• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
pirayegibi pirayegibi canım burun tıkanıklığı bende de bolca var . Doktora çok zorlanıyorum dediğimde bana sprey deniz suyu önerdi . Onu kullanmaya başladığımdan beri çok rahatım . Hatta önceleri sadece yatarken kullanıyordum . Havalar sıcak olup nem arttıkça gündüzleri de kullanmaya başladım . Çok memnunum

Kızmayın ama ben aynen oyleyim. Rabbim bulantısı olan herkese yardım etsin cok zordur eminim insallah enn kısa surede gecer. Benm hic bulantım halsizligim istahsızlıgım ağrım sızım bas donmem ve göğüs hassasiyetim olmadı hatta şüphelendim kendimden acaba hamile degil miyim diye tabi ufak bi ağrıyla cok minik kanama dısında hamdolsun hic sıkıntımız yok. Sanırım şanslıyım umuyorum 9ay boyle gecer :) hepimizin insallahhhhh :dua::KK49: Gule oynaya hic huzursuzluk yaşamadığımız bi hamişligimiz olur innnsallahhhh sonrasında da tek avazda neşter değmeyen tertemiz ağrısız bi normal dogum :) off duaya bak bee amin deyin kızlar ihtimali biraz zor ama mubarek ramazanda hamişin duası da kabul olur derler :KK15:

Oncelikle aminnnnnn

Sonrasında da niye kızalım canım benim. Ne güzel işte darısı başımıza :)

Agrilar sancilar gecti. Gogus hassasiyeti ve uyku bitmek bilmio. Ben gunde 6 saat uyuyan bi insandm. Uyanamiyorum resmen ne zaman geccek bu uyku:110:

Aynısı bende var arada hafifi bulantı ve yanma çok rahatsız ediyor. Dün gece uyutmadı hatta. İlk gebeliğimde dr renu çiğneme tableti vermişti onu içtim. Rahatladım mışıl mışıl uyumuşum. Bence sağlık ocağına gidip isteyebilirisin.
tamam canım benim coook teşekkür ederim bulantı da basladi bugunden itibaren inşallah çok kötü olmayiz inşallah kucagimiza almak nasip olur suan bende kontrole gidiyorum inşallah güzel haberler le gelirim

Oncelikle aminnnnnn

Sonrasında da niye kızalım canım benim. Ne güzel işte darısı başımıza :)

Amiiinnn sıkıntılı gecen herkese yardım etsin Rabbim. :dua:
Şunu merak ediyorum ama ilk ayların boyle hafif gecmesi erkek cocuk belirtisi diyolar boyle benm gibi geçiren ya da cok hafif bulantılı gecirenler kimler cinsiyet öğrendiğimizde teoriyi dogruluyo muyuz bakalım merak ediyorum :anne:

Şunu merak ediyorum ama ilk ayların boyle hafif gecmesi erkek cocuk belirtisi diyolar boyle benm gibi geçiren ya da cok hafif bulantılı gecirenler kimler cinsiyet öğrendiğimizde teoriyi dogruluyo muyuz bakalım merak ediyorum :anne:

yok canım daha öncede yazmıştım bir arkadaşım sıfır bulantı aşırı rahat geçirdi herkes erkek dedi kızı oldu :)

Ben üçüncüye hamileyim canım. İki kızım var. İkisinde de hiç midem bulanmadı. Bunda da 7 ve 9. Haftalarda çok hafif bir bulantı oldu. Kizkardesimin de bir kızı var. Onun da hiç bulantısı olmamış. Sanırım bulantı kişinin hormonlara verdiği tepkiye göre değişiyor

Benim kızımda çok bulantım olmustu şimdi de dün başladı sabah ilk defa istifra ettim bakalım göreceğiz

kızlar yaa midem falan bulanmıyor ama burnum tıkalı benim. uyurken ağzımdan nefes alıyorum. nette araştırdım bazı hamilelerin başına gelebilirmiş.aranızda benim gibi olan var mı. bi de meme hassasiyetiniz var mı. bi tane kızım var onda hamile olduğumu memelerimden anlamıştım. daha sonra bi tane kürtajım oldu onda da meme hassasiyetim vardı. ama bu gebeliğimde meme hassasiyetim yok neden acaba.
canim her gebelikte aynı tepkiyi vermiyormuş vücut. benim eltim de hamile, ilk gebekiginde surekli mide bulantisi cekmis, simdi eltimde uyku hali dışında tık yok, bebegi de sagliklı, 4. aydalar,
burun tıkaniķligi bende de var ama benim burnumda zaten eğrilik vardı, burun bandı kullaniyorum, cok rahatladım. burun deliklerini bir nebze aciyor

kızlar bu sonucum şimdi çıkmış bakabilir misiniz anlayanlar.

İlki pozitif çıkması ne demek şimdi kötü bir şey mi?

Anti rubella IgG (ELISA) POZİTİF (BUNUN NEGATİF OLMASI GEREKİYORMUŞ)
Anti rubella IgM (Kemiluminesans veya benzeri) NEGATİF (SIKINTI YOK)
Anti toxoplazma IgG (Kemiluminesans veya benzeri) NEGATİF (SIKINTI YOK)
Anti toxoplazma IgM (Kemiluminesans veya benzeri) NEGATİF (SIKINTI YOK)

DXR.axd
DXR.axd
DXR.axd

DXR.axd
DXR.axd
DXR.axd
Canim, IGG lerin pozitif olması daha önce bu rahatsizligi gecirdigin ve artik bagisiklik kazandigin anlamina geliyor. yani bu iyi bir sey. IGM ise suanda vücudunda bu hastalığin olup olamadigini gösteriyor, işte bunun negatif olmasi gerekiyor. toxoplazma ise negatif cikmiş, benim de böyleydi, bu hastalik hayvanlardan, iyi pişirilmemiş hayvamsal gidalardan ve iyi yikanmamıs sebze ve meyvelerden bulasiyor. bunu gecirmis olsaydik iyiydi ama bende gecirmemisim. oyuzden doktorum hayvanlardan uzak duracaksin, sebze meyveleri yikadiktan sonra muhakkak sirkede bekleteceksin, disarda salata yemeyeceksin,ve pişmemiş et yemeyeceksin dedi. bence tahlillerin iyi gözükuyor, sadece toxoplazmaya dikkat et canim. hamileyken toxoplazmaya yakalanmak bebekte ciddi hasar birakabiliyormus Allah korusun.

Canim, IGG lerin pozitif olması daha önce bu rahatsizligi gecirdigin ve artik bagisiklik kazandigin anlamina geliyor. yani bu iyi bir sey. IGM ise suanda vücudunda bu hastalığin olup olamadigini gösteriyor, işte bunun negatif olmasi gerekiyor. toxoplazma ise negatif cikmiş, benim de böyleydi, bu hastalik hayvanlardan, iyi pişirilmemiş hayvamsal gidalardan ve iyi yikanmamıs sebze ve meyvelerden bulasiyor. bunu gecirmis olsaydik iyiydi ama bende gecirmemisim. oyuzden doktorum hayvanlardan uzak duracaksin, sebze meyveleri yikadiktan sonra muhakkak sirkede bekleteceksin, disarda salata yemeyeceksin,ve pişmemiş et yemeyeceksin dedi. bence tahlillerin iyi gözükuyor, sadece toxoplazmaya dikkat et canim. hamileyken toxoplazmaya yakalanmak bebekte ciddi hasar birakabiliyormus Allah korusun.

canım ya bi nebze de olsa içim rahatladı çok sağol, yarın da sonuç göstermeye gideceğim. Allah bebeklerimizi korusun.

Şu an için dikkat etmem gereken bu yazdıkların o zaman değil mi? bunları dikkat edersem bebeğime bir şey olmaz inşallah :)

aynen canım bende hala etkısındeyım sesını kaydettım bırde acıp acıp güp güp dınlıyorum aglıyorum guluyorum ne bıleyım canımda can var dıyorum degısık duygu gercekten annelık baska bısey mıs sımdıden bıle degıstım
Vajinal usg ile mi dinlediniz karından mı?

DXR.axd
DXR.axd
DXR.axd

İggler tehlikesiz canim gecmiste gecirilmis demek oluyor sanirim kizamikciga bagisikligin olabilir. Gecmiste gecirdin mi

canım ya bi nebze de olsa içim rahatladı çok sağol, yarın da sonuç göstermeye gideceğim. Allah bebeklerimizi korusun.

Şu an için dikkat etmem gereken bu yazdıkların o zaman değil mi? bunları dikkat edersem bebeğime bir şey olmaz inşallah :)
Evet evet canim, onlara dikkat etmen yeterli,
tabiki doktorun da yorum yapacaktır. ama farkli bir sey soylemez saniyorum. Rabbim korusun minilerimizi canim, yarin doktordan donünce yaz mutlaka. ultrasona da girecek misin peki?
benim 23 haziran randevum, cok tedirgin oluyorum, 9. haftada 10. haftada bebeginin kalbi duranlar var, düşünmek bile istemiyorum ama cok tedirginim :( her sey yolunda giderse gene paylaşacagım ultrason görüntülerini

Back