• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bilgisi olan varsa acil yardım etsin lütfen. Kızım gazı old icin belli aya kadar benimle yattı.ve uyurken donmeyi cok seven bi cocuk. Aşırı şekilde donuyo. Bu hafta bası beşigine alıstırmaya basladım. Ama tabiyki orda oyle donemiyo ve aglayarak uyanıyo sakinlestirip tekrar uyutana kadar canım cıkıyo o aglayınca ben kahroluyorum. Yanımda yatırdıgım icin kendimi sucluyorum. Bide grip oksürüyo onunda huysuzlugu var Nası alıstırıcam yatagına bilgisi olan varmı cok zor durumdayım. Uyuyamadıgı icin de gun icinde aşırı huysuz. Benim kucagımdan hic inmiyo. Aksam babasını dort gozle bekliyorum valla :(

Kızlar bilgisi olan varsa acil yardım etsin lütfen. Kızım gazı old icin belli aya kadar benimle yattı.ve uyurken donmeyi cok seven bi cocuk. Aşırı şekilde donuyo. Bu hafta bası beşigine alıstırmaya basladım. Ama tabiyki orda oyle donemiyo ve aglayarak uyanıyo sakinlestirip tekrar uyutana kadar canım cıkıyo o aglayınca ben kahroluyorum. Yanımda yatırdıgım icin kendimi sucluyorum. Bide grip oksürüyo onunda huysuzlugu var Nası alıstırıcam yatagına bilgisi olan varmı cok zor durumdayım. Uyuyamadıgı icin de gun icinde aşırı huysuz. Benim kucagımdan hic inmiyo. Aksam babasını dort gozle bekliyorum valla :KK43:

Bebeğim dönünce hemen uyanıyordu ben çareyi yüzüstü yatırmakta buldum. Ama zaten yüzüstü yatıyorsa o zaman bilemiyorum. Alışma sürecidir belki umarım çabuk atlatırsınız.

Kızlaaaaar , bebek telsizi için marka önerebilecek olan var mı aranızda ??? Bu arada gripler alerjiler falan almış başını gitmiş herkese acil şifalar , diş diş diye bizde bekleyenlerdeniz. Ama Mira’nın genel aksiliği ve hiperaktifliğine artık alıştım :)

Bebeğim dönünce hemen uyanıyordu ben çareyi yüzüstü yatırmakta buldum. Ama zaten yüzüstü yatıyorsa o zaman bilemiyorum. Alışma sürecidir belki umarım çabuk atlatırsınız.
Bizimki sürekli donmek istiyo uyurken genelde yuzustu ama kocq yatakta donup duruyordu sırt ustu yuz üstü hertürlü yatmak istiyo ama suanki park yatagı onq bu yondem alısık olmadıgı icin dar geliyo geceleri zor geciyo baya gribinde cabası. Cok kotu oksueuyo ilaclarını savasla veriyoruz valla canım. Hele burnuna hic dokundurmuyo damlası var kullanamıyorum

Kızlar bilgisi olan varsa acil yardım etsin lütfen. Kızım gazı old icin belli aya kadar benimle yattı.ve uyurken donmeyi cok seven bi cocuk. Aşırı şekilde donuyo. Bu hafta bası beşigine alıstırmaya basladım. Ama tabiyki orda oyle donemiyo ve aglayarak uyanıyo sakinlestirip tekrar uyutana kadar canım cıkıyo o aglayınca ben kahroluyorum. Yanımda yatırdıgım icin kendimi sucluyorum. Bide grip oksürüyo onunda huysuzlugu var Nası alıstırıcam yatagına bilgisi olan varmı cok zor durumdayım. Uyuyamadıgı icin de gun icinde aşırı huysuz. Benim kucagımdan hic inmiyo. Aksam babasını dort gozle bekliyorum valla :KK43:
Oglum donmeye baslayinca surekli uyaniyo die careyi kenarlarini biseylerle yukseltmekte bulmustum. Az az dondugu icin donemiyodu. Daha iyi donmeye baslayinca daha cok aglamaya basladi. Ama yukselti olmadan da kendi kendine uykuya gecmiyodu donmekten. Baktim olacak gibi diil aldim yukseltileri 1 gun dondu uyandi 2 gun dondu uyandi. Bi kac gun icinde alisti
Seninki de alisir bi kac gune dert etme
Kızlaaaaar , bebek telsizi için marka önerebilecek olan var mı aranızda ??? Bu arada gripler alerjiler falan almış başını gitmiş herkese acil şifalar , diş diş diye bizde bekleyenlerdeniz. Ama Mira’nın genel aksiliği ve hiperaktifliğine artık alıştım :)
Ben avent kullaniorum Scd501 die hhatrliorum kodunu memnunum

Oglum donmeye baslayinca surekli uyaniyo die careyi kenarlarini biseylerle yukseltmekte bulmustum. Az az dondugu icin donemiyodu. Daha iyi donmeye baslayinca daha cok aglamaya basladi. Ama yukselti olmadan da kendi kendine uykuya gecmiyodu donmekten. Baktim olacak gibi diil aldim yukseltileri 1 gun dondu uyandi 2 gun dondu uyandi. Bi kac gun icinde alisti
Seninki de alisir bi kac gune dert etme

Ben avent kullaniorum Scd501 die hhatrliorum kodunu memnunum
İnşallah canım ya şimdilik 3gündeyiz saat bası uyanıyo yatakta biyerlere çarpınca inş uzun uukularına geri doner alısır valla cok yorucu bende grıbım oda grıp bu aralar cok zorlanıyoruz valla :(

Merhaba kızlar daha önce de buraya yazdım bana yardımcı oldunuz allah razı olsun. Meme reddi falan derken şimdi de yemek reddi:( 7 ay 7 günlüğüz ama hala ek gıda resdediyor. Püre verdim öpürğü o gün bugündğr ağZını hiçbir şeye açmıyor. Muhallebi çorba yoğurt hiçbir yemiyor. Tadına bakmadan reddediyor. Ben çok çaresiz kaldım bugün sinirden kollarını sıkıp sarstım ağzını zorla açıp koydum. Uyku düzenimiz kalmadı. Benim durumumda olup bi yol çare bulan var mı

Merhaba kızlar daha önce de buraya yazdım bana yardımcı oldunuz allah razı olsun. Meme reddi falan derken şimdi de yemek reddi:KK43: 7 ay 7 günlüğüz ama hala ek gıda resdediyor. Püre verdim öpürğü o gün bugündğr ağZını hiçbir şeye açmıyor. Muhallebi çorba yoğurt hiçbir yemiyor. Tadına bakmadan reddediyor. Ben çok çaresiz kaldım bugün sinirden kollarını sıkıp sarstım ağzını zorla açıp koydum. Uyku düzenimiz kalmadı. Benim durumumda olup bi yol çare bulan var mı

Canım mama sandalyesinde önüne koy hic ilgilenme kendi belki alip agzina gotutup oyle oyle alisir. Kaşıktan sogumus biraz gormesin bakalım kaşık.

Bi de anne sutu alıyorsa yüzde 70 80 anne sütü

Sıkma canını

Merhaba kızlar daha önce de buraya yazdım bana yardımcı oldunuz allah razı olsun. Meme reddi falan derken şimdi de yemek reddi:KK43: 7 ay 7 günlüğüz ama hala ek gıda resdediyor. Püre verdim öpürğü o gün bugündğr ağZını hiçbir şeye açmıyor. Muhallebi çorba yoğurt hiçbir yemiyor. Tadına bakmadan reddediyor. Ben çok çaresiz kaldım bugün sinirden kollarını sıkıp sarstım ağzını zorla açıp koydum. Uyku düzenimiz kalmadı. Benim durumumda olup bi yol çare bulan var mı
Ac oldugu zaman dene vermeyi.sinirlenicek kadarda ac olmamali ama.bidekasik kullanma.elinle ver ben yumurta sarisini yediremiyordum.elimle vermeye basladim alisti sanki ufak ufak yemeye.
Zorlama hem bebege hem sana yazik suan bizim icin tatmak onemli nede olsa

Kızlar bu hafta bende işe başlayan anneler kervanına katıldım. Ilk gün çok zorluydu is yerinde oturdum ağladım ama eve geldiğimde mutlu bir çocuk görünce gönlüm ferahladı :) Benim sağlık tedavilerim için memeden kesecegiz malesef :( memeden kesme kararı aldığınızdan beri beynime sürekli süt üretme süt üretme şeklinde telkinde bulundum. Karar verdiğim ilk gun 120 cc süt sagabilmistim. Ertesi gün 90cc geldi sadeve. Bir sonraki gün 60cc ve diğer gün 12 saat sagmamamin ardına sadece 20 cc süt geldi. Beyne verilen bu komut ne kadar etkiliymis meğer, benim sütüm boldu üstelik ama 5 günde süt üretimini bitirmeye yaklaştık. Bu konu benim için travma o bambaşka bir mevzu.

Bu arada yesa yesa bizim doktorumuz 8 aylık ki zim için anne sütü bu ayda alması gerekli besin degerinin yüzde 20sini karşılar gerisi ek gıdadan alınır dedi. Ya senin ya benim bilgimde bir sıkıntı var sanki. Ben şöyle anladım sütun bol olsada vücudun karşılayacağı besin degerinin yuzde20sini karşılar bu ayda dedi.

Kızlar bu hafta bende işe başlayan anneler kervanına katıldım. Ilk gün çok zorluydu is yerinde oturdum ağladım ama eve geldiğimde mutlu bir çocuk görünce gönlüm ferahladı :) Benim sağlık tedavilerim için memeden kesecegiz malesef :KK43: memeden kesme kararı aldığınızdan beri beynime sürekli süt üretme süt üretme şeklinde telkinde bulundum. Karar verdiğim ilk gun 120 cc süt sagabilmistim. Ertesi gün 90cc geldi sadeve. Bir sonraki gün 60cc ve diğer gün 12 saat sagmamamin ardına sadece 20 cc süt geldi. Beyne verilen bu komut ne kadar etkiliymis meğer, benim sütüm boldu üstelik ama 5 günde süt üretimini bitirmeye yaklaştık. Bu konu benim için travma o bambaşka bir mevzu.

Bu arada yesa yesa bizim doktorumuz 8 aylık ki zim için anne sütü bu ayda alması gerekli besin degerinin yüzde 20sini karşılar gerisi ek gıdadan alınır dedi. Ya senin ya benim bilgimde bir sıkıntı var sanki. Ben şöyle anladım sütun bol olsada vücudun karşılayacağı besin degerinin yuzde20sini karşılar bu ayda dedi.

Bana dr demedi de burada paylaşılmisti ondan yazdım bi kaç sayfa geride yüzde vermişti bi arkadas onun dr si söylemiş

Bu arada tedavi için geçmiş olsun canim

18 eylülde de ben başlayacağım malesef

Bana dr demedi de burada paylaşılmisti ondan yazdım bi kaç sayfa geride yüzde vermişti bi arkadas onun dr si söylemiş

Bu arada tedavi için geçmiş olsun canim

18 eylülde de ben başlayacağım malesef
Sağol canım. Sanada hayırlı olur inşallah işin ilk gun zor oluyor sonra daha iyi bile geliyor evden çıkmak şuan endişe duyuyorsundur.

Aynen canım kafamda türlü sorular senaryolar hepsi de kötü kötü:)
Ise baslamadan 1 ay önce geceleri uyuamıyordum nasıl olacak diye. Doktorumuzda kötü senaryo çizmişti. Ilk hafta olduğu için mı bilmiyorum pek fark olmadi sanki sadece biraz daha bana yapıştı. :anne:

Back