• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Al benden de o kadar. Hastanede 4 kişilik aile fotoğrafımız olsun istiyordum ama o acıyla aklıma gelmedi bile. 😅
En üzüldüğüm nokta annemin bile var hastane 90 larda bu teknolojinin içinde benim yok acıdan öyle bir vazgeçiş 🤣

Haklisin canim ben bayagi stres oldum karaciger enzimim vs dusmemistibi ara doktor surekli testler vs yapti ordan bi korku geldi gitmiyor da ins hersey guzel olur ilk olunca sanirim bir bilinmezlik oluyor
Hatırlıyorum canım benim o süreci beraber çok konuşmuştuk benimde yine yükselmişti karaciğer değerlerim sen artık akışına bırak çok az kaldı sağlıcakla inşallah 🙏🏻 🌸
Bunda benim de ameliyat masasında mide bulantım oldu. Hemen bulantı önleyici ilaç verdiler. Bir yandan da başımın yanına örtüler serdiler kusarsam diye. Çok şükür ilaç etki etti. 😊 Heyecandan da olabilir tabi o bulantılar.
Bana da verdiler ama mideme çok bastırdı sanki bu sefer doktor ondan mı oldu acaba dedim göbekmdeliğimin etrafı biraz morardı heyecan da olabilir tabi canım ☺️

Ben baştan diyim midem bulanıyor diye ilacı salsınlar 😅😅😅

Hımm kordon kanı falan olmasa 14:30 gibi bitecekmiş yani. Senin mide bulantın oldu mu?
Benim muhtemelen tokluk ya da bastırmadan oldu canım ilkinde de bulanmıştı ama çıkarmamıştım ☺️

Benim bebeğin emmesi için bir çok ebe ugrasti ama fayda etmedi kim ne yaptıysa emzirme danışmanı bu konuda gerçekten faydalı olabilir mi? Meme ucum da var ama bebek asla tutmak istemiyor tiksinir gibi davranıyor ancak silikon uc takınca emiyor
Selamlar
Senin minik koku konusunda hassas olabilir mi? Sürdüğün krem vs varsa su ile temizlemeyip ardından emzirmeyi denedin mi? Böyle bir olay anlatmışlardı, ufacık kokuya dahi hassasiyeti olan bebisler olabiliyormus.

Oy kıyamam kuzucuk ya fazla geliyordur diye biliyorum ama sen sütüm fazla değil diyorsan kontrole gittiğinizde bir danış istersen emzirdikten sonra da dik pozisyonda tutmaya çalış hemen yatırma benimde az sütüm sarılık olduk hemencecik biz de 🤦🏻‍♀️😕
Oyy kiyamam mama takviyesi mi yapiosun peki

Bebikler gelmezse suni mi alacağız mecbur beklemezlermi bir iki hafta daha 😭
Benim doktorum 41’e kadar kontrollü bir şekilde beklediğini 41 bitiminde de doğum olmazsa bir fitil verdiğini 24 saatte açılma yapıyormuş, yine açılma olmazsa mecbur sezeryana aldığını söyledi. Suni sancı vermiyormuş

Kızlar doğumun başladığını nasıl anladınız? Şu an kasıklarımda baskı var ve karnım taş gibi sertleşti komple ama daha 32+4 üm çok erken korkuyorum
Hastaneye geldim 50 üstünde çıktı sancılarım erken doğum olabilir dua eder misiniz 🙏🏻🙏🏻

Erken doğum riskin var mıydı? Doktorlar doğumu ertelemek için tedavi uygulayabiliyorlar inşallah senin ve bebeğinin sağlığı için en doğru zaman olur🙏🏻 korkma Allah yardım eder inşallah
Daha 3 gün önce muayene oldum her şey iyi demişti doktor ama ebe muayene etti şimdi rahim ağzı yumuşamış sancım 4 dk da bir düzenli geliyor 😢 2.serumu taktılar ama azalmadı hala

Selamlar
Senin minik koku konusunda hassas olabilir mi? Sürdüğün krem vs varsa su ile temizlemeyip ardından emzirmeyi denedin mi? Böyle bir olay anlatmışlardı, ufacık kokuya dahi hassasiyeti olan bebisler olabiliyormus.
Evet onu düşündük kremi sürmeyi bıraktım ama yine de tutmadı ağzına alıyor sonra sanırım meme yumuşak geliyor yumuşaklığı hissedince geri çekiyor ağzını

Daha 3 gün önce muayene oldum her şey iyi demişti doktor ama ebe muayene etti şimdi rahim ağzı yumuşamış sancım 4 dk da bir düzenli geliyor 😢 2.serumu taktılar ama azalmadı hala
Rabbim yar ve yardımcın olsun.. ins en kısa sürede sancilarin yatisir ve rahatlarsın🥹

Kızlar doğumun başladığını nasıl anladınız? Şu an kasıklarımda baskı var ve karnım taş gibi sertleşti komple ama daha 32+4 üm çok erken korkuyorum

Hastaneye geldim 50 üstünde çıktı sancılarım erken doğum olabilir dua eder misiniz 🙏🏻🙏🏻
Canım dualarimiz seninle, insallah verilen serumlar işe yarar. Doktorun geldi mi? O ne diyor? Açılma var mı? Sadece yumuşama mı? Ki biliyorsun açılma olsa da uzun süre tutabiliyorlar.
Evet onu düşündük kremi sürmeyi bıraktım ama yine de tutmadı ağzına alıyor sonra sanırım meme yumuşak geliyor yumuşaklığı hissedince geri çekiyor ağzını
Senin minnak çok seçici, Allah yardımcın olsun canım 🙏

Canım dualarimiz seninle, insallah verilen serumlar işe yarar. Doktorun geldi mi? O ne diyor? Açılma var mı? Sadece yumuşama mı? Ki biliyorsun açılma olsa da uzun süre tutabiliyorlar.

Senin minnak çok seçici, Allah yardımcın olsun canım 🙏
Doktor gelmedi nst takacaklar tekrar duruma göre ciğer geliştirici yapılacak sanırım sancı devam ediyor hala regl gibi daha şiddetlisi

En üzüldüğüm nokta annemin bile var hastane 90 larda bu teknolojinin içinde benim yok acıdan öyle bir vazgeçiş 🤣

Hatırlıyorum canım benim o süreci beraber çok konuşmuştuk benimde yine yükselmişti karaciğer değerlerim sen artık akışına bırak çok az kaldı sağlıcakla inşallah 🙏🏻 🌸

Bana da verdiler ama mideme çok bastırdı sanki bu sefer doktor ondan mı oldu acaba dedim göbekmdeliğimin etrafı biraz morardı heyecan da olabilir tabi canım ☺️

Benim muhtemelen tokluk ya da bastırmadan oldu canım ilkinde de bulanmıştı ama çıkarmamıştım ☺️

Anestezist bana doğumun ortasındayken damar yolundan bir şey yaptı. Miden bulanabilir çok normal yaptığım ilacın öyle bir yan etkisi var kötü olursan söyle demişti. Sanırım bahsettiğiniz şey de bu. Benim hafiften bulandı kötü oldum gibi oldum söyledim çok normal merak etme diye sakinleştirdi
Allah yardımcınız olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun

Anestezist bana doğumun ortasındayken damar yolundan bir şey yaptı. Miden bulanabilir çok normal yaptığım ilacın öyle bir yan etkisi var kötü olursan söyle demişti. Sanırım bahsettiğiniz şey de bu. Benim hafiften bulandı kötü oldum gibi oldum söyledim çok normal merak etme diye sakinleştirdi

Allah yardımcınız olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun
İnşallah vaktinde olur 🙏🏻🙏🏻

Doktor gelmedi nst takacaklar tekrar duruma göre ciğer geliştirici yapılacak sanırım sancı devam ediyor hala regl gibi daha şiddetlisi
İnsallah sancıların siddeti azalmistir 🙏 minnak erkenci kuş olmaktan vazgecmistir 🙏
Sen stres yapmamaya çalış, gönlünü ferah tut, suan hastanede kontrol altındasın, en donanımlı yerdesin.

İlaçlarla erteleyebiliyorlar canım. Bir çok arkadaşımda bu durum oluştu en azından 35-36 ya kadar tuttular. Açıklık var mıydı?

Back