- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar;
9.haftamda tekrar kontrole gittim herşey yolunda Allaha şükürler olsun,
12.haftaya tekrar randevu verdi doktorum.
Acaba cinsiyeti görebilir mi ki :)
kızlar bu arada dün sağlık ocağına gittim. kan tahlili verdim. troid, şeker gibi değerlere bakılacakmış. bir de idrar tahlili verdim temiz mi enfeksiyon var mı diye. ebemiz özellikle çağırdı bu kontroller için. bilginiz olsun
Bana geçmez 3 hafta şimdi yabi tahmin yapar ama :) en güzeli 16. haftayı beklemek :) hatta 20. haftadaki detaylı ultrasonu beklemek :)
Bana geçmez 3 hafta şimdi ya
Ay ben sabırsızım ve meraklıyım fazlasıyla :)doguma kadar ogrenmeyıp suprız olsun diyenler var :):)
Ay ben sabırsızım ve meraklıyım fazlasıyla :)
Ona göre alışverişlerini de yapmak isterim nasip olursa inşallah
doguma kadar ogrenmeyıp suprız olsun diyenler var :):)
katılıyorum sonuna kadar, çatlarım ben de :)doğuma kadar beklemek mi , ben meraktan çatlarım :)
ailede ilk torun olucak , bebeğimizin teyzesi şimdiden kız olsa şöyle yaparım erkek olsa böyle yaparım demeye başladı bile :)
bendeee bendeee evde olmayı o kadar cok ıstıyorum kı cok bunaldım bende genel anlamda da bebek olmadan once de vardı yanı hzursuz olunca ıs ortamı bırdeGünaydın kızlar ,
Eğer özel sektörde çalışıyor olsaydım , bugün kesin bırakmıştım . Gece sırt ağrısından 1 dakika Bile uyuyamadım . Kafam kazan gibi , hem de çok fazla dönüyor . Midem bugüne kadar hiç bulanmadı , yani koku hassasiyeti ve mide de huzursuzluk var ama hiç çıkarmadım . Bugün uykusuzluktan mı stresten mi bilmem , midem bulanıyor . O kadar kötü hissediyorum ki kendimi . Hamilelikte çalışmayan ev hanımlarına çok özendim . Utanmasam ağlayacağım yani .
Merhaba benim ilk beneğimi 11 hafta nın bitiminde tahmin etmişti.13. Hafta da net erkek demişti .tecrübe ve bebeğin kendini göstermesine bağlı galibaMerhabalar;
9.haftamda tekrar kontrole gittim herşey yolunda Allaha şükürler olsun,
12.haftaya tekrar randevu verdi doktorum.
Acaba cinsiyeti görebilir mi ki :)
doğuma kadar beklemek mi , ben meraktan çatlarım :)
ailede ilk torun olucak , bebeğimizin teyzesi şimdiden kız olsa şöyle yaparım erkek olsa böyle yaparım demeye başladı bile :)
Şimdiden heyecanlandımMerhaba benim ilk beneğimi 11 hafta nın bitiminde tahmin etmişti.13. Hafta da net erkek demişti .tecrübe ve bebeğin kendini göstermesine bağlı galiba
Şimdiden deli heyecanlandımMerhaba benim ilk beneğimi 11 hafta nın bitiminde tahmin etmişti.13. Hafta da net erkek demişti .tecrübe ve bebeğin kendini göstermesine bağlı galiba
selam canım cok gecmiş olsun, daha iýi mi kızın?
aynen bizimkiler de tulum almışlar unisex :)
bebek bezi almış kardeşim :) çok lazım olucak diyor :)
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
benim midem yaniyor iki ucgundur dunden beri siklasiyor ne yapmaliyim fayda eder
kiyamam ben ona, daha dogurmadim ama icim gidiyor cocuklara bir sey olacak diye, sanirim evhamli bir anne olacagım, tekrar gecmis olsun canimSabah epey kustu ateşi yok ama karnım ağrıyor diyor