• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar cumartesi değerim 224 çıkmıştı benim yani ne kadarlık oluo yani kaç haftalık birde ne zaman doktora gitmeliyim sizce ??

Kizlar bugun gidip.kan vermeyi tekrarlasam mi. iki arada bir derede kaldim. carsamba cuma verdim degerler düşüktü. batta pazar idi. yukseldi mi ne kadar oldu. meraktayim. dr.ye ne zaman gideyim. kafamda sorular var. degeri gorsem oyle mi gitsem yoksa direkt randevu mu alsam.
Canım bence bi kan ver. Ondan sonra doktora git. Muhtemelen senden yine kan isteyecektir. Bir işi iki iş yapma. En azından kafandaki soruların cevabını hemen almış olursun

Kızlar cumartesi değerim 224 çıkmıştı benim yani ne kadarlık oluo yani kaç haftalık birde ne zaman doktora gitmeliyim sizce ??
Canım benim 356 idi. Doktor 4 haftalık dedi. Haftaya gel keseyi görelim dedi. Gittim keseyi gördükten sonra iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi

Canım benim 356 idi. Doktor 4 haftalık dedi. Haftaya gel keseyi görelim dedi. Gittim keseyi gördükten sonra iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi
Peki sence ben bi kere daha kan tahlili yaptırmalı mıyım bu arada senin adına da çok sevindimm canım hayırlı uğurlu olsun :)

Benim de cuma günü 40 pazartesi 158 çıktı bhcg ama kese yok alttan da baktı doktor inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder:KK17:
Canım kese hemen görünmez zaten. Panik yapma. 4 haftadan sonra 5. Haftada görürsün. Değerin de 1000-1500 filan olur o zamana kadar. Şu anda çok normal keseyi görmemen

Peki sence ben bi kere daha kan tahlili yaptırmalı mıyım bu arada senin adına da çok sevindimm canım hayırlı uğurlu olsun :)
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Doktor benden ikinci defa istemedi. Sadece 5. Haftamda keseyi görmeye gittiğimde ultrasondan bakıldı. Bir de bugün kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde bi sürü kan aldılar. Hormon, tam kan biyokimya vs. 6-7 tüp kan verdim. Onun öncesinde sadece hamileliğimi öğrendiğimde kan verdim.

Çok teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Doktor benden ikinci defa istemedi. Sadece 5. Haftamda keseyi görmeye gittiğimde ultrasondan bakıldı. Bir de bugün kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde bi sürü kan aldılar. Hormon, tam kan biyokimya vs. 6-7 tüp kan verdim. Onun öncesinde sadece hamileliğimi öğrendiğimde kan verdim.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla doğsun..

İnşallah 4 yıldır bekliyorum inşallah tüm isteyenlere
İnsan ufacık bi terslikte ister istemez evhama kapılıyor ama emin olun stres üzüntü bu işin baş düşmanı. Rabbim oldurmak için hayırlı vaktin dolmasını bekliyordur. İnşallah senin için hayırlı vakit bu zamandır. Çok dua et. Kuran okuyabiliyorsan bol bol Meryem suresi oku.

İnsan ufacık bi terslikte ister istemez evhama kapılıyor ama emin olun stres üzüntü bu işin baş düşmanı. Rabbim oldurmak için hayırlı vaktin dolmasını bekliyordur. İnşallah senin için hayırlı vakit bu zamandır. Çok dua et. Kuran okuyabiliyorsan bol bol Meryem suresi oku.
İnşallah doğru zamandır hayırla sağlıkla olur inşallah..dua ediniz Allah razı olsun

Arkadaşlar sabah kalktığımda ellerim şiş oluyor:110:, yüzüğüm olmuyo resmen gün içinde düzeliyor. Normal mi? Çok mu tuzlu tükettim acaba:işsiz:2. Ve 3.bebeği olacak arkadaşlarım biz ilk bebek bekleyenlerin size epey sorusu olabilir:KK17:

Gün içinde az su tüketiyorsan eğer belki ondan olabilir. Bu dönem bol uykulu dönem çok uuumaktan da olabilir.

Kizlar gece karin agrisiyla uyandim.. Her ay ole olur du hemen bi majezik ictim ped koydum ve yattim.. Veee ben hala adet olmadim.. İlk defa bole bisi yasiyorum.. Karnim agrimissa benim bi kac saate adet olurdum. Hatta majezigi ilk agriyi hissettigimde icmezsem sonrasinda etki etmiyor..saskinimm.. Hamile olanlarda bole oldu mu adet sancilariniz devam etti mi

Baş ağrısı , bel ağrısı kaşık ağrısu hepsi kırmal canım

Back