Hayır Beklenen adet tarihiBat ne ben bilmiyorum son adet tarihi mi
Ben değer 2040 ken karından göremedim. O yüzden beklemedeyim şimdi 5+2 cumartesi gidicem doktora umarım görmüş olurum bebişideKızlar aranizda keseyi gorenler var mi.betaniz kactayken keseyi gördünüz. karindan mi vajinalden mi.
bugun gittim kan verdim 989 cikti. cumartesiye gorunmez mi keseBen değer 2040 ken karından göremedim. O yüzden beklemedeyim şimdi 5+2 cumartesi gidicem doktora umarım görmüş olurum bebişide
Bence cumartesi görünür değer baya bi katlanacak çünkü , Cumartesi görücez inşallah ikimizdebugun gittim kan verdim 989 cikti. cumartesiye gorunmez mi kese
bilmiyorum canim gorunmez dediler az once. acele etme deyince. gerci benim her halükarda dr ile gorusmem gerecek.Bence cumartesi görünür değer baya bi katlanacak çünkü , Cumartesi görücez inşallah ikimizde
2040 ne zamandi . ne zaman gittin.Ben değer 2040 ken karından göremedim. O yüzden beklemedeyim şimdi 5+2 cumartesi gidicem doktora umarım görmüş olurum bebişide
Kızlar aramızda kese görüp kalp atışı duyan var mı varsa kaç haftalıkken görüp duydular
İnşallah benim de yarın 2.kan tahlilim iyi çıkar. Sonrasında aranıza katılmayı ve listenize dahil olmayı sabırsızlıkla bekliyorum.❤
Ben ayın 4 ünde gittim aslında bana bugün gelmemi söyledi fakat işten dolayı gidemedim Aslında beta 1000-1500 arası vajinal ultrasonda görünüyormuş kese ama benim doktorum bakmadı ogün2040 ne zamandi . ne zaman gittin.
sen benden bayagi ilerdesin canim. ben cumartesi gitmeyeyim.o zaman hic.Ben ayın 4 ünde gittim aslında bana bugün gelmemi söyledi fakat işten dolayı gidemedim Aslında beta 1000-1500 arası vajinal ultrasonda görünüyormuş kese ama benim doktorum bakmadı ogün
Evet canım bencede tanışıyoruz bi yerden ama bende çıkaramadımKeseyi gördük ama kalp atışına erken sanırım normalde 8. Hafta ama 6 dan sonrada duyan oluyor.
Sneinle bir yerden tanışıyoruz sma çıkaramadım
Bilemedim ki cnm esasında seninde görünür ama sen bilirsin ben sana cumartesi haber veririm duruma göre sende randevu alırsın olmazsasen benden bayagi ilerdesin canim. ben cumartesi gitmeyeyim.o zaman hic.
aldim randevuyu sabah 8.50 ye canim. ben yarin doktorumu arayayim. gel derse gideyim.Bilemedim ki cnm esasında seninde görünür ama sen bilirsin ben sana cumartesi haber veririm duruma göre sende randevu alırsın olmazsa
Wallahi özel hastanelerde de fark oluyo kimi doktor telefonunu bile vermiyor. Ben aklıma bişey gelse whatsup tan soruyorum doktora ama devlet te böyle bi şansımız yok galiba bazı doktorlar yüzüne bile bakmadan konuşuyorlarmışKızlar herkes özel doktora mi gidiyor ? Ben devlete gidiyorum doktorumdan cok memnunum daha önce de ona gidiyodum (ilk gebeligimde) ama devlet hast olduğu için herşey çok hızlı ilerliyor sorcagimi bile unutuyorum paldir küldür oluyor herşey. Özelde bi doktor buldum muayenesi 150tl ama aksam 6dan sonra acil bisey olsa bakmıyor pazar günü olsa bakmıyor mesela sali gunu gitmem gerek diyelim acil olarak ama randevu yoksa almiyo randevu veriyo. Ee ben ne anladım özel doktordan böyle. Her özel doktor boyle midir ? Sizlerinki nasıl?
Hadi hayırlısı olsun cnm benim haber ver mutlakaaldim randevuyu sabah 8.50 ye canim. ben yarin doktorumu arayayim. gel derse gideyim.
bilemeyecegim canim benim doktor ilgili bayagi. 10-15 dakika rahat rahat konusuyoruz. bir sıkıntı oldu mu cep telefonundan ulasabiliyorum.Kızlar herkes özel doktora mi gidiyor ? Ben devlete gidiyorum doktorumdan cok memnunum daha önce de ona gidiyodum (ilk gebeligimde) ama devlet hast olduğu için herşey çok hızlı ilerliyor sorcagimi bile unutuyorum paldir küldür oluyor herşey. Özelde bi doktor buldum muayenesi 150tl ama aksam 6dan sonra acil bisey olsa bakmıyor pazar günü olsa bakmıyor mesela sali gunu gitmem gerek diyelim acil olarak ama randevu yoksa almiyo randevu veriyo. Ee ben ne anladım özel doktordan böyle. Her özel doktor boyle midir ? Sizlerinki nasıl?
tamam canim. dr der herhalde. zaten igneye baslamam gerekecek.Hadi hayırlısı olsun cnm benim haber ver mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?