2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
pirayegibi canım burun tıkanıklığı bende de bolca var . Doktora çok zorlanıyorum dediğimde bana sprey deniz suyu önerdi . Onu kullanmaya başladığımdan beri çok rahatım . Hatta önceleri sadece yatarken kullanıyordum . Havalar sıcak olup nem arttıkça gündüzleri de kullanmaya başladım . Çok memnunum

BİR AN ÖNCE YAPTIR KAYDINI CANIM ORASI DA TAKİP EDİYOR Kİ DOĞUMDAN SONRA ZATEN AYDA Bİ KERE 2 AYDA Bİ KERE ÇAĞIRIYOR BEBEĞİ TAKİP ETMEK İÇİN AŞILARINI FALAN

Dogumuz açıklandı sukur gitmiyoruz artık yaptırıcam insallah canım

Oncelikle aminnnnnn

Sonrasında da niye kızalım canım benim. Ne güzel işte darısı başımıza :)

Agrilar sancilar gecti. Gogus hassasiyeti ve uyku bitmek bilmio. Ben gunde 6 saat uyuyan bi insandm. Uyanamiyorum resmen ne zaman geccek bu uyku

tamam canım benim coook teşekkür ederim bulantı da basladi bugunden itibaren inşallah çok kötü olmayiz inşallah kucagimiza almak nasip olur suan bende kontrole gidiyorum inşallah güzel haberler le gelirim

Oncelikle aminnnnnn

Sonrasında da niye kızalım canım benim. Ne güzel işte darısı başımıza :)

Amiiinnn sıkıntılı gecen herkese yardım etsin Rabbim.
Şunu merak ediyorum ama ilk ayların boyle hafif gecmesi erkek cocuk belirtisi diyolar boyle benm gibi geçiren ya da cok hafif bulantılı gecirenler kimler cinsiyet öğrendiğimizde teoriyi dogruluyo muyuz bakalım merak ediyorum

yok canım daha öncede yazmıştım bir arkadaşım sıfır bulantı aşırı rahat geçirdi herkes erkek dedi kızı oldu :)

Ben üçüncüye hamileyim canım. İki kızım var. İkisinde de hiç midem bulanmadı. Bunda da 7 ve 9. Haftalarda çok hafif bir bulantı oldu. Kizkardesimin de bir kızı var. Onun da hiç bulantısı olmamış. Sanırım bulantı kişinin hormonlara verdiği tepkiye göre değişiyor

Benim kızımda çok bulantım olmustu şimdi de dün başladı sabah ilk defa istifra ettim bakalım göreceğiz

canim her gebelikte aynı tepkiyi vermiyormuş vücut. benim eltim de hamile, ilk gebekiginde surekli mide bulantisi cekmis, simdi eltimde uyku hali dışında tık yok, bebegi de sagliklı, 4. aydalar,
burun tıkaniķligi bende de var ama benim burnumda zaten eğrilik vardı, burun bandı kullaniyorum, cok rahatladım. burun deliklerini bir nebze aciyor

kızlar bu sonucum şimdi çıkmış bakabilir misiniz anlayanlar.

İlki pozitif çıkması ne demek şimdi kötü bir şey mi?

Anti rubella IgG (ELISA) POZİTİF (BUNUN NEGATİF OLMASI GEREKİYORMUŞ)
Anti rubella IgM (Kemiluminesans veya benzeri) NEGATİF (SIKINTI YOK)
Anti toxoplazma IgG (Kemiluminesans veya benzeri) NEGATİF (SIKINTI YOK)
Anti toxoplazma IgM (Kemiluminesans veya benzeri) NEGATİF (SIKINTI YOK)

Canim, IGG lerin pozitif olması daha önce bu rahatsizligi gecirdigin ve artik bagisiklik kazandigin anlamina geliyor. yani bu iyi bir sey. IGM ise suanda vücudunda bu hastalığin olup olamadigini gösteriyor, işte bunun negatif olmasi gerekiyor. toxoplazma ise negatif cikmiş, benim de böyleydi, bu hastalik hayvanlardan, iyi pişirilmemiş hayvamsal gidalardan ve iyi yikanmamıs sebze ve meyvelerden bulasiyor. bunu gecirmis olsaydik iyiydi ama bende gecirmemisim. oyuzden doktorum hayvanlardan uzak duracaksin, sebze meyveleri yikadiktan sonra muhakkak sirkede bekleteceksin, disarda salata yemeyeceksin,ve pişmemiş et yemeyeceksin dedi. bence tahlillerin iyi gözükuyor, sadece toxoplazmaya dikkat et canim. hamileyken toxoplazmaya yakalanmak bebekte ciddi hasar birakabiliyormus Allah korusun.

canım ya bi nebze de olsa içim rahatladı çok sağol, yarın da sonuç göstermeye gideceğim. Allah bebeklerimizi korusun.

Şu an için dikkat etmem gereken bu yazdıkların o zaman değil mi? bunları dikkat edersem bebeğime bir şey olmaz inşallah :)

Vajinal usg ile mi dinlediniz karından mı?

İggler tehlikesiz canim gecmiste gecirilmis demek oluyor sanirim kizamikciga bagisikligin olabilir. Gecmiste gecirdin mi

Evet evet canim, onlara dikkat etmen yeterli,
tabiki doktorun da yorum yapacaktır. ama farkli bir sey soylemez saniyorum. Rabbim korusun minilerimizi canim, yarin doktordan donünce yaz mutlaka. ultrasona da girecek misin peki?
benim 23 haziran randevum, cok tedirgin oluyorum, 9. haftada 10. haftada bebeginin kalbi duranlar var, düşünmek bile istemiyorum ama cok tedirginim her sey yolunda giderse gene paylaşacagım ultrason görüntülerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…