• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Senin adına çok sevindim sende benim gibi pıhtılaşmadan bebeğini kaybetmişsin görmüştüm seni bende bu Cumartesi kan vericem inşallah 0 ları görmem :)
İnsallah canım güzel bol haneli rakamlar görürsün. Yeni bi maraton bakalım insallah yüzüm gülücek bukez,, kansulandırıcı iğneye lüzum görmedi doktorlar bikaç fikir aldım coraspin kullanıyorm sadece ,, günlerini değerlendirdiyseniz erkenden bakmakta fayda var ilaçlarımı daha düzenli içtim erken öğrenince,, kendine beslenmenede daha bi dikkat edersin canım insallah güzel sonuçlar alırsın

Bilgisayardan girince tabloya eklenecekleri ekleyim arkadaşlar

Lİsteye ismim eklenmiş doğurana kadar kalsın inşallah:)ellerine sağlık melodi:)

:nazar::nazar::nazar: 2018 OCAK ANNE ADAYLARI :nazar::nazar::nazar:

ANNE ADAYIYAŞŞEHİRSATTAH. DOĞUM TARİHİKAÇINCI ÇOCUKKALP ATIŞITAH. CİNSİYETCİNSİYETBEBİŞİN İSMİ
@MeIodi
29
Adana10.04.2017
15.01.2018
2:emir_bebek::emir_bebek:
--:nazar:
@Veson
35
Tarsus07.04.2017
12.01.20178
--:nazar:
@kivircikkuzu
29,5
İstanbul
25.03.2017

3:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:-:nazar:
@speedy-gonzales
27
İstanbul
05,04,2017
11,01.2018
-:nazar:

[td] @Kuebak
[/td]
[td]24
[/td]
[td]İstanbul
[/td]
[td]09.04.2017
[/td]
[td]14.01.2018
[/td]
[td]1:emir_bebek:
[/td]
[td][/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td]:nazar: [/td]
[/tr]

[td] @Nhnbtn
[/td]
[td]27
[/td]
[td]Bursa
[/td]
[td]28.03.2017
[/td]
[td]06.01.2018
[/td]
[/td]
[td][/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[/tr]

[td] @gogo7_
[/td]
[td]29
[/td]
[td]İzmir
[/td]
[td]30.03.2017
[/td]
[td]05.01.2018
[/td]
[/td]
[td][/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[/tr]

[/td][/tr][td][/td][/tr]
[tr][td]
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-01-2018

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla...

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.[/td][/tr]
[/QUOTE]
İnşallah isteyen herkes tabloya dahil olurr

Merhabalar :)
İlk çocuk
İzmir-29
SAT 30.03.2017
T.Doğum T. 05.01.2018
Beni de eklerseniz sevinirim.
merhaba sizinle tarihlerimiz ayni.gecen hafta pazartesi doktora gitmistim yarin icin keseyi gormeye cagirdi bakalik.cok heycanverici ve stresli.sizde durumlar nedir?keseyi gordunuz mu?

merhaba sizinle tarihlerimiz ayni.gecen hafta pazartesi doktora gitmistim yarin icin keseyi gormeye cagirdi bakalik.cok heycanverici ve stresli.sizde durumlar nedir?keseyi gordunuz mu?

Merhaba, biz de çarşamba gittik doktara geçtiğimiz hafta.. Keseyi gördük çok şükür, haftaya salı yeniden gideceğiz.. Bazı tahliller istedi benden doktor, sağlık ocağından yaptırmamı istedi yarın kan vermeye gidicem. Bakalım hayırlısı inşallah, ilk bebek olunca aklım fikrim orda.

Arkadaşlar sabah kalktığımda ellerim şiş oluyor:110:, yüzüğüm olmuyo resmen gün içinde düzeliyor. Normal mi? Çok mu tuzlu tükettim acaba:işsiz:2. Ve 3.bebeği olacak arkadaşlarım biz ilk bebek bekleyenlerin size epey sorusu olabilir:KK17:

Kizlar gece karin agrisiyla uyandim.. Her ay ole olur du hemen bi majezik ictim ped koydum ve yattim.. Veee ben hala adet olmadim.. İlk defa bole bisi yasiyorum.. Karnim agrimissa benim bi kac saate adet olurdum. Hatta majezigi ilk agriyi hissettigimde icmezsem sonrasinda etki etmiyor..saskinimm.. Hamile olanlarda bole oldu mu adet sancilariniz devam etti mi

Arkadaşlar sabah kalktığımda ellerim şiş oluyor:110:, yüzüğüm olmuyo resmen gün içinde düzeliyor. Normal mi? Çok mu tuzlu tükettim acaba:işsiz:2. Ve 3.bebeği olacak arkadaşlarım biz ilk bebek bekleyenlerin size epey sorusu olabilir:KK17:
bende 9 ay bouinca hic odem olmadi.. Ama olan arkadaslardan hatirladigim kadariyla daha ileri zamanlardaydi. Odem icin simdilik erken diye dusunuyorum.

Kizlar bugun gidip.kan vermeyi tekrarlasam mi. iki arada bir derede kaldim. carsamba cuma verdim degerler düşüktü. batta pazar idi. yukseldi mi ne kadar oldu. meraktayim. dr.ye ne zaman gideyim. kafamda sorular var. degeri gorsem oyle mi gitsem yoksa direkt randevu mu alsam.

Benim de cuma günü 40 pazartesi 158 çıktı bhcg ama kese yok alttan da baktı doktor inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder:KK17:

Kizlar gece karin agrisiyla uyandim.. Her ay ole olur du hemen bi majezik ictim ped koydum ve yattim.. Veee ben hala adet olmadim.. İlk defa bole bisi yasiyorum.. Karnim agrimissa benim bi kac saate adet olurdum. Hatta majezigi ilk agriyi hissettigimde icmezsem sonrasinda etki etmiyor..saskinimm.. Hamile olanlarda bole oldu mu adet sancilariniz devam etti mi

Sanki adetim geliyor gibi hissettim resmen bütün belirtilerim aynıydı..

bende 9 ay bouinca hic odem olmadi.. Ama olan arkadaslardan hatirladigim kadariyla daha ileri zamanlardaydi. Odem icin simdilik erken diye dusunuyorum.

Bence de ödem çok erken dün biraz tuzu kaçırdım ondan mı oldu acaba, daha dikkatli olmak gerek demekki..

Back