• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ederim tabi ki dua etmez miyim. Başka belirti neler var mesela. Idrarinin rengi ne.
Canım idrar rengi normal şu renginde.. arada bi koyu renk oluyor yani sapsarı oluyor ama çok nadir... ama idrarım kokuyor... bide bugün ilk defa bişey oldu sabah kahvaltıda salatalık yedim.. idrarımdan salatalık kokusu geldi.. çok iğrenç oldu şuan bunları anlatmam zaten hamilesiniz midenizi bulandırsaysam özür dilerim:(

Tatlım o arkadaşın olayı başkaydı. Hastalık olmuş psikolojisi bozulmuş belki. Belki de şizofrendi. Yani normal insan davranışı değildi. Tamam soru soruyoruz hepimiz cevabımızı aldıktan sonra eyvallah. Ama verilen cevaplar yetmedi üstüne topic topic dolaşıp aynı soruyu sordu. Neyse amaaaannnn Allah kimseye dermansız dert vermesin. Kendi yolundan saptırmasın. Düşmez kalkmaz bir Allah. Allah uzak etsin
Bilmiyorum canım valla sana anlatmış demek ki.. ozaman Allah yardımcısı olsun ne diyelim...

Bilmiyorum canım valla sana anlatmış demek ki.. ozaman Allah yardımcısı olsun ne diyelim...
Yok canım bana anlatmadı. Birbirimize girdik zaten :KK70: neyse aman geçti bitti. Bu arada konuya tam hakim değilim ama batın geçti mi senin? Sanırım bebiş istiyodun

Yok canım sende bu kadardan da midemiz bulanacaksa:) ama hamilelik de koyu sarı oluyor diye biliyorum benim de öyle. Tabi çok su için de rengi açılıyor. Burnun hassaslaşmış demektir bu çiş içinde salatalık konusunu hissettiğine göre:) ama yinede umitlendirmiyim seni yarın öğren:)

Haaaa konuşmuştuk doğru ya. İnşallah güzel haberler verirsin canim

Yok canım sende bu kadardan da midemiz bulanacaksa:) ama hamilelik de koyu sarı oluyor diye biliyorum benim de öyle. Tabi çok su için de rengi açılıyor. Burnun hassaslaşmış demektir bu çiş içinde salatalık konusunu hissettiğine göre:) ama yinede umitlendirmiyim seni yarın öğren:)
:))) göğüslerimde şiş ve ağrıyor bide kahverengi yuvarlak halka varya orada küçük kılcal damarlar çıktı... inşallah psikolojik değildir ya...

Yok canım bana anlatmadı. Birbirimize girdik zaten :KK70: neyse aman geçti bitti. Bu arada konuya tam hakim değilim ama batın geçti mi senin? Sanırım bebiş istiyodun
Aaa öyle mi demek ki kaçırdım.. hangi formda tartıştınız... görseydim destek atardım sana sıkıştırırdık köşeye :bicak:

Kizlar benim kan testi cikti 0.100 yani gebe degilim ne yazik ki bat 12 mayis gelir muhtemelen ikinci ay klomen ve ve catlatma ignesi kismet degilmis bu ay bana

Maşallah kızlar. Çok hizlisiniz. Yetişemiyorum. Hamileliğini yeni ögrenenler hayırlı olsun. Hoşgeldiniz. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bekleyenler de en yakın zamanda güzel haberler verirler bize inşallah

Valla cok ugrasmistim kizlar ve yumurtlama takibi yapilmisti buna ragmen olmadi 10 gun boyunca hic ara vermeden yaptim olmayinca olmuyo

Hamile kalan arkadaslar neler yaptigini bizimle paylasirsa belki bizde bi yol gosterirler valla sevinirim paylasin biz hamis kalamayanlarlada kizlar

Hamile kalan arkadaslar neler yaptigini bizimle paylasirsa belki bizde bi yol gosterirler valla sevinirim paylasin biz hamis kalamayanlarlada kizlar
Ocak ayından beri istiyorum
Bu ay yumurtlamayı tam olarak takip ettim.
Zaten diyordum bu kadar takibe olmazsa bir dahaki ay yapmam diyordum nasip.

Bende 15 aydir kalamiyordum iki kere klomen tedavisi gordum ikisindede 10 üzeri yumurta olustu ama gebelik olusmadi.. Bu ay icin doktorum artik rahim filmi cekilirsin ve baska bi yöntem deneriz klomen sana yaramiyor demisti.. Rahim filmi cektirdim bisey cikmayinca doktoruma madem tüplerdede bir sorun yok ozaman tedaviye devam etmek istemiyorum bosuna hormon yuklemesi yapmiyalm dedim.. Sadece bu ay kendiliginden yumurtam gelismismi bakabilirmisiniz dedim.. Bakti 1 tane gelismisti catlatalim dedi ilk defa catlatma ignesi vuruldum.. Ve iliskiden sonraki gün hacematta yaptirmistim.. Ve adetin ilk günü itibariyla hayit suyu icmeye baslamistim.. Yani rahim filmi hacemat hayit suyu ve igne.. Hangisi vesile oldu Allah bilir.. Ayrica rahim filmi adet bittikten sonraki gun cekildim iki gun iliski yasak dendi sonra doktorda igneden 36saat sonraya kadar yasak dedi yani tam 5 gun üzere iliskiye girdik bence onunda etkisi vardi.. Cunku bir hoca esinin spermleri birikmesi icin 5 gune ihtiyaci var demisti takmamistim hic ama nasib belkide dedigi gibiydi.. Kusura bakma canm cok uzattim ama benim hikayem böyle..

Herkese selam kızlar,
Mesajları çok takip edemiyorum ama hamile olan herkesi tebrik ederim,
Negatif sonuç alanlarda inşallah en hayırlı zmn da tadarlar bu duyguyu

Back