- 14 Haziran 2012
- 132
- 75
- 98
inşşş olmaz tabiii ama benimde 5. hafta sonu başladı ve bayağı fenayımCok sukur bulantim yok cok istahli sayilmam. Zorla yiyiyorum gibi. Mide yanmam bas agrim bel agrim yok. Sadece arada sol kasigim agriyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşşş olmaz tabiii ama benimde 5. hafta sonu başladı ve bayağı fenayımCok sukur bulantim yok cok istahli sayilmam. Zorla yiyiyorum gibi. Mide yanmam bas agrim bel agrim yok. Sadece arada sol kasigim agriyor.
benim oglusumda 3 yaşında kardese ihtiyacı var bunu hissediyorum inşallah sizinde benimde en kısa zamanda 2. bebişleri olur oo kısmet hic kafanızı takmayın yumurtlama gununu kacırmayın siz yanına gidin sehir dısına4 yaşını bitirdi canım.ah bazen kafamı vuruyorum duvarlara dört sene nasıl geçti anlamadım diye.ama sonra düşünüyorum oğlumun her anını doya doya yaşadım.ikincisi de bunu yaşasın.annesiyle babasıyla abisiyle .hakkımızda hayırlısı olsun rabbim içimden geçeni biliyor inşallah bu ay hepimize nasip eder.adetim dün bitti iş şu bi hafta çalışmak lazım inşallah eşim erken dönerde bu ay da geçen ay olduğu gibi boş geçmez.geçen ayda en verimli zamanlarda il dışındaydı
Adeet günümde çıktı bu sonuç canım sağolasınHayırlı olsun
gecikmenin Kaçıncı gününde bu sonuç çıktı canım
Yas 29.5 3. Cocuk insallah sat 25 mart istanbul bizi de ekle teyzesi listeye
27 İstanbul sat 05-04-2017
Bat 11-01-2018
2. Çocuk
Ilk cocuk
24 istanbul
Sat 9.04.17
T.dogum t. 14.01.18
İlk çocuk
27 Bursa
Sat 28.03.2017
T.Doğum T. 06.01.2018
Beni de ekler misiniz listeye
Ekledim herkesi eklemediğim varsa yazsın ekleyimMerhabalar :)
İlk çocuk
İzmir-29
SAT 30.03.2017
T.Doğum T. 05.01.2018
Beni de eklerseniz sevinirim.
Adeet günümde çıktı bu sonuç canım sağolasın
Teşekkür ederiz canım allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin, hamile olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin
Ekledim herkesi eklemediğim varsa yazsın ekleyim
Güzel paylaşımlar yapalım inşalllah
teşekkür ederim.canim.insallahhh insallahAdeet günümde çıktı bu sonuç canım sağolasın
Ekledim herkesi eklemediğim varsa yazsın ekleyim
Güzel paylaşımlar yapalım inşalllah
Ikisindede oyleydim.insallah bunda.olmam diye dua ediyorum.oglum.cok minikBakalım bunda neler yaşayacağız.
Kızında 5,5 ay kustum üstüne bide kolumda damar yolu ile geziyordum sürekli serum taktılae
melodi çok küçükmüş ama daha iyi beraber buyurler adanadamısın hangi dr gidiyonbenim ilk bebeğim 11 aylık daha
Senin adına çok sevindim sende benim gibi pıhtılaşmadan bebeğini kaybetmişsin görmüştüm seni bende bu Cumartesi kan vericem inşallah 0 ları görmem :)Hayırlı olsun topiğin canım bebişinde .. yavrumun ilk haberini bugün aldım bende ,ancak doğum erken gelirse yada sezeryan olursa aralık ayı da olabilir (Normal doğum fobisi olan toy anne )
Evet canım Adanadayım birlikte büyüsünler istedim sende mi Adana mısınmelodi çok küçükmüş ama daha iyi beraber buyurler adanadamısın hangi dr gidiyon