- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Hoşgeldiniz sizde :=)Merhaba kızlar, bende Allah nasip ederse Ocak annesi olacağım inşallah. birlikte sorularımızı paylaşmanız için güzel bir platform olmuş. Herkese selamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz sizde :=)Merhaba kızlar, bende Allah nasip ederse Ocak annesi olacağım inşallah. birlikte sorularımızı paylaşmanız için güzel bir platform olmuş. Herkese selamlar
2014 şubat annelerinden çok güzel dostluklarım oldu
inşallah sizlerle de öyle oluruz.
İnşallah canım bende yarın 2. Tahlilimi verecem ilk değerin kaçtıİnşallah benim de yarın 2.kan tahlilim iyi çıkar. Sonrasında aranıza katılmayı ve listenize dahil olmayı sabırsızlıkla bekliyorum.❤
28 haziran ve birde kizim.var 7 yasina giricek.agustosta bu bebek.surprizEvet canım 27 Mayıs doğumlu oğlum seninki
Gec dollenmedir uzulme bak.ben.betaya baktirmadim.bile minicik bir.nokta.olarak.var kese dedi drum gec dollenme cuma gel dedi.bakalimBenim saat 5 Nisan. Adetin 33. gününde gittim pazar gunu, 101.8 çıktı. Çok umutlanamiyorum. Düşük gibi geldi bana diğer yazılanları okuyunca.
Maşallah canım kısmetiyle gelir bebeğin canım emziriyor musun peki hala28 haziran ve birde kizim.var 7 yasina giricek.agustosta bu bebek.surpriz
Tam.ayni.soruyu soracaktim.sana.... suan icin evet.folik asit i cift.aliyorum iyi beslenmeye cabaliyorum....emzirebilirsem tandem emzirmeyi denemek istiyorum ya sen.emziriyormusunMaşallah canım kısmetiyle gelir bebeğin canım emziriyor musun peki hala
Bencede canım geç döllenmedir takma kafaya bende yarın bakalım kaç çıkacakBenim saat 5 Nisan. Adetin 33. gününde gittim pazar gunu, 101.8 çıktı. Çok umutlanamiyorum. Düşük gibi geldi bana diğer yazılanları okuyunca.
Evet emziriyorum ama bugün kadın doğum doktorumu aradım hem randevu aldım hemde bunu sordum 1 ay içinde yavaş yavaş kessin demiş haftaya kontrolüm var yüz yüze soracam tekrardanTam.ayni.soruyu soracaktim.sana.... suan icin evet.folik asit i cift.aliyorum iyi beslenmeye cabaliyorum....emzirebilirsem tandem emzirmeyi denemek istiyorum ya sen.emziriyormusun
Ayni seyi soyledi doktorum...en azindan yasina kadar emsin istiyorum...aklima geldikçe agliyorum kesme işi uzuyor beniEvet emziriyorum ama bugün kadın doğum doktorumu aradım hem randevu aldım hemde bunu sordum 1 ay içinde yavaş yavaş kessin demiş haftaya kontrolüm var yüz yüze soracam tekrardan
Kızlar aramızda kese görüp kalp atışı duyan var mı varsa kaç haftalıkken görüp duydular
Merhaba bat 11 mayıs bugün pozitif sonuç aldım yarın kanda bakıcam inşallah :)Selam kızlar. Hamileliğini benim gibi yeni öğrenenler gelin bu heyecanlı süreci beraber yaşayalım.
Ekledim canımilk çocuk
31 istanbul
sat 06.04.2017
tahmini dt : 12.01.2018
Ekledim canım hangi ildesin onu da söyler misin?Beni de ekleyebilirsiniz
2.cocuk
34 yaşındayım
Sat 01042017
Tahmini dt 06.01.2018
Ekledim canım hangi ildesin onu da söyler misin?Bu arada liste olusturmussunuz beni de ekleyin
2. Cocuk
Sat :02.04.2017
34 yasindayim
Tahmini d.t: 08.01.2018
Ekledim canım hangi ildesin onu da söyler misin?Selam bende ocak annesi olcağım inşallah sat 07.04.2017 doğum tarihi 11.01.2018 2.cocuk yaş 34
ilk çocuk
22 istanbul
sat 12.04.2017
tahmini dt : 17.01.2018
karından mı gördün canım kaç haftalıksın şimdiBUGÜN keseyi gördük biz
Beş haftalıkken kese görülüyor beta hcg 6000/7000 seviyesinde ise karından rahatlıkla görülüyor 6/7 haftalık gibiykende kalp atışları duyulabiliyor tabiki geç döllenme olmamış ise
Bat ne ben bilmiyorum son adet tarihi miMerhaba bat 11 mayıs bugün pozitif sonuç aldım yarın kanda bakıcam inşallah :)