• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Duru su en güzeli içine.
Saolun her gün yıkıyorum. Bi ara karbonatlı su ile sildim 1-2 kez silmemek gerekiyormus. Çok kırmızı ya nasıl düzelteceğim bilmiyorum daha da havalar ısınmadan gecse diyorum ama ne yapacagımı sasırdım :KK43:
Duru su en güzeli bir damla yağ damlatabşkirsiniz içine sürerken ya Şafi çekin Bşe de sudoko krem deneyin az miktarda

Bede çocuk cerrahini tercih ettim

Ameliyathanede oldu bizi almadilar

Sabah uyandık tan sonra oyaladik pek uyutmadik

Yanımıza süt aldık Emzigini aldık

Beklerken gözler gidiyordu ameliyathaneye gider gitmez de uyumuş ne süt içmiş ne emzik

Dönünce iyice sarıp sarmalayin ameliyathane soğuk bize gaz olarak geri dönmüştü

İlk cisini yaparken bile aglamadi hemen düzeldi yine de calpol verin demişti doktor verdik biz de.
Biz de ameliyathane de yaptırdık almadılar yanına emziği şekerli su batırıp vermişler hiç uyumamış sonra da uyumadı korkmuş biraz iki gün iç cektş idrar yaparken yandı sanırım sonra hiç bir şey kalmadı bence daha hareketlenmeden yaptırın ayağını sıcak tutun bizim bebekte üşütmüş ameliyathanede

Duru su en güzeli içine.

Duru su en güzeli bir damla yağ damlatabşkirsiniz içine sürerken ya Şafi çekin Bşe de sudoko krem deneyin az miktarda
İnşallah canım çok kırmızı çünkü coresatin pembe verdi dr umuz kullanıyorum inşallah fayda eder çekeyim Ya Şâfi teşekkürler canım bnm

Kızlar aranızda Fisher Price eğitici uyku arkadaşı köpekcik alan oldumu aranızda Eger var ise yorumlarınızı merak ediyorum

Merhaba herkese bebegin 3.5 aylik fazlasiyla salya akitiuor ve mukuslu kakasi var ve bu aralar cok huysuzz.sizin bebekler nasil sizde de varmi boyle sorunlar

Merhaba herkese bebegin 3.5 aylik fazlasiyla salya akitiuor ve mukuslu kakasi var ve bu aralar cok huysuzz.sizin bebekler nasil sizde de varmi boyle sorunlar

Benim bebeğim 5 aylık ama 3- 4 aylık arası aynı sıkıntıyı bende yaşadım.ilk salyaları cok akmaya başlayınca önemsemedik ama kakası yoğun bir şekilde sümüksü olmuştu ayrıca kakasının rengide bayağı koyu yeşildi.. Dr. salyadan olabileceğini ama yinede bir gaita kültür baktıralım demişti. Bakıldı tahlil sonuçları temiz çıktı. Bir sıkıntı yok salyası artığı için olabilir normal dedi geçiştirdi. Ara ara düzelsede sümüklü kaka oluyordu ama şuan geçti. Sadece Koyu renk sıkıntımız var ama oda şimdi demir ilacı aldığı için dedi dr.
İçin rahat etcekse o mukuslu kakanın bezini acilden götürüp bir gaita kültür baktırabilirsin.

Benim bebeğim 5 aylık ama 3- 4 aylık arası aynı sıkıntıyı bende yaşadım.ilk salyaları cok akmaya başlayınca önemsemedik ama kakası yoğun bir şekilde sümüksü olmuştu ayrıca kakasının rengide bayağı koyu yeşildi.. Dr. salyadan olabileceğini ama yinede bir gaita kültür baktıralım demişti. Bakıldı tahlil sonuçları temiz çıktı. Bir sıkıntı yok salyası artığı için olabilir normal dedi geçiştirdi. Ara ara düzelsede sümüklü kaka oluyordu ama şuan geçti. Sadece Koyu renk sıkıntımız var ama oda şimdi demir ilacı aldığı için dedi dr.
İçin rahat etcekse o mukuslu kakanın bezini acilden götürüp bir gaita kültür baktırabilirsin.
Cok tek ederimm doktora sordum ayni seyo dedi bana da ama huysuzluk hat safhada acaba dis mi cikariuor diyorum ana onun icinde cok erken

Cok tek ederimm doktora sordum ayni seyo dedi bana da ama huysuzluk hat safhada acaba dis mi cikariuor diyorum ana onun icinde cok erken
yok canım aynı şeyleri yaşadık cok normal evet dişleri yer yapıyor demişti dr. huzursuzluğu ondandır. bu zamanları öyle maalesef size müjdem şuki 4 aya girince hepsi birden geçiyor ve o kadar sakinleşiyorki bu seferde niye bu kadar sessiz diye endişeleneceksiniz:)

Günaydın hanımlar
Bebeğim 4 aylık oldu
Sünnet ettirmeyi düşünüyoruz :KK43:
Ancak toparlandığı için bu zamana bıraktık
Sünnet ettiren arkadaşlar neye dikkat etmemiz gerekiyor
Ben bir hastanede çocuk cerrahi ne yaptırmayı düşünüyorum
Beni alırlar mi yanında :KK43:
Bebeğim çok hareketli bastırırlar mi elinden ayağından çok :KK43:
Dun kan aldırdık öldüm resmen onun feryat larına yavrumun her yeri Mos Mor oldu
Yine öyle olacak diye korkuyorum eskiden daha cesaretliydim
Ben özel muananede çocuk cerrahina yaptirdim kendi uykusunda sünt oldu lokal anesteziyle yarım saat surdu oglumun yanindaydim bacaklarini amcası tuttu asla bastirmadı dr yumusacık tut dedi her seferinde bir kolunu ben bir kolunu annem tuttu her sey uysturucuyu igneyi vurana kadar gerisi koly oldu sünnet sonrası cogu kisi bardak kullanmis biz kullanmadık dr teknigi vardı onu uyguladık hala uyguluyoruz daha 6. gunu sunnetimizin ilk cisde agladı sadece 3.5 aylıkken olduk bizde korkma kan aldırmakdan faha kolay ben kuzular kan aldırirken ve damar yolu acilirken daha çok canlarının yandigini dusunuyorum

yok canım aynı şeyleri yaşadık cok normal evet dişleri yer yapıyor demişti dr. huzursuzluğu ondandır. bu zamanları öyle maalesef size müjdem şuki 4 aya girince hepsi birden geçiyor ve o kadar sakinleşiyorki bu seferde niye bu kadar sessiz diye endişeleneceksiniz:)
4. Aya girince sakinleşiyor mu benim bebeğim tam tersi oldu huysuzluğu huzursuzluğu arttı:(

Günaydın hanımlar
Bebeğim 4 aylık oldu
Sünnet ettirmeyi düşünüyoruz :KK43:
Ancak toparlandığı için bu zamana bıraktık
Sünnet ettiren arkadaşlar neye dikkat etmemiz gerekiyor
Ben bir hastanede çocuk cerrahi ne yaptırmayı düşünüyorum
Beni alırlar mi yanında :KK43:
Bebeğim çok hareketli bastırırlar mi elinden ayağından çok :KK43:
Dun kan aldırdık öldüm resmen onun feryat larına yavrumun her yeri Mos Mor oldu
Yine öyle olacak diye korkuyorum eskiden daha cesaretliydim
Ben oglumu 53 gunlukken ozel bi muayenehanede cocuk cerrahina sunnet ettirdim. Bardak falan kullanmadik. Ilk cisini eve gelirken yolda yapti biraz agladi sonrasinda kendi klasik huzursuzlugu surdu cunku atak haftasiydi.
Sunnet ederken once emla surup on dk beklettiler sonra igneyle anestezi verdiler. Doktorun ozel bi masasi var iki bacakli cocugun bacagini orda cirtcirtla tutturdular. Ama cok yumusakti iz bile yapmadi. Yanimizda mama vardi onu verdik uyumadi cunku. Mama bitene kadar sunnette bitmisti. Sonunda agladi ama yatmaktan sıkıldıgı icin agladi. Cani yanmadi yani. Hemen de iyilesti

Kızlar herkese merhaba uzun zamandır yoktum. Hepiniz ve bebekleriniz iyidir umarım. Kızımın şu anda boynunda pişik oluştu ilk bepanthol kullandım ama etki etmedi şimdi boynunu karbonatlı su ile silip coresatin in pembe kremini kullanıyorum ama çok kötü. Bu pişikt n nasıl kurtulabilirim yardımcı olur musunuz?

bizde de var boynunda, yıkarken ya da kurularken fazla sürtersek koltukaltında da oluyor. bu tarz kırmızılıklar için travazol kullanıyoruz.

4. Aya girince sakinleşiyor mu benim bebeğim tam tersi oldu huysuzluğu huzursuzluğu arttı:KK43:

hadi ya bizim gaz problemimiz çok vardı 4. aya girince gaz sıkıntısı geçince cok sakinledi ama tabi diş başlıyor bu sefer senin bebeğin demekki diş huzursuzluğu var... bizdede var ama eskisi gibi değil ara ara oluyor şuan... allah yardımcımız olsun neyse bunlarda geçecek üzme kendini.

Bede çocuk cerrahini tercih ettim

Ameliyathanede oldu bizi almadilar

Sabah uyandık tan sonra oyaladik pek uyutmadik

Yanımıza süt aldık Emzigini aldık

Beklerken gözler gidiyordu ameliyathaneye gider gitmez de uyumuş ne süt içmiş ne emzik

Dönünce iyice sarıp sarmalayin ameliyathane soğuk bize gaz olarak geri dönmüştü

İlk cisini yaparken bile aglamadi hemen düzeldi yine de calpol verin demişti doktor verdik biz de.

Biz de ameliyathane de yaptırdık almadılar yanına emziği şekerli su batırıp vermişler hiç uyumamış sonra da uyumadı korkmuş biraz iki gün iç cektş idrar yaparken yandı sanırım sonra hiç bir şey kalmadı bence daha hareketlenmeden yaptırın ayağını sıcak tutun bizim bebekte üşütmüş ameliyathanede

Ben özel muananede çocuk cerrahina yaptirdim kendi uykusunda sünt oldu lokal anesteziyle yarım saat surdu oglumun yanindaydim bacaklarini amcası tuttu asla bastirmadı dr yumusacık tut dedi her seferinde bir kolunu ben bir kolunu annem tuttu her sey uysturucuyu igneyi vurana kadar gerisi koly oldu sünnet sonrası cogu kisi bardak kullanmis biz kullanmadık dr teknigi vardı onu uyguladık hala uyguluyoruz daha 6. gunu sunnetimizin ilk cisde agladı sadece 3.5 aylıkken olduk bizde korkma kan aldırmakdan faha kolay ben kuzular kan aldırirken ve damar yolu acilirken daha çok canlarının yandigini dusunuyorum

Ben oglumu 53 gunlukken ozel bi muayenehanede cocuk cerrahina sunnet ettirdim. Bardak falan kullanmadik. Ilk cisini eve gelirken yolda yapti biraz agladi sonrasinda kendi klasik huzursuzlugu surdu cunku atak haftasiydi.
Sunnet ederken once emla surup on dk beklettiler sonra igneyle anestezi verdiler. Doktorun ozel bi masasi var iki bacakli cocugun bacagini orda cirtcirtla tutturdular. Ama cok yumusakti iz bile yapmadi. Yanimizda mama vardi onu verdik uyumadi cunku. Mama bitene kadar sunnette bitmisti. Sonunda agladi ama yatmaktan sıkıldıgı icin agladi. Cani yanmadi yani. Hemen de iyilesti
Yarın doktora gideceğiz gün almak için ahh kızlar geçen gün kan aldırdık ben baygınlık geçirecektim çok ağladı yavrum yaaa
Muhtemelen ameliyathanede olacak ve beni almayacaklar çok canı yanar kuzumun diye korkuyorum yaa
Ameliyat önlüğü felan mi giyiyor yaniii babamla annemi çağırdım beni teselli edin dedim :)
Babamda biz anne baba değilmiydik diyor gülüyor ;)
Tamam da diyorum ben dayanamiyorum oğlumla ilgili birseylere yaaa
:( rabbim hiç bir anneyi evlat siz evladı da anne siz birakmasin

Yarın doktora gideceğiz gün almak için ahh kızlar geçen gün kan aldırdık ben baygınlık geçirecektim çok ağladı yavrum yaaa
Muhtemelen ameliyathanede olacak ve beni almayacaklar çok canı yanar kuzumun diye korkuyorum yaa
Ameliyat önlüğü felan mi giyiyor yaniii babamla annemi çağırdım beni teselli edin dedim :)
Babamda biz anne baba değilmiydik diyor gülüyor :KK66:
Tamam da diyorum ben dayanamiyorum oğlumla ilgili birseylere yaaa
:KK43: rabbim hiç bir anneyi evlat siz evladı da anne siz birakmasin

Valla bizimki normal kıyafetiyle mutlu mesut gitti normal kıyafetiyle mutlu mesut geldi. :) uyku mahmurlugu vardı sadece ki orada da uyumuş :)

Back