2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhabalar;

9.haftamda tekrar kontrole gittim herşey yolunda Allaha şükürler olsun,
12.haftaya tekrar randevu verdi doktorum.

Acaba cinsiyeti görebilir mi ki :)

Merhabalar;

bi tahmin yapar ama :) en güzeli 16. haftayı beklemek :) hatta 20. haftadaki detaylı ultrasonu beklemek :)

aynen ben de adet 7 gün gecince ilk saglık ocagına gidip tüm bu dediklerinizi yaptırmıştım :)

8 haftaya kadar da sağlık ocağı bildirmek zorunlu cezası var kızlar :)

doguma kadar ogrenmeyıp suprız olsun diyenler var :):)

doğuma kadar beklemek mi , ben meraktan çatlarım :)
ailede ilk torun olucak , bebeğimizin teyzesi şimdiden kız olsa şöyle yaparım erkek olsa böyle yaparım demeye başladı bile :)

doğuma kadar beklemek mi , ben meraktan çatlarım :)
ailede ilk torun olucak , bebeğimizin teyzesi şimdiden kız olsa şöyle yaparım erkek olsa böyle yaparım demeye başladı bile :)
katılıyorum sonuna kadar, çatlarım ben de :)

bendeee bendeee evde olmayı o kadar cok ıstıyorum kı cok bunaldım bende genel anlamda da bebek olmadan once de vardı yanı hzursuz olunca ıs ortamı bırde

Merhabalar;

Merhaba benim ilk beneğimi 11 hafta nın bitiminde tahmin etmişti.13. Hafta da net erkek demişti .tecrübe ve bebeğin kendini göstermesine bağlı galiba

Merhaba benim ilk beneğimi 11 hafta nın bitiminde tahmin etmişti.13. Hafta da net erkek demişti .tecrübe ve bebeğin kendini göstermesine bağlı galiba
Şimdiden heyecanlandım
Şimdiden deli heyecanlandım

İnşallah güzel güzel tahmin eder benimkini de

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
benim midem yaniyor iki ucgundur dunden beri siklasiyor ne yapmaliyim fayda eder

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
benim midem yaniyor iki ucgundur dunden beri siklasiyor ne yapmaliyim fayda eder

Aynısı bende var arada hafifi bulantı ve yanma çok rahatsız ediyor. Dün gece uyutmadı hatta. İlk gebeliğimde dr renu çiğneme tableti vermişti onu içtim. Rahatladım mışıl mışıl uyumuşum. Bence sağlık ocağına gidip isteyebilirisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…