• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
cnm bende geçen aydan beri ikinciye niyetliyim gecen ay olmadı bu ay bakalım kısmet ama kalbini ferah tut bende ilk kızımda hamile olduğumu bilmeden ilaç kullanmıştım çok sükür birsey olmadı ne zaman bat senin yakınmı
bugun 28. Gunum.. Genelde 28 ile 33 arasi degisiyor.. İlk gebeligimde gogus uclarimda asiri hassasiyet olmustu.. Suanlik bi belirti biso yok. Aksine adet olacakmisim gibi kasik agrisi var.. Hayirlisi olsun.. Okuyamadim tum yazilanlaro belki yazmissindir Senin durumun nedir bu ay icin var mi umut..

Canlar bulantılarınız sadece sabah mı oluyo gün içindede oluyomu benim gün içinde bulanıyo resmen midem yanıyo

Merhaba kızlar bende 5+3'teyim,grubu yeni gördüm artık buradayım:KK39:zorlu bi tüp bebek sürecinden sonra çok şükür hamileliğimi öğrendim.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi inşallah.:KK200::anneadayı:
Ayyy aynıyız ikimizde bende 5+3 deyim :) Allah'a şükür sağ salim kucağına al insallah . Kese gözüktü mü sizde peki onu merak ettim

Ayyy aynıyız ikimizde bende 5+3 deyim :) Allah'a şükür sağ salim kucağına al insallah . Kese gözüktü mü sizde peki onu merak ettim
Merhaba,çok teşekküler inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz.
İlk muayenem önümüzdeki cumartesi heyecanla bekliyorum.Sizde durum nasıl muayene oldunuz mu hiç?

ben yarın tahlilu tekrarlayayim diyorum kizlar. gerek var mi.
Bende aynısını düşünüyorum:110: iki gün arayla iki kan testi yaptım.onun dışında hiçbir haber alamadım içerden:anneadayı: cunartesi muayenem var ama çok meraklanıyorum herşey yolunda mı değer arttı mı diye.o_O

Canlar bulantılarınız sadece sabah mı oluyo gün içindede oluyomu benim gün içinde bulanıyo resmen midem yanıyo
Cok sukur bulantim yok cok istahli sayilmam. Zorla yiyiyorum gibi. Mide yanmam bas agrim bel agrim yok. Sadece arada sol kasigim agriyor.

Merhaba,çok teşekküler inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz.
İlk muayenem önümüzdeki cumartesi heyecanla bekliyorum.Sizde durum nasıl muayene oldunuz mu hiç?
Ben bir kere muayene oldum yeri hazır ama kese gözükmüyor dedi istersen vajinadan bakabilirim dedi kabul etmedim bende persembe gunu gitmeyi düşünüyorum ayın 5 inde bhcg 741 cikmisti benim

Bende aynısını düşünüyorum:110: iki gün arayla iki kan testi yaptım.onun dışında hiçbir haber alamadım içerden:anneadayı: cunartesi muayenem var ama çok meraklanıyorum herşey yolunda mı değer arttı mı diye.o_O
bat ne zaman canim. bende adet olmadan ogrendim. çarşamba verdim.cuma tekrarladim. pazar batti. bugun tekrarlayayim diyorum.

Günaydın güzel mi güzel anne adayları

Adetime son 9 gun kaldi ama galiba gene gecikme olacak cunku gec yumurtlama oldu hissettim bebek istediğimden beri düzen falan kalmadı 4 5 gun gecıyor bu ay bal corek otu yedım sogan kuru de 9 gun ıcebıldım artık oldugu kadar olmadığı kader dıyorum bu arada sabah atesim 36.6 cıktı gebelik varsa ne zaman yükselmesi lazım adete yakın mı bilen yazabılırse sevinirim kızlar :110::63:

Canım adetin başlangıcından ölçmen lazım ki yükselme var mı anlayabilelim yumurtlama olduğunda yükselme olur canım

Haftaya salı gününe randevu aldım hayırlısıyla keseyi görürüm inşallah

günaydın kızlar anne adaylarını tebrik ediyorum:KK31::KK200::anneadayı: olmayan arkaslarıda insallah diğer aya olur :KK19:bana gelince adet olmadım :oops:beklemedeyim sol kasık agrısı devam :duduk:

Kızlar günaydın. Nasılsınız bakalım bugün? Bende çaktırmadan yavaş yavaş mide bulantısı yokluyor sanki :işsiz: bu arada @Videsupra burada mı. Bugün dr a gidecekti ne yaptı acaba. Umarım hamile çıkar çünkü çok inandırmış gibiydi kendini :( güzel haberlerle gelir inşallah :dua:

Kızlar merhaba galiba bende ocak annesiyim :halay:Galiba diyorum çünkü SAT a gore 27aralik oluyor doğumu ama benimki geç döllenme galiba adetten 42gun sonra değer 118di

Hoşgeldin canım aramıza. Bende 7 ocak tahmini doğum ama sezeryan istiyorum benim de aralık da olabilir :) kısmetimiz bu topikmiş şekerim keyfini çıkar :halay::rapci::spor::21::KK31:

Back