktü. batta pazar idi. yukseldi mi ne kadar oldu. meraktayim. dr.ye ne zaman gideyim. kafamda sorular var. degeri gorsem oyle mi gitsem yoksa direkt randevu mu alsam.
Canım benim 356 idi. Doktor 4 haftalık dedi. Haftaya gel keseyi görelim dedi. Gittim keseyi gördükten sonra iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dediKızlar cumartesi değerim 224 çıkmıştı benim yani ne kadarlık oluo yani kaç haftalık birde ne zaman doktora gitmeliyim sizce ??
Evet canım kan testindekan mi verdin canim.
Peki sence ben bi kere daha kan tahlili yaptırmalı mıyım bu arada senin adına da çok sevindimm canım hayırlı uğurlu olsun :)Canım benim 356 idi. Doktor 4 haftalık dedi. Haftaya gel keseyi görelim dedi. Gittim keseyi gördükten sonra iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi
Canım kese hemen görünmez zaten. Panik yapma. 4 haftadan sonra 5. Haftada görürsün. Değerin de 1000-1500 filan olur o zamana kadar. Şu anda çok normal keseyi görmemenBenim de cuma günü 40 pazartesi 158 çıktı bhcg ama kese yok alttan da baktı doktor inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder
Benim çıkar mı değerim 158 kese görünmedi ?Canım benim 356 idi. Doktor 4 haftalık dedi. Haftaya gel keseyi görelim dedi. Gittim keseyi gördükten sonra iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi
Ne bileyim alttan da gözükmedi korkuyorumCanım kese hemen görünmez zaten. Panik yapma. 4 haftadan sonra 5. Haftada görürsün. Değerin de 1000-1500 filan olur o zamana kadar. Şu anda çok normal keseyi görmemen
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Doktor benden ikinci defa istemedi. Sadece 5. Haftamda keseyi görmeye gittiğimde ultrasondan bakıldı. Bir de bugün kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde bi sürü kan aldılar. Hormon, tam kan biyokimya vs. 6-7 tüp kan verdim. Onun öncesinde sadece hamileliğimi öğrendiğimde kan verdim.Peki sence ben bi kere daha kan tahlili yaptırmalı mıyım bu arada senin adına da çok sevindimm canım hayırlı uğurlu olsun :)
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla doğsun..Çok teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Doktor benden ikinci defa istemedi. Sadece 5. Haftamda keseyi görmeye gittiğimde ultrasondan bakıldı. Bir de bugün kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde bi sürü kan aldılar. Hormon, tam kan biyokimya vs. 6-7 tüp kan verdim. Onun öncesinde sadece hamileliğimi öğrendiğimde kan verdim.
Anladım canım. Doktor bana keseyi görmediğinde alttan muayene hiç yapmadı. Sadece bir hafta sonra gel keseyi görürüz dedi. İnşallah her şey yolundadır canim senin içinNe bileyim alttan da gözükmedi korkuyorum
Amin canim Allah razı olsun. İnşallah sizlere de nasip olur hayırla sağlıklaHayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla doğsun..
İnşallah 4 yıldır bekliyorum inşallah tüm isteyenlereAnladım canım. Doktor bana keseyi görmediğinde alttan muayene hiç yapmadı. Sadece bir hafta sonra gel keseyi görürüz dedi. İnşallah her şey yolundadır canim senin için
İnsan ufacık bi terslikte ister istemez evhama kapılıyor ama emin olun stres üzüntü bu işin baş düşmanı. Rabbim oldurmak için hayırlı vaktin dolmasını bekliyordur. İnşallah senin için hayırlı vakit bu zamandır. Çok dua et. Kuran okuyabiliyorsan bol bol Meryem suresi oku.İnşallah 4 yıldır bekliyorum inşallah tüm isteyenlere
İnşallah doğru zamandır hayırla sağlıkla olur inşallah..dua ediniz Allah razı olsunİnsan ufacık bi terslikte ister istemez evhama kapılıyor ama emin olun stres üzüntü bu işin baş düşmanı. Rabbim oldurmak için hayırlı vaktin dolmasını bekliyordur. İnşallah senin için hayırlı vakit bu zamandır. Çok dua et. Kuran okuyabiliyorsan bol bol Meryem suresi oku.
Tabi ki ederim. Salihlerin duasına dahil ol inşallah. Rabbim çok bekletmesinİnşallah doğru zamandır hayırla sağlıkla olur inşallah..dua ediniz Allah razı olsun
Evet canım 27 Mayıs doğumlu oğlum seninkiMeIodi canim bizde 11 aylik olmak.uzereyiz haziran bebegimi senin minikte
Arkadaşlar sabah kalktığımda ellerim şiş oluyor, yüzüğüm olmuyo resmen gün içinde düzeliyor. Normal mi? Çok mu tuzlu tükettim acaba 2. Ve 3.bebeği olacak arkadaşlarım biz ilk bebek bekleyenlerin size epey sorusu olabilir
Kizlar gece karin agrisiyla uyandim.. Her ay ole olur du hemen bi majezik ictim ped koydum ve yattim.. Veee ben hala adet olmadim.. İlk defa bole bisi yasiyorum.. Karnim agrimissa benim bi kac saate adet olurdum. Hatta majezigi ilk agriyi hissettigimde icmezsem sonrasinda etki etmiyor..saskinimm.. Hamile olanlarda bole oldu mu adet sancilariniz devam etti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?