Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Hersey cok guzel olacak sızler ıcın bende cok heyecanlıyım kızlaaaaar🥰

Ben ıkı aydır ıdrar vermedım hıc tansıyon arada bır benımde yukselıyor ama,korkma canım ıdrarda proteın cıksa bıle senınkı baslangıc sevıyesındedır gebelık zehırlenmesınde goruntunden anlıyorum dedı dr bana dunkı kontrolde benımde gozumun onunde bıseyler gorup duruyorum bas agrım var,ama cok şişlik ödem olurmus ve tansıyon 12-85 yen yukarı olurmus.benım hep 12 ye 85 cıkıyor.eger oyle cok bır odem va durumun yoksa hıcbır sorun olmaz Allahın ıznıyle

Canım bende ıkı haftadır hep var o,hergun magnezyuma abanınca gectı dün ama bişey olmaz dogum yaklastı artık ondan oluyor.ılık dus yap uzan rahatlarsın.

Canım kımseyle aran bozulmadan dıyecegın sey cok basıt,annecıgım dogum yapacagım ya lohusayken yenı bebege alısmaya calısırken sessızlık olursa cok ıyı olur,zaten eltımde düşünür bunu ama yinede söyleyelim biz ona cocukları yatılı bırakmasın bir süre olurmu dersın,yani buna alınacak bırıde varsa defolsun gıtsın zaten eltın hanımın dusuncesı varsa kendı dusunur zaten.bencıl ınsanlara kızıyorum ama sen sakın ol lohusa olacaksın sakın kendını depresyona sokacak sıkıntılar etme kendıne,hersey gelıp gecer bu mınnosların bu gunlerı gelmez bıdaha🌸

Ayyy hadı canım bır avazda ınsallaah❤️bızı haberdar et dualarımız senınle🙏

Benım var😀sen dunkı yoldan yola devam,mide benıde mahvedıyor gece 2yle 5 aradı yıne tv ızledım sızmısım sonra.az ve sık ye kuru seyler yemeye calıs ve sakız cıgne canım buldugum tek cozumler bunlar😀atraksıyonu gerceklestırdın demı dun😀

@Ebussshhh kuşum senınkı persembemıydı yoksa benım gıbı cumamıydı?
Tansiyonum 13/8 den inmiyor. Dün şiddetli kusma yaşadım. Baş ağrısı gözümün önünden yıldız gecmesi hepsi var. Ben kusmayı bir gün önceki yediğim yemeğe bağlamıştım. Sabah yataktan kalktığım gibi kusmustum cünkü. Test yüksek cıkınca çağırdılar. Dünden beri büyük bi kutu verdiler idrarımı ona yapıyorum. 24 saatlik idrar alınacak. Oda yüksek cıkarsa doğumu başlatacaklar.

Kızlar önceki mesajları okuyamıyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olur, Yatış yaptım hastaneye birazdan doğuma alinacagim sonda takılacak çok korkuyorum anestezı altında takılsın istedim ama kabul etmediker artık yapacak bir şey yok. İnsaAllah güzel haberler yazmak nasip olur. Hepiniz Allah'a emanet olun

İdrarda protein kaçağı mi var canım değerin kaç çıktı tansiyon ile ilgili problemler varmiydi o referans veriyomus bu duruma
Normal hayatımda tansiyonum hep 9/5 tir. Gece 2 kere 15/9 oldu hastanede. Az önce 13/8 di. İdrarda protein kreatinin diye birşey bakılmış. 23 ten kücük olması gerekiyormıs değerin. Benim ki 47 çıkmış. 24 saatlik idrar veriyorum. Onun sonucuna göre bakılacak sanırım

Kız doğrucan mı yoksa sende bugün yarın 😀
Adam geç gidiyorsa madem değerlendir 🤣🤣
Tam okudum telefon kapandı sjbdjsndjdj geç gidiyo ama ağrılarım felfena bacak ve çatı mi artık ordaki kemiklerim gebertti beni 🥹 kasılmalarım hâlâ var şimdi açtım telefonu tekrar bakicam kaç dkda bir geliyo diye 🫠🫠

Benim ani ve erken doğum oldu bebeğim küveze alındı fakat ben el pompası ile sağdım. Oğlum emiyor olmasa da ona yetecek kadar süt geldi hemşirelerine ilettim. Hastanede oluyor dense de bence hastane çantasında el pompası olmalı

V Vaveylay papatya113 papatya113 her şey çok güzel geçer umarım sağlıkla kucaklarınıza alın
Canım bebeğin ve sen iyisindir inşallah mesajları çok okuyamadım 🙏🏻

Kızlar önceki mesajları okuyamıyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olur, Yatış yaptım hastaneye birazdan doğuma alinacagim sonda takılacak çok korkuyorum anestezı altında takılsın istedim ama kabul etmediker artık yapacak bir şey yok. İnsaAllah güzel haberler yazmak nasip olur. Hepiniz Allah'a emanet olun
Cnm korkma insallah mis gibi gececek dogumun 😍
Bize guzel haberler vereceksin bekliyoruz😍

Tam okudum telefon kapandı sjbdjsndjdj geç gidiyo ama ağrılarım felfena bacak ve çatı mi artık ordaki kemiklerim gebertti beni 🥹 kasılmalarım hâlâ var şimdi açtım telefonu tekrar bakicam kaç dkda bir geliyo diye 🫠🫠
Yakında kızlar bebeği doğurdum kordonunu nasıl kesebilirim diyeceksin diye korkuyorum🫣

Tansiyonum 13/8 den inmiyor. Dün şiddetli kusma yaşadım. Baş ağrısı gözümün önünden yıldız gecmesi hepsi var. Ben kusmayı bir gün önceki yediğim yemeğe bağlamıştım. Sabah yataktan kalktığım gibi kusmustum cünkü. Test yüksek cıkınca çağırdılar. Dünden beri büyük bi kutu verdiler idrarımı ona yapıyorum. 24 saatlik idrar alınacak. Oda yüksek cıkarsa doğumu başlatacaklar.
Canım kusma falan varsa dogumu baslatırlar o zaman.sen hazırlıklı git hastaneye🙏kolaylıklar dılıyorum🙏🌸

Çok kolay bir doğum olsun sağlıkla kavusun insallah. Dualarımız sizlerle <3

Yakında kızlar bebeği doğurdum kordonunu nasıl kesebilirim diyeceksin diye korkuyorum🫣
Ay tövbe kiz ne diyosun kabxjabdjsdnsjhdjd o kadar da değil 😂😂😂😂😂 ay simdi dedim ya bu da gelir başıma o kadar şanslıyım 😆😆 kasılmalar 5 e inerse uçarak giderim yeto daha kendi kendine sunisiz 5dkda bire inmiş adam olana çok bile bu derim 🥰🥰

Artık aşağıda oldukları için baskı yapıyor canım kafaları benim ilk gebeliğimde bebek tersti bu kadar baskı ağrı sızı hissetmemiştim şimdi kafa aşağı o kafadan kaynaklı aşırı derecede oradaki kemiklerime baskı ve ağrı yapıyor gece yatakta dönerken acısına uyanıyorum yatak yüksek WC ye kalksam çok zor kalkıyorum acıdan 🤦🏻‍♀️ Doktor geçen hafta aşağıya inmiş bir hareketlenme var demişti ama nts de bir şey çıkmadı benim sen şimdi ne zaman gideceksin bu hafta kontrolüne bir git bakalım ne diyecekler aşağıdadır seninde doğum yakındır diye düşünüyorum 🙏🏻🌸
Baktın mı kasılmaların ne durumda çıktı canım

Artık aşağıda oldukları için baskı yapıyor canım kafaları benim ilk gebeliğimde bebek tersti bu kadar baskı ağrı sızı hissetmemiştim şimdi kafa aşağı o kafadan kaynaklı aşırı derecede oradaki kemiklerime baskı ve ağrı yapıyor gece yatakta dönerken acısına uyanıyorum yatak yüksek WC ye kalksam çok zor kalkıyorum acıdan 🤦🏻‍♀️ Doktor geçen hafta aşağıya inmiş bir hareketlenme var demişti ama nts de bir şey çıkmadı benim sen şimdi ne zaman gideceksin bu hafta kontrolüne bir git bakalım ne diyecekler aşağıdadır seninde doğum yakındır diye düşünüyorum 🙏🏻🌸
Kontrole gidebileceğim bir doktorum kalmadı ki 😂😂😂😂 Rezzzzzzil durumdayim müşkül oldum 😆 devlete gidince böyle oluyo herhalde nxnxnsnsksk yatış verdiler en son ben de yattım dogurmadan çıktım mi dicem ne diyecegimi bilmiyorum snsbbdxbbznsnx muayene edecekler yine yatış diyecekler o yüzden gidesim gelmiyo

Çünküü
sancılarım gece boyu vardı sabah da vardi hatta şuan uyanana kadar yine vardi ama şuan 12 dkda geldi ikinci bakayım sıklaşacak mı ona göre acilden yatış için girerim zaten diye düşünüyorum 😅 yani gittiğimde artık yatışa gitmem lazım 🫠🫠🫠

Ay diğer yazacaklarimi yazamadim.

Ayaktaki baskiya tamam ama yatarken olmayan bacak ağrılarım başlıyor yatarken ne baskısı bu zaten göbeği yan deviriyoruz nsbxbdbxndnx benim de yatak yüksek geberiyorum inip çıkarken 😂😂😂

Bi de sana soylim ben prosu mu oldum bilmiyorum şuan gelen sancılarım eminim nstde 60 larda çıkacak 😆😆😆 kendime nst yapıyorum eksjjdjsjheiehjdejjdjd bak yazarken geldi yine 8 dk geçmiş öbürünün üstüne 😅 hissediyorum bu sancılar sıklaşma potansiyelinde kahvaltı yapayım kocamı kapıp 1-3 km yürürüz 😂😂 bakalım kalkınca geçecek mi bu kasılmalar

Back