Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese selam kızlar,
Mesajları çok takip edemiyorum ama hamile olan herkesi tebrik ederim,
Negatif sonuç alanlarda inşallah en hayırlı zmn da tadarlar bu duyguyu
Ben günde bir kez Folbiol kullanıyorum. Herkes ne güzel dileklerde bulunmuş. Hepsine amin diyorum. Allah gonlumuze göre versin.
Canim sadece kafan boş olsun....Hamile kalan arkadaslar neler yaptigini bizimle paylasirsa belki bizde bi yol gosterirler valla sevinirim paylasin biz hamis kalamayanlarlada kizlar
Allah sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin bebeğini.
Kendi adıma konuşuyorum, inşallah durumum netleşsin de hemen güzel haberi vereyim burdan. Yarın akşam olumlu olumsuz 2. test sonucumu haber veririm.
Âmin hepimizin inşallahİnşallah gönlüne göre olsun herşey
Valla bende kızımda istemedim esım istedi ilk aydan oldu bunda istiyorum ne gelen var ne gıdenKesinlikle ben.korundugum.halde oldu
Kızlar bnm gebeliğim bgn 4+4
Heves ettik erkenden gittik ama daha nokta kadar belki dğil
Doktor haftaya çağırdı
Bende bugün gittim hemde bilerek bir şey görülmeyeceğini.
15 gün sonraya kaldı/
Ayrıca ben patlayacak gibiyim ya ️
İlk hamileliğimde hiç birisini yaşamadım şimdi gırtlağa kadar doluyum sanki
Allah senden razi olsun hayit suyunu icmeyi ne zaman biraktin ve igneden 36 saat sonra 1 keremi ilisikiye girdin canimBende 15 aydir kalamiyordum iki kere klomen tedavisi gordum ikisindede 10 üzeri yumurta olustu ama gebelik olusmadi.. Bu ay icin doktorum artik rahim filmi cekilirsin ve baska bi yöntem deneriz klomen sana yaramiyor demisti.. Rahim filmi cektirdim bisey cikmayinca doktoruma madem tüplerdede bir sorun yok ozaman tedaviye devam etmek istemiyorum bosuna hormon yuklemesi yapmiyalm dedim.. Sadece bu ay kendiliginden yumurtam gelismismi bakabilirmisiniz dedim.. Bakti 1 tane gelismisti catlatalim dedi ilk defa catlatma ignesi vuruldum.. Ve iliskiden sonraki gün hacematta yaptirmistim.. Ve adetin ilk günü itibariyla hayit suyu icmeye baslamistim.. Yani rahim filmi hacemat hayit suyu ve igne.. Hangisi vesile oldu Allah bilir.. Ayrica rahim filmi adet bittikten sonraki gun cekildim iki gun iliski yasak dendi sonra doktorda igneden 36saat sonraya kadar yasak dedi yani tam 5 gun üzere iliskiye girdik bence onunda etkisi vardi.. Cunku bir hoca esinin spermleri birikmesi icin 5 gune ihtiyaci var demisti takmamistim hic ama nasib belkide dedigi gibiydi.. Kusura bakma canm cok uzattim ama benim hikayem böyle..
Sende var mı belirtiler
Sikayeti baslayanlar varmi
Ben de oyleyim...Hamilelik belirtileri ise 5 haftalık hamileyim
Ben...
Şişkinim öyle böyle değil.
Hoşgeldin aramıza pardon hoşgeldinizBenim de bugün adet olmam gerekiyordu test yaptım çift cizgi kan da 111.3 cıktı .. galiba ocak AnnesiyimRabbim isteyen herkese nasip etsin..
Benim de bugün adet olmam gerekiyordu test yaptım çift cizgi kan da 111.3 cıktı .. galiba ocak AnnesiyimRabbim isteyen herkese nasip etsin..
Ben de oyleyim...
Allah senden razi olsun hayit suyunu icmeyi ne zaman biraktin ve igneden 36 saat sonra 1 keremi ilisikiye girdin canim