2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar merhaba ,
5 gündür progestan kullanıyorum
içtikten yarım saat sonra resmen sarhoş gibi oluyorum
kafam ağırlaşıyor, sonra geçiyor ama işteyken resmen soyleneni bir kerede bile anlayamıyorum o aralıkta
kullananlar sizdede benzer bir durum yaşanıyormu

kızlar yaa midem falan bulanmıyor ama burnum tıkalı benim. uyurken ağzımdan nefes alıyorum. nette araştırdım bazı hamilelerin başına gelebilirmiş.aranızda benim gibi olan var mı. bi de meme hassasiyetiniz var mı. bi tane kızım var onda hamile olduğumu memelerimden anlamıştım. daha sonra bi tane kürtajım oldu onda da meme hassasiyetim vardı. ama bu gebeliğimde meme hassasiyetim yok neden acaba.

Canım ben fitil olarak kullanıyorum
Gayet iyiyim doktoruna danış bence

Benimde burnum tıkalı canım
Meme hassasiyetim zaman zaman oluyor bende sürekli değil

canım benim başlarda vardı ama şu an daha rahatım yani memelerim daha rahat:)

bence çooook normal her hamilelik farklı

bazısı 0 bulantı bazısı bel ağrısı bazısı başka bir şey

hatta hiiiiiiiiç belirti yaşamayanlar bile var :)

progestan agızdan alınınca çok fazla yan etkisi oluyormuş baş donmesı halsızlık vs vs vs gıbı

ama vajınal alınırsa cok rahatmıs

ama doktor bazı durumlarda vajınal vermıyormus

bı sorun bakalım ne dıyecek

Geçen haftalarda bende de çok fazlaydı. Bu hafta çok rahatım. Ama belirtiler azalınca da insan ters giden birşeyler mi var diyerekten endişeleniyor :) İnş sağ salim kucağımıza alırız. Bu arada cinsiyetleri hisseden var mı? Ben erkek hissediyorum. Birdaha ki hafta kontrolüm var bakalım tahmin alabilecekmiyim :)

yok yok hiç endişelenecek bir şey yok sağ salim sağlıkla sıhhatle kucagımıza alacagız ınsallah :)

patır patır dogum haberlerı gelecek :)

ben bir şey hissetmiyorum hatta soranlara geçen hafta pirinç tanesi hissediyordum bu hafta kahve çekirdeği gelecek haftada üzüm tanesi diyorum hahhahah:)

hadi bakalım yazarsın buraya :)

Dilekizm nasıl bağlantılı dilekizm cinsiyet ile meme hassasiyeti

hassas ise erkek değilse kız falan mı nasıl?

nedense ben bu belirti ile cinsiyet olayına pek inanmıyorum

aşırı rahat hamilelik geçirdi bir arkadaşım kızı oldu başka biri de oo rahat geçiyorsa erkek demişti

bol tatlı yemek erkek dediler bol ekşi yedi bir arkadaş oğlu oldu

böyle böyle bir sürü örnek var :)

Dilekizm nasıl bağlantılı dilekizm cinsiyet ile meme hassasiyeti

hassas ise erkek değilse kız falan mı nasıl?

meme hassasiyeti fazlaysa kız diyorlar. hormonlardan dolayı ki benim de ilk evladım kız. felaket göğüs hassasiyeti yaşadım hamileliğimde. ikinci kürtajımda da çok ağrıdı onda cinsiyeti bilmiyordum doktora da sormadım. ama bu gebeliğimde hiç ağrım yok büyüme yok bakalım bi öğreneyim cinsiyetini doğrumu yanlış mı hep beraber görürüz canım

Merhabalar;

9.haftamda tekrar kontrole gittim herşey yolunda Allaha şükürler olsun,
12.haftaya tekrar randevu verdi doktorum.

Acaba cinsiyeti görebilir mi ki :)

Benim ilk hamileligimde 12. Haftada koca pipili oglumu ogrenmistik

bebek bezi almış kardeşim :) çok lazım olucak diyor :)

Benim esimde aldi simdiden bir suru en cok o lazim olacak aynen ama kucuk numara cok stoklamamak lazim hemen buyuyorlar.

Bende gunduz iciyordum bir bas donmesi yasiyordum ki aklim gidiyordu valla vajinadan kullanma demisti drum suanda da biraktim cok sukur

Benim bi kimyasalla beraber 3. Hamileligim hamile oldugumu goguslerimden anliyorum hep oyle hassaslasiyorlar ki dokunulmuyor bile ama herkeste ayni olmuyor tabikide. Suanda hassasiyetim gecti ama hersey yolunda sukur

Canim malesef bu ilacin yan etkisi bu, hatta ben o ilac yüzünden bir süre araba kullanmayi biraktim. sarhoş ediyor ama herkeste ayni yan etki oluyor merak etme. doktoruma ilacı fitil okarak kullanabilir miyim dite sordum, kanama alani iyilesene kadar agizdan almaya devam dedi. 1 hafta sonra ultrasonda kanama alanimi kontrol etti. iyilestigimi görünce fitil olarak kullanmaya basladim. simdi rahatim

HADİ İNŞALLAH

HADİ İNŞALLAH

aynen ben de adet 7 gün gecince ilk saglık ocagına gidip tüm bu dediklerinizi yaptırmıştım :)

8 haftaya kadar da sağlık ocağı bildirmek zorunlu cezası var kızlar :)

Saglık ocağına bildirmeyi gectim benim saglık ocağına kaydım bile yok su an :)
Evlendigimde unuttuk sonra da eşimin dogu çıkarsa diye bekledik derken geldi gecti gunler

Saglık ocağına bildirmeyi gectim benim saglık ocağına kaydım bile yok su an :)
Evlendigimde unuttuk sonra da eşimin dogu çıkarsa diye bekledik derken geldi gecti gunler

BİR AN ÖNCE YAPTIR KAYDINI CANIM ORASI DA TAKİP EDİYOR Kİ DOĞUMDAN SONRA ZATEN AYDA Bİ KERE 2 AYDA Bİ KERE ÇAĞIRIYOR BEBEĞİ TAKİP ETMEK İÇİN AŞILARINI FALAN

Aynı sıkıntıyı çokça yaşadım canım doktorum ama progestanı alttan fitil olarak alabilirsin dedi hem daha etkili oluyormuş hem de yan etkisi azalıyor .

Kızmayın ama ben aynen oyleyim. Rabbim bulantısı olan herkese yardım etsin cok zordur eminim insallah enn kısa surede gecer. Benm hic bulantım halsizligim istahsızlıgım ağrım sızım bas donmem ve göğüs hassasiyetim olmadı hatta şüphelendim kendimden acaba hamile degil miyim diye tabi ufak bi ağrıyla cok minik kanama dısında hamdolsun hic sıkıntımız yok. Sanırım şanslıyım umuyorum 9ay boyle gecer :) hepimizin insallahhhhh Gule oynaya hic huzursuzluk yaşamadığımız bi hamişligimiz olur innnsallahhhh sonrasında da tek avazda neşter değmeyen tertemiz ağrısız bi normal dogum :) off duaya bak bee amin deyin kızlar ihtimali biraz zor ama mubarek ramazanda hamişin duası da kabul olur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…