gaz sancısı çünkü gaz çıkardıktan sonra rahatlıyor. Baya ıkınıyor çıkarırken de. Eskiye göre biraz daha rahat çıkarıyor ama uykudan uyandırıyor sancısı. Çıkardığı zaman tekrar uyuyakalıyor. 4. Ayda kesin biter diye bişey yok ki gaz her zaman var sadece artık daha rahat çıkarmaya başlayacaklar ve bağırsakta sancı yapmayacak. Bulantı da 3. Ayda biter diyolardı ama ben 5 ay istifra ettim bu da onun gibi bişey standardı kesin bir günü yok benceCanım gaz sancısı olduğuna emin misin çünkü artık gaz sancısı olmaması lazım başka bir sıkıntısı olmasın
Sindirim sisteminin gelismemesinden kaynakli gaz 3 . 4. Ayda bitio bu aylardan sonra devam eden gazin sebebi artik sindirim sistemi degil laktoz int. Besin alerjisi gibi sebepler bunlar tespit edilirse onlem alinip sorun ortadan kalkiyorgaz sancısı çünkü gaz çıkardıktan sonra rahatlıyor. Baya ıkınıyor çıkarırken de. Eskiye göre biraz daha rahat çıkarıyor ama uykudan uyandırıyor sancısı. Çıkardığı zaman tekrar uyuyakalıyor. 4. Ayda kesin biter diye bişey yok ki gaz her zaman var sadece artık daha rahat çıkarmaya başlayacaklar ve bağırsakta sancı yapmayacak. Bulantı da 3. Ayda biter diyolardı ama ben 5 ay istifra ettim bu da onun gibi bişey standardı kesin bir günü yok bence
Ben yapamadim dr umuz birde alerji servisi gorsun diyete oyle basla dedi instagramda alerjiyle yasiyorum falan sayfalar var bu sayfalarda tarifler var canim bi bak bu arada capraz alerji varmis keci sutunde inek sutu alerjisi olanlarin yuzde 95 inin keci sutunede alerjisi varmisO katı diyeti uyguluyorum canım çok zor. Gözümün önünden tatlılar geçiyor ah neler neler. Çareyi sıvı yağ ilr kavrulmuş şerbeti suyla yapılmış irmik helvasında buldum :) bu arada süt ürünleri içermeyen, kuruyemişsiz tatlı bilen varsa hayrına yazsın arkadaşlar :)
Yarın doktora gideceğiz gün almak için ahh kızlar geçen gün kan aldırdık ben baygınlık geçirecektim çok ağladı yavrum yaaa
Muhtemelen ameliyathanede olacak ve beni almayacaklar çok canı yanar kuzumun diye korkuyorum yaa
Ameliyat önlüğü felan mi giyiyor yaniii babamla annemi çağırdım beni teselli edin dedim :)
Babamda biz anne baba değilmiydik diyor gülüyor
Tamam da diyorum ben dayanamiyorum oğlumla ilgili birseylere yaaa
rabbim hiç bir anneyi evlat siz evladı da anne siz birakmasin
bir sürü denedim kesinlikle en etkilisi Sap Simplex.Kızlar merhaba kullandığınız en etkili gaz damlası neydi. Bebeğim 4. Aylık oldu gaz sancıları şimdi başladı çok huzursuz yavrucum
4.ayi bitip ek gidaya başlayanlar var mi?
Neler verdi doktorunuz ne yediriyorsunuz bebeğinize?
Kimi doktor 4.ayda kimi doktor6.ayda yogurdu öneriyor sizin doktorunuz başlattı mi arkadaşlar?
4.ayi bitip ek gidaya başlayanlar var mi?
Neler verdi doktorunuz ne yediriyorsunuz bebeğinize?
Kimi doktor 4.ayda kimi doktor6.ayda yogurdu öneriyor sizin doktorunuz başlattı mi arkadaşlar?
Biz başladık canım sabah taze sıkılmış meyve suyu bir çay kaşığı pekmez öğlen sebze çorbası havuç patates mercimek ve pirinç ile öğlen yoğurt gece yatmadan pirinç unu muhallebisi doktor bize böyle başlattı
Canım, benim doktorum da yoğurt ve kırmızı elma rendesiyle başla dedi. Ama ben ilk 6 ay anne sütünden başka birşey vermek istemiyorum. 6.ayda da blw yöntemine göre başlamak istiyorum ek gıdaya. Yani önce sebzeleri haşlayıp, parmak parmak kesip eline vereceğim. Ama uygulamada nasıl olur bilmem :)
3 gün kurali ile mi basladnz canım birde günlük kac ölçek mama içiyor bebeğin kac kere veriyorsun
Evet canım günde 3-4 kez de 5 ölçek mama yiyiyor doktorumuz bize mamayı istediği kafar vermeye devam edecek Siniz dedi3 gün kurali ile mi basladnz canım birde günlük kac ölçek mama içiyor bebeğin kac kere veriyorsun
Ben canım 1 ay erken yaptımArkadaşlar merhaba erken doğum yapan var mı
Peki kaç haftalıkti kuvozde kaldı mı bilgi verir misinBen canım 1 ay erken yaptım
35+4 csnım 2500 kilo doğdu çok şükür küvozde kalmadı ama ilk 3 ay gaz sorunu yüzünden biz helak olduk Suan 4.5 aylık akranları ile aynı kiloda sen de mi erken Doğum yaptınPeki kaç haftalıkti kuvozde kaldı mı bilgi verir misin
Evet benimki 10 gündür kuvozde35+4 csnım 2500 kilo doğdu çok şükür küvozde kalmadı ama ilk 3 ay gaz sorunu yüzünden biz helak olduk Suan 4.5 aylık akranları ile aynı kiloda sen de mi erken Doğum yaptın
Kaç haftalık dogdu canım senin kiEvet benimki 10 gündür kuvozde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?