2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben ayın 4 ünde gittim aslında bana bugün gelmemi söyledi fakat işten dolayı gidemedim Aslında beta 1000-1500 arası vajinal ultrasonda görünüyormuş kese ama benim doktorum bakmadı ogün
sen benden bayagi ilerdesin canim. ben cumartesi gitmeyeyim.o zaman hic.

Merhaba arkadaşlar. Ben bugun kontrole gittim. 6+1 olmuşuz. Kese geçen hafta da görünmüştü. Bugün de sadece kese gördük. Kalp atışı henüz yok. Normal dedi doktor. Haftaya tekrar çağırdı. 9. Haftaya kadar kalp atışı duyulabilir. O yüzden rahat olun.

Benim
3. Çocuk
Sat 27 Mart
Tah doğ tar 01.01.2018
Yaş 37

İstediğinizi sorabilirsiniz kızlar. İlk çocuğumda preaklampsi sebebiyle erken doğum yaptım. İkinci çocukta preaklampsi olmadı ama onda da tansiyon problemim oldu. Şimdi bu gebeliğimde de tansiyon problemi erkenden başladı. Rabbim korusun inşallah bebeğimi

Kızlar herkes özel doktora mi gidiyor ? Ben devlete gidiyorum doktorumdan cok memnunum daha önce de ona gidiyodum (ilk gebeligimde) ama devlet hast olduğu için herşey çok hızlı ilerliyor sorcagimi bile unutuyorum paldir küldür oluyor herşey. Özelde bi doktor buldum muayenesi 150tl ama aksam 6dan sonra acil bisey olsa bakmıyor pazar günü olsa bakmıyor mesela sali gunu gitmem gerek diyelim acil olarak ama randevu yoksa almiyo randevu veriyo. Ee ben ne anladım özel doktordan böyle. Her özel doktor boyle midir ? Sizlerinki nasıl?

Wallahi özel hastanelerde de fark oluyo kimi doktor telefonunu bile vermiyor. Ben aklıma bişey gelse whatsup tan soruyorum doktora ama devlet te böyle bi şansımız yok galiba bazı doktorlar yüzüne bile bakmadan konuşuyorlarmış

bilemeyecegim canim benim doktor ilgili bayagi. 10-15 dakika rahat rahat konusuyoruz. bir sıkıntı oldu mu cep telefonundan ulasabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…