- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.735
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben bu test olayını hiç içime sindiremedim şu zamana kadar. Bu kadar zaman geçmiş kan testi vermedin mi hiçCanım benim 16 gün gecikti 3 kere evde test yaptım hepsi negatif.. en son testi 3 gün önce yaptım
Ben de zaten ishal olmuştum ilk başta ve bu şikayetle gittim doktoraBenim göğüs damarlarım yeni belirginleşti.. ama karnımın guruldamaları bir buçuk haftadır var.. bazen ishal oluyorum bazen kabız oluyorum...
Kızlar hamilelik belirtileriniz arasında karın guruldaması var mıydı?
Ya birde çok korkuyorum negatif duymaktan bıktım çok üzülüyorum artık korktuğum için hep erteledim..Ben de zaten ishal olmuştum ilk başta ve bu şikayetle gittim doktora
O da ayrı bir durum ama ha kanda öğrenmişsin ha bi kaç gün sonra adet olmuşsun canım. En azından kafandaki sorulardan kurtulursun. Bebiş yoksa da adet söktürücü bi şeyler yaparsınYa birde çok korkuyorum negatif duymaktan bıktım çok üzülüyorum artık korktuğum için hep erteledim..
Ayyy canım benim ya inşaallah Allah'ım hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin bana ve isteyen herekese lütfen dua et hamilelerin duası kabul olurmuş...Canım benim olmadı ama annemin meşhur sorusudur . Adet gecikmem var dediğim de hemen karnın gurulduyormu diye sorar:))
Aynen canım haklısın.. yarın gidecem inşallah hamileyimdir ya.. dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş...O da ayrı bir durum ama ha kanda öğrenmişsin ha bi kaç gün sonra adet olmuşsun canım. En azından kafandaki sorulardan kurtulursun. Bebiş yoksa da adet söktürücü bi şeyler yaparsın
İnşallah canim benim. Rabbim inşallah gönlüne bir müjde nasip eder. İnşallah hayırlı haberler alırsın. Haberdar et olur mu? İnşallah güzel haberler verirsinAynen canım haklısın.. yarın gidecem inşallah hamileyimdir ya.. dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş...
Evet canım ben 5 gün o ağrıları çektim adet olcam sandım test yapmadım 5. Gün eşimin ısrarıyla çift çizgiyi gördüm hala ağrılarım devam ediyo özellikle çok ayakta kalınca merak etme stres yapma derimana gercekten mi korktum iltihap mı var kis mi var yarına kadar olmazsam test yapayım iş yerindeyim suanda dk bir lavaboya gidiyom adet oldummu diye
tesekkür ederim canım kasık agrısı ve bel agrısı var adette olabilirTşkler canım darısı sana inşallah canım yumurtlamanın 3. Gününden beri mide bulantısı var canım hafif son günlerde de bel ağrısı
canım stres değilde heyacan yapıyorum ilk bebek miEvey
Evet canım ben 5 gün o ağrıları çektim adet olcam sandım test yapmadım 5. Gün eşimin ısrarıyla çift çizgiyi gördüm hala ağrılarım devam ediyo özellikle çok ayakta kalınca merak etme stres yapma derim
Aslında herkeste belirti farklı oluyor.tesekkür ederim canım kasık agrısı ve bel agrısı var adette olabilir
Yavrucum trollemeye mi geldin? Her sayfaya aynı şeyi yazıyorsun. Cevabını da verdi insanlar. Neyin derdi almış seni? Evlenecekmişsin işte ne güzel. Korkma gebelik belli olmaz. Nikahı kıydıktan sonra kocana verirsin müjdeyiEvlilik için sağlık raporunda gebelik belli olur mu