- 11 Temmuz 2024
- 1.376
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.141
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #31.361
En üzüldüğüm nokta annemin bile var hastane 90 larda bu teknolojinin içinde benim yok acıdan öyle bir vazgeçişAl benden de o kadar. Hastanede 4 kişilik aile fotoğrafımız olsun istiyordum ama o acıyla aklıma gelmedi bile.![]()

Hatırlıyorum canım benim o süreci beraber çok konuşmuştuk benimde yine yükselmişti karaciğer değerlerim sen artık akışına bırak çok az kaldı sağlıcakla inşallahHaklisin canim ben bayagi stres oldum karaciger enzimim vs dusmemistibi ara doktor surekli testler vs yapti ordan bi korku geldi gitmiyor da ins hersey guzel olur ilk olunca sanirim bir bilinmezlik oluyor

Bana da verdiler ama mideme çok bastırdı sanki bu sefer doktor ondan mı oldu acaba dedim göbekmdeliğimin etrafı biraz morardı heyecan da olabilir tabi canımBunda benim de ameliyat masasında mide bulantım oldu. Hemen bulantı önleyici ilaç verdiler. Bir yandan da başımın yanına örtüler serdiler kusarsam diye. Çok şükür ilaç etki etti.Heyecandan da olabilir tabi o bulantılar.

Benim muhtemelen tokluk ya da bastırmadan oldu canım ilkinde de bulanmıştı ama çıkarmamıştımBen baştan diyim midem bulanıyor diye ilacı salsınlar
Hımm kordon kanı falan olmasa 14:30 gibi bitecekmiş yani. Senin mide bulantın oldu mu?